Featured Posts

9/1/13

Οικοδομώντας το Νέο Κράτος


Οικοδομώντας το Νέο Κράτος
Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που σε καιρό πλήρους απαξίωσης της πολιτικής και των θεσμών, όχι μόνο αναδεικνύει την αληθινή πολιτική, όχι μόνο επιβιώνει-όπως πολλοί θα απεύχονταν-αλλά δυναμώνει, εξαπλώνεται και ριζώνει στην καρδιά και την συνείδηση ολοένα και πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων.
Η Χρυσή Αυγή είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό κόμμα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι φίλοι και οι εχθροί μας. Γι’ αυτό οι δεύτεροι μας πολεμούν με λύσσα, γι’ αυτό Εμείς γινόμαστε δυνατότεροι.
Η Χρυσή Αυγή, από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της έθεσε ως στόχο της τον ανένδοτο Αγώνα ενάντια σε όλο το υπάρχον μεταπολεμικό, και όχι απλά μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο και τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός νέου υπάρχοντος, ενός νέου καθεστώτος, ενός Λαϊκού Κράτους Εθνικά Δομημένου.
Εμείς οι Εθνικιστές, δεν θέλουμε να έχουμε κοντά μας ανθρώπους χωρίς συνείδηση ,ακόμη κι αν μας προσφέρεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας "ιδιότυπο στρατό" χρήσιμων ηλιθίων, ψηφοφόρων μαζανθρώπων, κάτι που όλα τα υπόλοιπα κόμματα επιδιώκουν. Θέλουμε Στρατιώτες της Ιδέας και Κοινωνούς της Πίστης. Θέλουμε τον καλό Έλληνα, τον καλό πατριώτη ,να τον φέρουμε κοντά μας, να τον κάνουμε να αντιληφθεί πως η ευθύνη για το σημερινό κοινωνικό και εθνικό τέλμα της Πατρίδας μας δεν βαρύνει κάποιο συγκεκριμένο κόμμα ή πολιτικό χώρο, αλλά το ίδιο το πολιτικό καθεστώς. Μόνο έτσι θα κατανοήσει  πως η αλλαγή που τόσο ποθεί, δεν μπορεί να επέλθει με μία απλή κυβερνητική, διαχειριστικού δηλαδή χαρακτήρα μεταβολή, αλλά μόνο με μία εθνική πολιτική μεταβολή, με μία νέα εξουσία.

Όπως προαναφέρθηκε ένας τέτοιος σκοπός δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μονό από πραγματικούς μαχητές, Έλληνες, που έχουν την Πίστη, τη Γνώση, τη Συνείδηση, τη Θέληση και τη Σωματική Ρώμη να συνδυάσουν σκέψη και δράση.
Αυτοί οι άνθρωποι είστε εσείς, είμαστε εμείς, είναι και πρέπει να είναι το συνολικό κοινωνικό δυναμικό που πειθαρχημένα θέτει αυτόβουλα την ύπαρξη του στην υπηρεσία της Πατρίδας μέσω της οργανικής του ένταξης στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Γι’ αυτό ακριβώς οφείλουμε να γνωρίζουμε όχι μόνο τι κάνουμε, αλλά και γιατί το κάνουμε, ποια είναι η ουσία, δηλαδή της δράσης μας.
Θα πρέπει, κατά συνέπεια, να προσαρμόζουμε τις ενέργειες μας όχι μόνο στο  Κινηματικό συμφέρον, αλλά και στο ιδεατό πρέπον.
Γνωρίζετε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής άλλοι αποσπασματικά από τη τηλεόραση, άλλοι γιατί έχετε συμμετάσχει. Πόσες φορές αναλογιστήκατε τη συμβολίζει το λευκό χέρι του Έλληνα που δίνει ένα ψωμί στο λευκό χέρι ενός άλλου Έλληνα; Τι πραγματικά κάνει ο Συναγωνιστής που προστατεύει τον ηλικιωμένο Έλληνα από τον εγκληματία που καραδοκεί για να του ληστέψει τους κόπους μιας ζωής; Τι σημαίνει στα αλήθεια για εμάς ,η στιγμή που η βελόνα τρυπά το κορμί μας και μας αφαιρεί αίμα με σκοπό να δοθεί σε ένα άλλο ελληνικό σώμα; Ποιο είναι το νόημα της λίστας εργοδοσίας και εργατικού δυναμικού που καταρτίζουμε με στόχο ο Έλληνας να εργάζεται και η ελληνική επιχείρηση να επιβιώνει; Ποια η ουσία της μαύρης μπλούζας με τον Μαίανδρο που φοράμε άπαντες στις δράσεις του κινήματος;
Η απάντηση είναι μία. Όλα αυτά αποτελούν αλληλένδετα στοιχεία στη διαδικασία της Οικοδόμησης του Νέου Κράτους και δίνουν το στίγμα.
Δεν είναι φιλανθρωπία, δεν είναι ψηφοθηρία, δεν είναι καν μία απλή καλή χριστιανική πράξη . Είναι η συνεχής συνέπεια στις Ιδέες μας, η αναπόδραστη αλληλουχία ενεργειών που εμποτίζει την συνείδηση του νέου μέλους αλλά και του φίλου του Κινήματος. Είναι η μύηση στην ουσία του εφαρμοσμένου Λαϊκού Εθνικισμού και η στιγμή κατά την οποία ο Έλληνας σκοτώνει τον αστό που κρύβει μέσα του και μετατρέπεται από ένα αδύναμο άτομο σε τμήμα ενός γιγάντιου δράκου.
  • Όταν ο Συναγωνιστής προσφέρει τον εαυτό του ασπίδα στον ηλικιωμένο συμπατριώτη, αχνοφέγγει η μέρα που η Ελληνική Αστυνομία θα πετάξει από πάνω της τα γαλονάτα παράσιτα της ανθελληνικής εξουσίας και θα γίνει ξανά ο Φρουρός της Πολιτείας, ο Ρωμαλέος προστάτης της  Λαϊκής Κοινότητας.
  • Όταν το χέρι του Συναγωνιστή προσφέρει στον συμπατριώτη του την τροφή του, πλησιάζει η μέρα που ένα Νέο Κράτος θα μεριμνεί πραγματικά για τον αναξιοπαθούντα και  θα πραγματοποιεί την γνήσια ιδέα του Σοσιαλισμού, που θα είναι πράγματι υπαρκτός και όχι ανύπαρκτος, στρεβλωμένος υπό το πρίσμα του μπολσεβικισμού και των άθεων μαρξιστών.
  • Όταν ο Έλληνας γιατρός τρυπά το κορμί του Συναγωνιστή για να του πάρει το αίμα και να το δώσει στον Έλληνα που το έχει ανάγκη, χαράζει μπροστά μας η μέρα που ένα πραγματικά δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας φτιαγμένο από Έλληνες και απευθυνόμενο σε Έλληνες, θα φροντίζει για το θείο δώρο της Υγείας του Λαού.
  • Όταν το πρώτο βήμα του Έλληνα να γίνει κοινωνός αυτού του Αγώνα αποτυπώνει σε ένα κομμάτι χαρτί το επάγγελμα του ώστε να απασχολήσει Έλληνα ή να απασχοληθεί σε Έλληνα, γίνετε ο πυρήνας του Ενιαίου Φορέα Εθνικής Εργασίας που με έμβλημα το φτυάρι και το σπαθί και φόντο το Μαίανδρο στο μέλλον θα μεριμνά για την Εργασία του Έλληνα, την ποιότητα της και τη δίκαιη αμοιβή της.
  • Όταν στις εκδηλώσεις μας φωνάζουμε Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή, η γη των Ελλήνων τρέμει κάτω από τα πόδια μας και από μέσα της γεννιέται και ανυψώνεται το Νέο Κράτος, η Πολιτεία των Ελλήνων και της ολοκλήρωσης των οραμάτων του Έθνους.
Ζούμε στιγμές ιστορικές, το νόημα των οποίων θα αντιληφθούμε πολύ αργότερα, όταν το σήμερα θα έχει γίνει απώτερο παρελθόν.
Οι ξένοι εξουσιαστές μας έβαζαν να εκχερσώσουμε τη Γη μας με αντάλλαγμα μία πρόσκαιρη και επίπλαστη ευημερία. Η Γη μας, η Γη των Προγόνων μας, κλείνει μέσα της τα κόκκαλα τους, το σημάδι τους στο χρόνο. Το φυλετικό μας δηλαδή παρελθόν. Με άλλα λόγια την ίδια την ψυχή μας. Εκχέρσωσαν έτσι την ψυχή μας και σε αντάλλαγμα μας έδωσαν χρήμα.
Η Γη αυτή ,όμως, όπως και η ψυχή μας παραμένει εκεί. Αναμένοντας την σπορά που θα την έκανε να βλαστήσει και πάλι. Προσμένοντας την πνοή της Θείας Πρόνοιας  για πολλά χρόνια και βρέθηκε εκείνος που μίλησε στην ψυχή του Έθνους. Συνεπαρμένη από την κατανάλωση και τον πόθο της αστικής αυτοπραγμάτωσης εκείνη δεν τον άκουγε. Αυτός επέμεινε κόντρα σε όλους και όλα. Εναντίον όλων! Η υλική ευημερία εξαφανίστηκε όμως. Κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος από ψεύτικα εβραϊκά δολάρια και η ψυχή αφυπνίστηκε. Και  ο Αρχηγός της μίλησε! Και η σπορά μπήκε! Η ελληνική ψυχή γονιμοποιήθηκε. Αυτό που σήμερα βιώνουμε, λοιπόν, είναι οι οδύνες του τοκετού της  μάνας Ελλάδας.
Οδύνες, φυλακίσεις, ψυχολογικός πόλεμος, εκρήξεις στα γραφεία, δολοφονικές επιθέσεις.
Τα παράσιτα προσπαθούν να δημιουργήσουν επιπλοκές στη γέννα του Νέου Κράτους. Είναι πολύ μικροί για να το κατορθώσουν. Γιατί το θείο βρέφος που γεννιέται αυτή η Θεία Πολιτεία, έχει Πατέρα έναν μεγάλο Άνδρα, μάνα την Αιώνια Ελλάς και προστάτες εμάς, εσάς, το Λαό μας.
Αριστεροί και δεξιοί. Μαρξιστές και συνοδοιπόροι, καπιταλιστές και τρωκτικά. Όλοι εναντίον μας. Κομμουνιστές, σοσιαλιστές, δεξιοί, εβραίοι, κλέφτες πολιτικοί, επίορκοι δικαστές, πληρωμένοι δημοσιογράφοι. Μας συκοφαντούν. Μας βρίζουν. Μας θέλουν απομονωμένους. Μας θέλουν εκτός νόμου. Μας θέλουν νεκρούς.
Το Νέο Κράτος, νομική έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας και οργανωτικό εργαλείο της βέλτιστης λαϊκής εθνικιστικής πολιτειακής μορφής, θα είναι ατσάλινο. Σκληρό. Θα απαντήσει σε εκείνους που αγωνίστηκαν να πνίξουν την Ελλάδα, όπως ο μυθικός Ηρακλής με τα φίδια. Θα προστατέψει την όμαιμη λαϊκή κοινότητα, θα αποκαταστήσει την κοινωνική γαλήνη και ευταξία και στρέψει αργά, αλλά σταθερά, το κεφάλι προς την  ανατολή. Βόρεια για ισχύ, νότια για απελευθέρωση. Θα αγκαλιάσει τα αδέρφια μας από την Β. Ήπειρο μέχρι την Κύπρο.
Θα συνδυάσει  ξανά τον Εθνικισμό της Φυλής με τον Σοσιαλισμό της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Παιδεία Εθνική και Νεολαία Αθλητική.
Περήφανη εξωτερική πολιτική  με εθνικά συμφέρουσες συνεργασίες σε επίπεδο διεθνών συμμαχιών.
Αυτά είναι μερικά μόνο, από τα οράματα μας για το Νέο Κράτος.
Μέρα με τη μέρα αυτά κάνουμε πράξη φορώντας τη μαύρη μπλούζα με το Μαίανδρο. Και μόνο όποιος τη φορέσει και συμμετάσχει μία φορά σε κάποια δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής θα καταλάβει γιατί είμαστε Πιστοί, γιατί δίνουμε τα Πάντα για τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό μας.
Είμαστε το Κίνημα των Ελλήνων, θα γίνουμε το Κράτος της Ελλάδας ή θα χαθούμε μαζί της.
Η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική έκφραση του ενστίκτου της  αυτοσυντήρησης ενός ολόκληρου Έθνους. Και το Έθνος αυτό προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο και η Χρυσή Αυγή προορίζεται για να νικήσει και θα νικήσει. Και όποιος θέλει να δει τη Νίκη ,δεν έχει παρά να κλείσει τα μάτια του για λίγο.
"Τα ψέμματα κάποια μέρα θα τελειώσουν  και η αλήθεια θα λάμψει ξανά. Τότε θα επιστρέψουμε, αγνοί, άσπιλοι και αμόλυντοι"
Αυτά τα λόγια είπε κάποιος σύντροφος ενός Μεγάλου Άνδρα πριν από δεκαετίες.
Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο καθένας ας κοιτάξει τον εαυτό του στον  καθρέπτη, ας μείνει για λίγο μόνος για να σκεφτεί. Ας αποφασίσει και ας κάνει τις επιλογές του. Ας διαλέξει δρόμο.
Το δρόμο της αποσύνθεσης ή της ενσωμάτωσης στον Αγώνα για το μέλλον του Έθνους;
Ηλίας Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: