Featured Posts

1/5/10

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Δράμας: Απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα η Χρυσή Αυγή!


 
Συναγωνιστές μας σε ολόκληρη την Ελλάδα σπάνε την συνωμοσία της σιωπής! Όπως ο συναγωνιστής μας Παναγιώτης Μπαντέμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος του αγωνιστικού πυρήνα Δράμας, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «Ψίθυροι» από την οποία και τα παρακάτω αποσπάσματα:
«Μετά την μεταπολίτευση όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα λόγω των σκανδάλων και διαφόρων παραγόντων έφεραν την χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο, σε στενό κλοιό που κυριολεκτικά την οδήγησε στην χρεοκοπία. Έκαναν τον καταναλωτή αναλώσιμο υλικό και αιχμάλωτο του τραπεζικού κατεστημένου.»… «Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και όχι γερμανόφιλοι. Ο Χίτλερ εφάρμοσε ένα κομμάτι του Εθνικοσοσιαλισμού, έτσι όπως έπρεπε και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό… Δεν είμαστε όμως made in Germany, ούτε φυσικά Ναζί όπως μας αποκαλούν διάφοροι προπαγανδιστές της πολυκέφαλης αριστεράς.»
«Κάθε μετανάστης στην δουλειά, ένας Έλληνας άνεργος. Άσχετα αν αυτός μπήκε στην χώρα μας παράνομα ή νόμιμα. Εμείς υπερασπιζόμαστε την φυλή μας και το έθνος μας και δεν θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να έχουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί δεν έχουμε τίποτε κοινό με αυτούς. Όλα πάνω τους είναι ξένα. Θέλουμε μια λευκή ενωμένη Ευρώπη.»
-Στην Ευρώπη αντίστοιχα κόμματα έχουν πάρει υψηλά ποσοστά. Στην Ολλανδία, στην Ουγγαρία, στην Αυστρία, στην Ρουμανία αλλά και στην Μ. Βρετανία στις Ευρωεκλογές. Στην Ελλάδα για ποιον λόγο καταγράφετε χαμηλά ποσοστά;
-Γιατί απλούστατα δεν μας γνωρίζει ο κόσμος. Δεν ξέρει τις ιδέες μας και κόμμα που είναι μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και είναι ψευτοεθνικιστές, έχουν μεγάλη επιρροή σε Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες. Από την μία γράφουν πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και από την άλλη βάζουν ομοφυλόφιλους μέσα στο κόμμα τους. Άρα εκμεταλλεύονται τον εθνικισμό.

-Ποιο κόμμα εννοείτε;
-Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, το ΛΑΟΣ.
-Για το ΔΝΤ ποια είναι η άποψή σας;
-Η άποψή μου είναι ότι είναι μια ομάδα λήσταρχων που προσπαθεί να καταπατήσει τον απλό καταναλωτή προσπαθώντας σε κάθε κράτος να δημιουργήσει μια οικονομική κατάρρευση για να μπορέσει να ελέγχει παγκοσμίως τα πάντα. Να δώσω ένα παράδειγμα… Εργαζόμενοι των 25-30 ευρώ ζουν αιχμάλωτοι των δανείων πάσης φύσεως. Δουλεύουν μια ζωή και δεν αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις. Και αυτή η ληστεία, να δουλεύεις για να πληρώνεις τους τόκους, απλά συνεχίζεται. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με την πατρίδα μας;

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: