Featured Posts

15/12/11

Δημοσκόπηση ALCO: «Άλλο κόμμα» 5%!



Δημοσκόπηση της εταιρείας «ALCO» για το Kontra channel παρουσιάστηκε χτες στην εκπομπή του Μάκη Κουρή «Επί του πιεστηρίου». Η πρώτη πληροφορία που είχαμε ήταν ότι θα παρουσιαζότανε στην λίστα των κομμάτων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποσοστό… 1%! Σκοπός αυτής της ενεργείας, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε θα ήταν η συνεχιζόμενη καλλιέργεια της λογικής της χαμένης ψήφου. Τελικά όμως αποφασίστηκε ότι κάτι τέτοιο θα έπληττε την αξιοπιστία της έρευνας και έτσι επιλέχθηκε να παρουσιαστεί το «άλλο κόμμα» με ποσοστό 4,2% (5% επί των εγκύρων και ΟΧΙ με αναγωγή στην αδιευκρίνιστη, οπόταν και ξεπερνά το 6%!) και με την δήλωση του προέδρου της ALCO κ. Παναγόπουλου, ότι το «άλλο κόμμα» είναι η Χρυσή Αυγή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α. Στην πραγματικότητα, στο περιβάλλον του, ο κ. Παναγόπουλος λέει άλλα για το «άλλο κόμμα» και δηλώνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει την μερίδα του λέοντος από αυτό το 5% και με δεδομένο ότι υπάρχει απόκρυψη της προθέσεως ψήφου εκ μέρους αυτών τους οποίους ερωτούν και αυτό το έχουν δηλώσει και άλλοι δημοσκόποι όπως οι κ.κ. Μαυρής και Βερναρδάκης.
Φυσικά εμείς δεν περιμένουμε εις ουδεμία περίπτωση να παρουσιαστεί δημοσκοπικά με ποσοστό μεγαλύτερο του 2% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πριν τις εκλογές και αυτό όπως έχουμε εξηγήσει στην περίπτωση αυτή θα λειτουργούσε σαν θρυαλλίδα, θα έσπαγε το τοίχος της χαμένη ψήφου και το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ήταν εξαιρετικά υψηλό.
Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, εμείς συνεχίζουμε… και δεν πρόκειται να μας σταματήσει καμμία δημοσκόπηση, καμμία προβοκάτσια, που προσπαθεί να στήσει το σύστημα, ούτε οι ψίθυροι που λένε δεξιά και αριστερά οι θλιβεροί κομματάρχες του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: