Featured Posts

22/7/10

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.

ΑΙΣΧΟΣ:ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ!


Οι εικόνες (ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ,ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΒΡΑΙΚΑ) μιλούν από μόνες τους.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ γι'αυτά τα χάλια που αντικρύζουμε.

ΟΧΙ,δεν διαφωνούμε στην κατάθεση στεφάνου στο συγκεκριμένο μνημείο:Το λέμε,για να προλάβουμε τα παπαγαλάκια που θα τρέξουν να μιλήσουν για "αντισημιτισμό",ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση που ένας ξένος ηγέτης υποχρεούτο να φορέσει...φουστανέλλα για να καταθέσει στεφάνι πχ. στον Άγνωστο Στρατιώτη,θα ήταν οι πρώτοι που θα έκαναν λόγο για "γραφικότητες" και "εθνικιστικά κατάλοιπα".

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ τον Γιωργάκη,ο οποίος έκανε και δηλώσεις:


Ο Ελληνας πρωθυπουργός αποδίδοντας τιμές, κατέθεσε στεφάνι και άναψε τη φλόγα στο Μαυσωλείο και ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου.

Όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, η σημερινή του επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, έχει το χαρακτήρα της απόδοσης τιμής στα θύματα μιας μελανής σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας και της απόδοσης τιμής στην προσφορά της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τα όσα υπέφεραν.

Αναφερόμενος στα συναισθήματα και την εμπειρία της επίσκεψης ο κ. Παπανδρέου είπε ότ είναι δύσκολο να περιγραφούν και πρόσθεσε: «Ποτέ ξανά ρατσισμός, ξενοφοβία, αντισιμιτισμός. Ετσι βλέπουμε τη δημοκρατία. Σε αυτές τις αρχές η δημοκρατία στην Ελλάδα βασίζεται».


Τζέφρυ,ωραία τα λες!Και...μπράβο σου που είσαι τόσο "ανθρωπιστής"!

Γιατί όμως δεν μας πείθεις;Μήπως επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Ψιλά γράμματα αυτά,θα μας πεις!Σημασία έχει μόνο Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους Εβραίους,λες και αυτοί είναι οι μόνοι που έπαθαν δεινά στο διάβα των αιώνων ή παθαίνουν ακόμα!
Συμπληρώνουμε ότι ο Γιωργάκης επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο και τον Πατριάρχη Θεόφιλο,απ'όπου και οι σχετικές φωτογραφίες (αλήθεια,τι ακριβώς υπογράφει κάτω από την εικόνα της Παναγίας;).

Τέλος,έχουμε μια...απορία:ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ που είναι "υπέρ της ελληνοεβραικής προσέγγισης";


ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ;Για να ξέρουμε,έστι ώστε να μην εκπλαγούμε αν δούμε τον "αντισιωνιστή" Καρατζαφέρη με...σκουφάκι!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η φουστανέλα με το Χριστό;;;; Άσχετοι!