Featured Posts

12/1/10

Επίλογος...



Πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν όλα.
Την είδα Επαναστάτης με Αιτία. Η Ελλάς πεθαίνει. Αυτήν ήταν η αιτία.
Ξεκίνησα να γράφω και να διαφημίζω το μπλόγκ ώστε να μαζέψω κατά κάποιον τρόπο ομοιδεάτες μου.
Να προσπαθήσω να δείξω ότι είναι και άλλοι σαν εμένα,που δεν ανήκουν πουθενά και ότι απλά υπάρχουν ανάμεσά μας.

Δεν είμαι ούτε "αρχηγός" όπως με είπανε ούτε τίποτα.
Ούτε θέλω να γίνω.
Αυτά που έβριζα (και θα συνεχίσω να βρίζω), με κάναν σαν αυτά.
Έμπλεξα και "έμπλεξα" με αυτά. Με τα κόμματα , τις οργανώσεις, τους "ανένταχτους" και τους "αυτόνομους".
Κι εγώ αυτό κατόρθωσα τελικά να γίνω.
Μάλλον... προσπάθησα να γίνω, για να λέμε τα πράγματα πιο σωστά.
Θα το δηλώνω παντού ότι είμαι Ενωτικός Εθνικιστής και λάτρης του Ωραίου και του Ρομαντικού. Της Ελλάδος.

Κλείνοντας στο σημείο αυτό, που το μπλόγκ φτάνει στο υψηλότερο σημείο του,με τις δεκάδες επισκέψεις καθημερινός, μετά από τόσο καιρό, ήρθε να η στιγμή όπου η Φωνή από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, θα σιωπήσει.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!


Υ.Γ. 1
Επειδή μερικοί τώρα θα βρούνε ευκαιρία να μας κακοχαραχτηρίσουν και να κατακρίνουν την όλην κίνηση μου/ μας, τους δηλώνω εξ'αρχής τούτο.
ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΥΤΑΙ.

Υ.Γ. 2
Στην πορεία των Ιμίων όποιος θέλει να πάει , να πάει.

------------------------------------

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ....

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. 2
Στην πορεία των Ιμίων όποιος θέλει να πάει , να πάει.

Τι είναι αυτό ρε φίλε εννοείς ότι εσύ δεν θα είσαι; Τι κόλπα περίεργα είναι αυτά; Μας την πέσανε; για εξηγήσου καλύτερα…

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή η άποψή σου και η επιλογή σου Ευάγγελε και σε ευχαριστούμε που τόσα χρόνια τώρα είσουν κοντά μας.
Να είσαι πάντα καλά παληκάρι μου.

Ανώνυμος είπε...

αυτά παθαίνει όποιος στοχικός κάνει μαλακίες...

Unknown είπε...

τι παθαίνει ακριβώς όποιος κάνει ένα μπλόγκ ?
για πες μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, φίλε Ευάγγελε, αν δεν σε ήξερε κανείς, λογικό ήταν να υπάρχει δυσπιστία προς το πρόσωπο σου. Αντί να υποκύψεις στις πιέσεις, θα έπρεπε απλώς να δείξεις τι είσαι όχι μόνο από το μπλογκ αλλά και με την φυσική σου παρουσία. Στο Διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να υποκρίνεται ότι είναι ό,τι θέλει. Κατά την γνώμη μου κακώς σταματάς αν δεν ισχύουν αυτά που σου καταλογίζουν.

Όσο για αυτούς που χωρίζουν τους εθνικιστές σε "στοχικούς", "αυτόνομους" και ότι άλλο, ας τους πει κάποιος ότι όλοι για την Ελλάδα προσπαθούμε. Δηλαδή ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημα σου με το να έρθουν περισσότερα άτομα στην πορεία για τα Ίμια, δεν καταλαβαίνω. Εγώ μόνο καλό το βλέπω, ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί τους σε όλα.

Όσο διασπώνται οι εθνικιστές, τόσο απομακρύνονται από το να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι διασπαστές είναι είτε βλάκες ή ψευτο-εθνικιστές.

Unknown είπε...

ADERFE PROSOPIKA DEN SE XERO.EXO ENA XRONO INTERNET KAI SE PARAKOLOYTHO.MOY ARESOYN AYTA POY LES KAI DEN PREPEI NA YPOKIPTOYME SE KANENAN POYFIANO.EPITELOYS PREPEI NA NA ORTHOSOYME TO KORMI MAS KAI OPOIOS DEN MAS SEBETE NA MAS FOBATE.EYXOMAI NA ANATHEORISEIS TIS APOPSEI SOY KAI NA PARAMINI ANOIXTH H SELIDA

Unknown είπε...

δεν εχουμε αναγκη απο ηγετη.αλλα απο συναγωνιστες,ομοιδεατες.ακουγοντας ενα μαλακα,αφηνεις στην ακρη μια εστω κ on line πορεια?πηρες το ρισκο,ανοιξες blog, κ γουσταραμε αυτα που διαβαζαμε-νιωθαμε.μην εγκαταλειπεις.κ δεν το λεω για μας.ξερουμε τι πιστευουμε,αυτο δεν αλλαζει,αλλα χαιρομαστε που εχεις αναλαβει τον ρολο "της φωνης μας.

Ανώνυμος είπε...

Ωωχου στοχικε μας επρηξες. ελα τον πεο τωρα και ασε... η τακτικη των "drama - queens" ειναι παλια. δηλωνεις οτι αποχωρεις απο το ιντερνετ/ απο τη ζωη/ απο ενα site/ απο το blog κλπ, ετσι ωστε οι οποιοι "θαυμαστες" σου να προσπαθησουν να σε σταματησουν, μπας και νιωσεις καλυτερα ικανοποιοντας την εγωπαθεια σου. Σε λυπαμαι. Στη συνεχεια θα το μετανιωσεις και θα επιστρεψεις στους φανς σου, για να μην τους κακοκαρδισεις. Έτσι δεν ειναι;
Είδες που τα ξερω;

Πλακα εχεις παντως, συνεχισε το κλαψομουνιασμα, εμείς γελαμε μαζί σου και εαν πιστευεις πραγματι οτι χεστηκε κανεις που δε θα πανε 4 παραπανω ατομα στην πορεια των Ιμίων, πες το για να γελασουμε περισσότερο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά μη πιστεύετε ότι αυτός που λέει για 4 ατομα παραπάνω και για drama queen ειναι και στο χώρο μας.Το πιο πιθανό είναι να είναι κανένας άπλυτος,ο ιδιος που μπαινει τοσο καιρο και γραφει παπαριες,η και κανένας κρατικός καραγκιόζης,ασφαλιτακος.Eυάγγελε τι ακριβώς εννοείς όποιος θέλει να πάει ας πάει?

Ανώνυμος είπε...

Καλά μη πιστεύετε ότι αυτός που λέει για 4 ατομα παραπάνω και για drama queen ειναι και στο χώρο μας.Το πιο πιθανό είναι να είναι κανένας άπλυτος,ο ιδιος που μπαινει τοσο καιρο και γραφει παπαριες,η και κανένας κρατικός καραγκιόζης,ασφαλιτακος.Eυάγγελε τι ακριβώς εννοείς όποιος θέλει να πάει ας πάει?

Unknown είπε...

Είπα να μην αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ να χαρεί....και ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...!!!