Featured Posts

12/1/10

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Κάτι χοντρό ετοιμάζουν στην Κύπρο;;; και παραμερίζουν οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους… ;;;

Δολοφονήθηκε πριν λίγες ώρες στην Λευκωσία έξω από το σπίτι του μια από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της Μεγαλονήσου, ο Άντης Χατζηκωστής, που δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους, που διέφυγαν με μοτοσυκλέτα. Ήταν η ψυχή του συγκροτήματος ΜΜΕ “ΔΙΑΣ”, το οποίο είχε στην κατοχή του την εφημερίδα «Σημερινή», τον τηλεοπτικό σταθμό «Sigma» και πολλά ακόμη έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Το εκδοτικό συγκρότημα που διηύθυνε ο δολοφονηθείς είχε αντισταθεί σθεναρά στο σχέδιο Ανάν και ασκούσε σκληρή κριτική στο καθεστώς Χριστόφια, ενώ είχε αποκαλύψει και αυτούς που είχαν πάρει χρήματα απο ΟΗΕ και ΗΠΑ για να υποστηρίξουν το ΝΑΙ στο ανθελληνικό σχέδιο.

Το Σεπτέμβριο 2009 μάλιστα δόθηκαν στην δημοσιότητα και απόρρητα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι ο ΟΗΕ «φακέλωνε» προσωπικότητες του δημόσιου βίου της Κύπρου και ειδικά όσους είχαν εναντιωθεί στο σχέδιο Ανάν. Μεταξύ αυτών σε ένα έγγραφο που είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, «στοχοποιούνται» ο Άντης Χατζηκωστής και ο πατέρας του Κωστής Χατζηκωστής λόγω της στάσης των ΜΜΕ που ήταν στην ιδιοκτησία τους, κατά του σχεδίου Ανάν τα οποία χαρακτηρίζονται ως «αντιαμερικανικά», «αντιβρετανικά» και «υπερπατριωτικά».

Στο έγγραφο σημειώνεται ότι από τις εφημερίδες του ομίλου Χατζηκωστή, αποκαλύφθηκε ποία ιδρύματα και πρόσωπα έλαβαν χρήματα για να υποστηρίξουν το σχέδιο Ανάν και ότι οι αποκαλύψεις για ανθρώπους που προσέφεραν τις υπηρεσίες στους Αμερικανούς συνεχίζονταν κατά τακτά χρονικά διαστήματα.


Αναρτήθηκε από Ε.ΛΑ.Μ. http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: