Featured Posts

7/4/12

Συνεχίζουμε αυτό που τους πονάει: Τον Αγώνα μας!



Αυτή τη φορά, λίγο πριν τις εκλογές, υπάρχει μια νηνεμία περίεργη, ενδεικτική των γεγονότων που θα ακολουθήσουν οσονούπω. Σαν την ηρεμία πριν την καταστροφή, μόνο που αυτή τη φορά η καταστροφή είναι θεμιτή και επιθυμητή από τον Ελληνικό Λαό. Πρόκειται για την επικείμενη καταστροφή του συστήματος της κλεπτοκρατίας, του πολιτικού συστήματος που οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τα απόβλητα της κοινωνίας στους κοινοβουλευτικούς και υπουργικούς θώκους.
Η νηνεμία αυτή είναι, φυσικά, πολύτιμος χρόνος για σκέψη και από τις δύο πλευρές. Και από την μεριά του πολιτικού συστήματος και από την μεριά των επαναστατικών, ανατρεπτικών, εθνικολαϊκών δυνάμεων αυτού του τόπου. Το σύστημα έχει δείξει ήδη τις προθέσεις του, ψάχνοντας για προφάσεις, προκειμένου να καθυστερήσει ή και να ακυρώσει τελείως τις εκλογές, με απώτερο σκοπό την ανασύνταξη των δυνάμεων του. Ίσως με το περαιτέρω λιβάνισμα του αναχώματος που ακούει στο όνομα Καμμένος, ίσως με απόπειρες προβοκάτσιες εναντίον της μόνης δύναμης που φοβούνται, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, ίσως με ρουσφέτια, ίσως με λοιπές μεθόδους παρομοίου επιπέδου.
Το ζήτημα δεν είναι φυσικά τι κάνουν αυτοί από την πλευρά τους. Έχουν γνώση οι φύλακες και οι στρατιώτες πειθαρχία και έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες επιτυχίας του σχεδίου τους. Το πραγματικό ζητούμενο, φυσικά, είναι τι κάνουμε εμείς σε αυτή την κατάσταση και η απάντηση είναι σχεδόν προφανής. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τον αγώνα μας με πειθαρχία και προσήλωση. Έναν αγώνα με καθαρούς ανθρώπους και καθαρές Ιδέες που στοχεύουν στην οριστική κάθαρση του Έθνους από όλα τα βαρίδια και την βρώμα που το έχει φέρει στην σημερινή κατάσταση.
Έχουν ήδη έρθει σε μια άβολη κατάσταση που τους εξαναγκάζει να δείχνουν εμφανώς τον πανικό τους με συνεχείς ψευδείς και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του Κινήματος μας. Έχουν έρθει εμπρός σε ένα πολύ δυσάρεστο δίλημμα. Όσο καθυστερούν τις εκλογές, τόσο ο κόσμος αηδιάζει από αυτούς και στρέφεται πως την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής. Όμως η διεξαγωγή των εκλογών σε αυτή τη χρονική στιγμή θα ήταν καταστροφική για αυτούς. Το δύσκολο είναι ότι οι μετέπειτα ημερομηνίες είναι ακόμα χειρότερες.
Ας μην απατώμαστε. Είμαστε ο μόνος λόγος για τον οποίο αναβάλλουν τις εκλογές. Όλα τα υπόλοιπα τα έχουν ήδη συμφωνημένα και μοιρασμένα και το μόνο αγκάθι στην συνέχεια της κλεπτοκρατίας και του, συνεπαγόμενου της, μνημονίου και του ξεπουλήματος της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή και η Ιδεολογία της. Οπότε, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας είναι ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας. Ο δρόμος του Αγώνα! Συνεχίζουμε να τους ασκούμε πίεση στην κατεύθυνση που οι ίδιοι μας υποδεικνύουν πως τους πονάει. Στην διάδοση των Ιδεών μας και στο άνοιγμα μας στον Ελληνικό. Συνεχίζουμε τον Αγώνα, όπως πάντα, όπως τους πονάει, ασυμβίβαστα και αδιαπραγμάτευτα.
Κώστας Αλεξανδράκης
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: