Featured Posts

29/7/11

ΜΝΗΜΟΝΙΟ=ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!


Συνέντευξη στο περιοδικό Stern, παραχώρησε ο αντιπαθέστατος στην όψη Γερμανός υπουργός των Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την εκχώρηση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας στην Ε.Ε.! Η πλήρης δήλωση του αντιπαθέστατου, είναι η εξής: «Η ολοκλήρωση της Ευρώπης πρέπει να προχωρήσει ως εκ τούτου ένα κράτος – μέλος με προβλήματα που δέχεται βοήθεια, πρέπει ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας στην Ε.Ε.».
Εμείς εδώ, από την πρώτη στιγμή το είχαμε πει και κάποιοι «συνετοί», «νοήμονες», «πατρός τε και μητρός…» κ.τ.λ. γελούσαν και μας κορόιδευαν, λέγοντας πως είμαστε φαντασιόπληκτοι και βλέπουμε παντού συνομωσίες: το Μνημόνιο σημαίνει το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας, κι όσοι το ψήφισαν (ΠΑΣΟΚ, ΛάΟΣ, Ντόρα), αλλά κι όσοι συγκυριακά δεν το ψήφισαν, αλλά δηλώνουν πως θα το σεβαστούν -«η Ελλάδα σέβεται την υπογραφή της»- (ΝΔ), το γνώριζαν καλά αυτό! Η μόνη δύναμη που αγωνίζεται και θα αγωνισθεί για την ανατροπή του Μνημονίου και των συνεπειών του, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, κι όχι στους διεθνείς τοκογλύφους, είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό έχει αρχίσει να το συνειδητοποιεί κι ο Ελληνικός λαός, γι’ αυτό πυκνώνει τις τάξεις μας!
(ΥΓ): Ο ίδιος, σημείωσε ότι αυτή η λύση, η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, είναι σαφώς καλύτερη από το να οδηγηθεί ένα υπερχρεωμένο κράτος – μέλος εκτός ευρωζώνης. «Ο μόνος τρόπος να πετύχει η Ευρώπη είναι να καταστεί σαφές ότι τα μεμονωμένα κράτη δεν μπορούν να εξέλθουν της ευρωζώνης». Αυτό το τελευταίο θυμίζει την κόλαση του Δάντη, που όποιος μπαίνει μέσα δεν μπορεί να φύγει ποτέ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: