Featured Posts

8/1/14

Σιωνιστικές συμπτώσεις;

(Άρθρο με πολλές "πηγές" που τις ψάχνεις και μόνος)
Αγαπητοί φίλοι ... Θα ήθελα να κάνετε έναν συλλογισμό σχετικά ανάποδο.
Κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος στον Β'ΠΠ ... υπήρξαν κάποιοι καλοί μας "σύμμαχοι" που έριξαν 2 Ατομικές Βόμβες σε ΑΜΑΧΟ πληθυσμό, εξαερώνοντας πάνω από 200.000 ανθρώπους σε διάστημα λίγων ωρών!
Αναφέρομαι φυσικά στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Και για να κάνει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες έγκλημα για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, δεν αποζημιώθηκε ποτέ κανείς και δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ... το μυαλό ενός ανθρώπου... πάει στους επικυρίαρχους.
Στις μέρες μας ΜΟΝΟΝ οι Σιωνιστές μπορούν να σκοτώνουν χωρίς να πληρώνουν και χωρίς να τους ασκείται καμία κριτική.
Κι ερευνώντας έναν-έναν ΟΛΟΥΣ τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στην βιαστική κατασκευή της Ατομικής Βόμβας ... βρήκα αποκλειστικά "θύματα" του Ολοκαυτώματος! 12 στους 12 ... εκλεκτής καταγωγής!
Τα "θύματα" τελικά ήταν ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικά στην μαζική καύση μεγάλων ανθρώπινων
πληθυσμών σε σχέση με τους Ναζί ...που παιδεύονταν με τους απλοϊκούς ντεμοντέ φούρνους του Άουσβιτς όπου τα πτώματα καιγόντουσαν ένα-ένα.
Ακόμα μία τρομερή σύμπτωση αφορά τους κατασκόπους που παρέδωσαν στους Ρώσους τα σχέδια της Ατομικής Βόμβας ...που ήταν επίσης "θύματα" του Ολοκαυτώματος!
Δηλαδή με μία κίνηση δύο ανθρώπων...σήμανε η έναρξη του Ψυχρού Πολέμου και ολόκληρη η ανθρωπότητα μπήκε σ' έναν πανάκριβο χορό εξοπλισμών που δημιούργησε απίστευτα χρέη στις δυτικές χώρες.
Και οι τρελές σιωνιστικές συμπτώσεις ΔΕΝ λένε να τελειώσουν. Ο βραβευμένος δημοσιογράφος-αναλυτής που όρισε με ακρίβεια αυτόν τον ΑΟΡΑΤΟ κόκκινο διαβολικό εχθρό της Δύσης (τους Κόκκινους) ... που απειλούσαν τη ζωή όλων των καπιταλιστικών κρατών που ήταν υποχείρια του ΝΑΤΟ , με προέλευση τη Σοβιετική Ένωση, ήταν επίσης... - εκλεκτός- ... και λεγόταν Walter Lippmann.
Φωστήρες όπως αυτός ... δημιουργούσαν όλο το θεωρητικό και φαντασιακό υπόβαθρο που απαιτούνταν για να μπει στις ζωές των Αμερικανών φορολογούμενων ο ψεύτικος εφιάλτης των Σοβιετικών που θα έκαναν δήθεν εισβολή στις ΗΠΑ!
Γυρίστηκαν και σχετικές ταινίες ... ενώ για να είναι ακόμα πιο πειστική η ψευδαίσθηση της απειλής ... υπήρξαν και μερικές διώξεις Αμερικανών κομμουνιστών.
Το αίσθημα της ασφάλειας στα τρομοκρατημένα πλήθη επέστρεφε ΜΟΝΟ μετά την έγκριση τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Ο Ψυχρός Πόλεμος εξελίχθηκε κυρίως μέσα στο κεφάλι των φορολογουμένων με τη βοήθεια πληρωμένων συγγραφέων και δημοσιογράφων ... που "έχτιζαν" την μεγάλη παράσταση μέσα από κατασκοπικά βιβλία και ψεύτικες ειδήσεις με ανταλλαγές πρακτόρων και μυστικές αποδράσεις. Στον αγώνα γα την μεγάλη εξαπάτηση κι ολόκληρη η σειρά του James Bond μαζί με εκατοντάδες άλλα κατασκοπικά θρίλερ.
Η τρομοκρατία των πολιτών συνεχίστηκε ακόμα και μέσω των ταινιών με εξωγήινους που εισέβαλαν στις ΗΠΑ και απειλούσαν το ζηλευτό μεσοαστικό επίπεδο της Αμερικανικής Οικογένειας.
Από παντού αόρατες απειλές ... που άδειαζαν τρισεκατομμύρια δολάρια από τα Δημόσια Ταμεία.
Στο μεγάλο αυτό φαγοπότι προστέθηκε και η κούρσα του διαστήματος!
Αφού υποχώρησε ο τρόμος της Σοβιετικής εισβολής ... τις τσέπες των Αμερικανών άδειαζαν τα διαστημικά προγράμματα ... για λόγους γοήτρου!
Δεν ξέρω γιατί ...αλλά όλες οι παραπάνω συμπτώσεις που προκάλεσαν μία "δικαιολογημένη" αφαίμαξη πολλών γενεών φορολογουμένων... δεν μου φαίνονται καθόλου συμπτώσεις.
Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς επαλήθευση...
Η λίστα των επιστημόνων που συμμετείχαν στο Manhattan Project μπορεί να βρεθεί.
εδώ... http://inventors.about.com/od/astartinventions/a/atomic_bomb.htm
Ακολουθούν με σχετικές σελίδες στην Wikipedia... για επαλήθευση...
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/J._Robert_Oppenheimer - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bohm - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Leó_Szilárd - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Wigner - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Robert_Frisch - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Peierls - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Bloch - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Niels_Bohr - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Emilio_G._Segrè - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Franck - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Teller - εκλεκτός-
Enrico Fermi, σύζυγος εκλεκτής - http://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Fermi
Οι κατάσκοποι που πρακτικά ξεκίνησαν τον Ψυχρό Πόλεμο και την πανάκριβη κούρσα κατασκευής πυρηνικών όπλων :
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Greenglass - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Rosenberg - εκλεκτός-
Και τέλος ο δημοσιογράφος Walter Lipmann που μας έβαλε στο μυαλό τον ορισμό του Ψυχρού πολέμου ώστε να θεωρούμε αυτονόητο να ξοδεύονται ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια για κατασκευή πυρηνικών όπλων ...(που ίσως και να μην κατασκευάστηκαν ποτέ στον βαθμό που λένε) http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Lippmann - εκλεκτός-
Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε "κυνηγημένους" από τους Ναζί ... να δημιουργούν ένα κλειστό ρατσιστικό επιστημονικό κλαμπ για την κατασκευή της Ατομικής Βόμβας με σκοπό να εξαερώσουν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων Γιαπωνέζων.
Αυτή τη μυστική γνώση δεν επιτρεπόταν να την αποκτήσει κάποιος που δεν είχε εκλεκτή καταγωγή . Κι αυτός ο ρατσισμός στην επιστήμη φτάνει μέχρι τις μέρες μας.
Το 20% των κατόχων βραβείων Νόμπελ ... "συμπτωματικά" είναι ...εκλεκτής καταγωγής! Τα δε ποσοστά στα Νόμπελ Ιατρικής και Οικονομίας ... φτάνουν στο 30 και 40%.
The Nobel Prize is an annual, international prize first awarded in 1901 for achievements in Physics, Chemistry, Physiology or Medicine, Literature, and Peace. An associated prize in Economics has been awarded since 1969.
Nobel Prizes have been awarded to over 850 individuals,of whom at least 20% were Jews, although Jews comprise less than 0.2% of the world's population,(or 1 in every 500 people). Overall, Jews have won a total of 41% of all the Nobel Prizes in economics, 28% of medicine, 26% of Physics, 19% of Chemistry, 13% of Literature and 9% of all peace awards
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

Δεν υπάρχουν σχόλια: