Featured Posts

29/7/11

Και άλλη εγκληματική οργάνωση Αλβανών δολοφόνων στα χέρια της Ασφάλειας


ImageΠολλές φορές τα λόγια είναι πραγματικά λίγα για να περιγράψουν το κατρακύλισμα στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα, κατρακύλισμα που έχει πολλές εκφάνσεις, μια εκ των οποίων είναι και η εγκληματικότητα.
Εκτός όμως από την εγκληματικότητα καθεαυτή, το ίδιο ανησυχητική είναι και η απάθεια, σε σημείο αναισθησίας, που αντιμετωπίζεται τις πλείστες των περιπτώσεων τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από το κράτος η σφαγή που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς. Σε σημείο που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για τις πραγματικές προθέσεις της πολιτικής των ανοικτών θυρών (καλύτερα ορθάνοικτων) απέναντι στη μάστιγα της λαθραίας μετανάστευσης.
Και επειδή κάποιοι είτε ανίδεοι, είτε ύποπτα κινούμενοι χαμένοι στις σκοτεινές διαδρομές της άρρωστης σκέψης τους, αρέσκονται να λένε πως δεν υπάρχουν τάχα λαθραίοι άνθρωποι, εμείς απλώς θα τους θυμίσουμε, πως υπάρχουν και νεκροί άνθρωποι.
Για την ακρίβεια τέσσερις από μόνο μια εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετείχαν κατά κύριο λόγο «οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, τη Ρουμανία ενώ συνελήφθησαν και μια Ελληνίδα και δύο Έλληνες (ένας εκ των οποίων ενεχυροδανειστής)  για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα συνδυασμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα τόσο σε Βόλο όσο και Λάρισα συνελήφθησαν συνολικά 5 Αλβανοί, δύο Ρουμάνοι, ενώ αναζητούνται δύο ίσως και περισσότεροι για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση «οικονομικοί μετανάστες» από τη χώρα Αλβανία  και τέλος οι τρεις Έλληνες που αναφέρθηκε ανωτέρω.
Η λίστα των εγκλημάτων των αλλοδαπών δολοφόνων, καθώς ήταν αυτοί που διέπρατταν τις δολοφονίες, εκτός από απίστευτη είναι και πραγματικά μεγάλη για να την αναφέρουμε εδώ. Μέσα σε αυτή και τέσσερις ηλικιωμένοι νεκροί, όπου οι Αλβανοί δολοφόνοι τους βασάνιζαν πρώτα έτσι από διαστροφή.
Είναι λυπηρό πραγματικά που έχουν φτάσει τον τόπο αυτό κάποιοι που συνειδητά φροντίζουν να  τον αλλοιώνουν με τις ορδές των ξένων, που σε λίγο καιρό είναι μαθηματικά βέβαιο θα μετατρέψουν τη χώρα σε ακατοίκητη ζώνη. Ακριβώς δηλαδή όπως και το έχουν σχεδιάσει.
Τα πλήρες «έργο» των παραπάνω εγκληματιών-δολοφόνων μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρειες εδώ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και επειδή πολύ ώρα πέρασε χωρίς να γίνει κάποιο έγκλημα, μια 74χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σήμερα, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα, στη Νέα Ιωνία, Αττικής.
Το τραγικό γεγονός συνέβη στο ισόγειο διώροφης οικίας, στην οδό Ελλησπόντου 53, όπου η 74χρονη διέμενε μόνη της, ενώ στον πρώτο όροφο μένει η κόρη της με την οικογένεια της.
Την άτυχη γυναίκα βρήκαν δολοφονημένη, τα εγγόνια της. Το σπίτι ήταν παραβιασμένο και αναστατωμένο, ενώ η 74χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το θύμα είχε δεμένα τα χέρια και ήταν φιμωμένη, ενώ δεν έφερε εξωτερικά τραύματα. Ο θάνατος της αποδίδεται σε ασφυξία και ως κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας θεωρείται η ληστεία.
Μπράβο Ελλάδα, έχεις ταλέντο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: