Featured Posts

29/7/11

Ενέδρα Εθνικιστών σε αναρχάπλυτους με τη βοήθεια του... Indymedia!


Η ανάρτηση συνοδεύεται από αυτό το τραγουδάκι.

Όσοι παρακολουθείτε αυτό το ιστολόγιο από την αρχή, θα είχατε διαβάσει για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να «παρέμβετε» στη διαδικτυακή γιάφκα των άπλυτων, το indymedia. Στον Οδηγό που δημιούργησα, έδινα κάποιες κατευθύνσεις και από εκεί και πέρα όποιος ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπέρα έπρεπε να βάλει απλά λίγη φαντασία.

Έτσι έπραξαν και κάποιοι Συναγωνιστές από την Ηγουμενίτσα.
 
Όπως ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι με ανάρτηση τους στο γνωστό ιστότοπο WW3, πρώτα δημοσίευσαν μια εκδήλωση για τις 12 το πρωί της 28ης Ιουλίου στην Ηγουμενίτσα με «αντιφασιστικό» και «αντιρατσιστικό» περιεχόμενο. Βρέθηκαν καμιά 15αρια όρθια ζώα που πήγαν σε μια ανύπαρκτη εκδήλωση τέλη Ιουλίου με ντάλα ήλιο. Φεύγοντας, 2 αναρχικοί εγκλωβίστηκαν από τους Συναγωνιστές έξω από αναψυκτήριο στην περιοχή των ΚΤΕΛ και τις άρπαξαν κανονικά. Έφαγαν πολύ ξύλο. Ένας από τους 2 άπλυτους που τις έφαγε, με αρχικά «Π.Γ» με μήνυμα του στο απλυτοmedia παραδέχτηκε ότι «φάγανε καλά» και ότι μάλιστα οι Συναγωνιστές τους είχανε πετάξει κάτω και τους κλωτσάγανε χωρίς αυτοί να μπορέσουν να προβάλουν αντίσταση. Όχι και άσχημα, ε απλυτάκο; Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Συναγωνιστή από το WW3:


Επιτυχημένη τρολλιά στο Indymedia και ξύλο σε άπλυτους στην Ηγουμενίτσα. Μετά από ψεύτικο κάλεσμα που δημοσιεύσαμε στην απλυτοσελίδα τους 14 άπλυτα ψάρια σπεύσανε σαν τις μύγες στο σκατό. Καταφέραμε να στριμώξουμε 2 από τα μαλακισμένα σε αναψυκτήριο δίπλα από τα ΚΤΕΛ και τους δώσαμε ένα μήνυμα ότι δεν έχουν θέση στην πόλη, απ'ότι πληροφορούμαστε και από την απλυτοσελίδα τους μάλιστα πρόκειται περί εισερχόμενων παγουράδων. Τους ευχαριστούμε για την πληροφορία, μας διευκολύνουν για τον εντοπισμό τους.Όσο για τους ντόπιους μαλάκες έχουμε αρκετές φωτογραφίες και έχουμε αρχίσει ήδη να συλλέγουμε στοιχεία γι'αυτούς και για τις δράσεις τους.
Το καλύτερο είναι ότι οι φωνές των άπλυτων όχι μόνο φιμώθηκαν αλλά το κάλεσμα συνέχισε να παραμένει εκεί όλη την μέρα μέχρι και αυτή την στιγμή, οι μαλάκες της ΣΟ δεν κάνανε τον κόπο ούτε καν να επιβεβαιώσουν μέσω του email westcostantifa at yahoo.gr το οποίο φυσικά ανήκει σε εμάς.Τσούζει να τρώτε άκυρο από το ίδιο σας το μέσο ε? Περαστικά.
Ούτε στην Ηγουμενίτσα ούτε πουθενά άπλυτοι. Το πάρτυ μόλις άρχισε. Θα σας γαμήσουμε την τρύπα που σας πέταξε. 



Να σημειωθεί εδώ, ότι οι αναρχικοί που τις φάγανε ήταν από τα Ιωάννινα και όπως έγραψαν και οι Συναγωνιστές στο μήνυμα τους, υπάρχουν φωτογραφίες τους και τους ψάχνουμε. Μακάρι να έχουμε σύντομα νέα τους.

 Εγώ από την πλευρά μου μπορώ να δώσω μόνο συγχαρητήρια στους Συναγωνιστές, όποιοι κι αν είναι, γιατί δώσανε ένα πολύ γερό μάθημα στα καθυστερημένα. Είπαμε, λίγη φαντασία θέλει...



ΥΓ. Αν θέλετε μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου στο facebook πατώντας LIKE στη σελίδα στη δεξιά στήλη ή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: