Featured Posts

10/2/12

Η ανοδική πορεία και η αναγνώριση.

Μέσα από το πέρασμα των ετών, καταλαβαίνει πλέον και ο πιο αφελής, την σταθερή πορεία των Εθνικιστών.
Και αυτό γίνεται εμφανέστατο, από την στάση όλων των Εθνικιστών είτε της Χρυσής Αυγής είτε των Αυτόνομων Εθνικιστών.
Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, σημαίνει την αποδοχή των Απόψεων και των Ιδεών του Ελληνικού Εθνικισμού από το Λαό μας, στην Πατρίδα μας αλλά και στον Απόδημο Ελληνισμό.
Αυτό μονάχα τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς η Γραμμή του Κινήματος παραμένει σταθερή και αμετάκλητη εδώ και δεκαετίες.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες που ζούμε όλοι μας εν Ελλάδι, δεν μπορούμε παρά μονάχα να αναγνωρίσουμε και μάλιστα δημοσίως, τον Αγώνα που κάνει το Εθνικιστικό Κίνημα στην Πατρίδα μας , μέσα από τη Χρυσή Αυγή και την οργανωμένη δομή του κόμματος.
Αντίλογος πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα στις Εθνικιστικές Τάξεις, πόσο μάλλον τώρα που οι Ιδέες μας "αγκαλιάζουν" το Λαό μας.
Και αυτό είναι καλό, διότι προβληματιζόμαστε, ενδιαφερόμαστε και προσπαθούμε όλοι μαζί για την καλύτερη τύχη των Ιδεών μας.
Πάντοτε παραμέναμε Ενωτικοί και πάντοτε θα είμαστε. Αυτό όμως που αλλάζει είναι η γραμμή μας σαν "Δικά μας Παιδιά", που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον καλό αγώνα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής που διεξάγει τόσα χρόνια και ειδικότερα τα τελευταία και παραμένουμε όσο κοντά της μας "επιτρέπει".

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται και τώρα δικαιώνεται !


Εκ της Συντακτικής Ομάδας,για τα "Δικά μας Παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: