Featured Posts

26/2/12

“ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΙΣΟΥΝ”


 
Όταν θέλεις κάτι να το μαγαρίσεις, τότε πιάνουν δουλειά οι «εναλλακτικοί». Το είδαμε αυτό πρόσφατα από τα διεθνή ΜΜΕ. Ξαμόλησαν -ειδικώς στην Ευρώπη- όλους αυτούς τους «εναλλακτικούς», ξέρετε αυτούς με τις «εναλλακτικές» κουζίνες, το θέατρο δρόμου, τα διάφορα δρώμενα και οπωσδήποτε και με τη κεφάλα του Τσε-Τσε. Δηλαδή τα ανούσια παραπλανητικά παίγνια των χρησίμων ηλίθιων διαφόρων παρακομμουνιστικών οργανώσεων. Ξέρουνε οι εντολοδότες. Και μόνο στην υποψία ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα καθαρό κίνημα φιλελληνισμού στο εξωτερικό, φροντίζουν από πριν να το γκετοποιήσουν με όλους αυτούς τους «εναλλακτικούς» χρήσιμους ηλίθιους.
Η Ν.Τ και η παγκοσμιοποίηση έχει τη δύναμη, με μοχλό τα διεθνοποιημένα νομίσματα της ευρώ και δολάριο, να χρησιμοποιεί τις ΜΚΟ, τις παγκόσμιες ημέρες, ανθρώπινα δικαιώματα, κλιματική αλλαγή, πανθρησκεία, ενοχές φιλανθρωπισμού, κλπ να δημιουργεί ΓΚΕΤΟ (γκετοποίηση) πράξεων και εννοιών, απαξιώνοντας ό,τι μισεί ή ό,τι πάει να δημιουργηθεί που ενδέχεται να είναι εναντίον των σχεδίων της. Τρανταχτά παραδείγματα. Αγανακτισμένοι (αριστερές σημαίες) ή κίνημα «δενπληρώνηδες». Και οπωσδήποτε γκέτο λαθρεποίκων.
Ακόμη έχουν προχωρήσει να γκετοποιούν ΙΕΡΕΣ έννοιες όπως ΠΑΤΡΙΔΑ ή αλληλεγγύη Ελλήνων βάζοντας τις κατά κόρον στα στόματα της αναρχοαριστεράς. Οι «sleepers» («κοιμισμένοι» των πρεσβειών αφυπνίζονται και στοχευμένα και ένας ένας πιάνουν δουλειά καπελώνοντας και απαξιώνοντας όλα τα κινήματα που ενδεχομένως θα ήταν εκτός από Ελληνικά και φιλανθρώπινα. Οι ομάδες των προθύμων οργανώνουν τους χρήσιμους ηλιθίους που στρατολογούνται από την στρατοχωροφυλακή της παγκοσμιοποιήσεως.
Ποιος κανονικός Έλληνας θα διαμαρτυρηθεί καπελωμένος κάτω από τις σημαίες του ΠαΜΕ’ ή της αναρχίας ή τους «δενπληρώνηδες» (Μάϊος ’11). Το είδαμε χαρακτηριστικά και στο Παρίσι των 10.000.000. Χίλιοι τέτοιοι «εναλλακτικοί» δήλωναν «Είμαστε Έλληνες» και από δίπλα τα εκατομμύρια των κανονικών ανθρώπων με τον τρόπο τους είπαν ότι τέτοιοι «Έλληνες» δεν θέλουμε να είμαστε.

Η τέλεια γκετοποίηση για την ακύρωση του καθαρού αγώνα των Ελλήνων. Είναι ανεξάντλητοι. Καινούργια μέθοδος «οι ανώνυμοι» του διαδικτύου. Μόνο ανώνυμοι δεν είναι στα υπόγεια της Ν.Τ και της παγκοσμιοποιήσεως, κάτι σαν τους δικούς μας «γνωστούς-αγνώστους».
Το απόλυτο κακό γι’ αυτούς είναι η Λευκή Ευρώπη των Εθνών, των Εθνικών Νομισμάτων και της Χριστιανοσύνης. Η πραγματική Ευρώπη από το άκρο του ατλαντικού έως και το όλον της Ορθοδόξου Ρωσίας. Τρέμουν την ιδέα της ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ της Ευρώπης. Οικονομικά, στρατιωτικά, διπλωματικά, πολιτιστικά. Να στηρίζεται μόνο στην αρχή της ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΟΣ για το Ευρωπαϊκό μέλλον.

http://xavolos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: