Featured Posts

19/7/11

Συνάντηση Hillary Rodham Clinton με Σαμαρά


Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα σεβαστεί το μνημόνιο και δεν θα θίξει τα συμφέροντα των «ιδιωτών επενδυτών»
Συνάντηση η οποία τελείωσε πριν από λίγες ώρες είχε ο «αντιμνημονιακός» πρόεδρος της Ν.Δ. με την Hillary Rodham Clinton υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ και άμεσα υπεύθυνης μεταξύ άλλων για την τραγωδία στην Κύπρο, αφού κατόπιν δικής της επιμονής τοποθετήθηκαν τα κοντέινερ με τα πυρομαχικά στην ναυτική βάση της Λεμεσού. Ο Σαμαράς έδωσε διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να καταγγείλει το μνημόνιο, αλλά θα σεβαστεί τους όρους του και δεν θα θίξει τα συμφέροντα των περίφημων «ιδιωτών επενδυτών»(βλέπε των τοκογλύφων της New York…) στους οποίους κυρίως χρωστά η Ελλάδα! Το χρέος δε αυτό έγινε τόσο μεγάλο από τους απαράδεκτους τοκογλυφικούς όρους των δανείων. Χαρακτηριστικά ο Antony είπε στην μαμά Hillary ότι συμφωνεί με τον σκοπό της κυβερνήσεως George, αλλά διαφωνεί με τους τρόπους!!! Για όποιον αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μας, ας διαβάσει τι επίσημα ανακοινώθηκε:
«Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Χίλαρι Κλίντον. Η ελληνική οικονομία ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην 45λεπτης διάρκειας, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέπτυξε στην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ την πρότασή του για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ενώ διευκρίνισε ότι η διαφωνία του με την κυβέρνηση δεν αφορά τους στόχους, που είναι η μείωση του χρέους και του ελλείμματος, αλλά τους τρόπους για την επίτευξή τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: