Featured Posts

13/2/12

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ".

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αγαπητοί Βουλευτές,
Πρέπει να είσθε σίγουροι ότι γνωρίζουμε πολλά πράγματα και πολλοί από εμάς ενδεχομένως περισσότερα από ότι εσείς πιστεύετε.
Δεν θα σας μιλήσουμε για τις θεωρίες της Σχολής του ΣΙΚΑΓΟΥ, για Γκεμπελικές τακτικές και δόγματα του Σ.Ο.Κ
Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς ιδίως πρώην και νυν Υπουργοί συνεργασθήκατε και συνεργάζεστε με τον Εχθρό της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού.
Η ομολογία σας ότι ψηφίσατε ένα μνημόνιο που δεν διαβάσατε προσβάλει το Σύνταγμα και τον Ελληνικό Λαό
Είμεθα εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που δεν τους φοβίζουν τα μέτρα που παίρνετε. Αυτά διορθώνονται σε μία ημέρα, αυτό που δεν δεχόμεθα είναι το ξεπούλημα του τόπου και στη συνέχεια την προετοιμαζόμενη διάλυση της Ελλάδος.
Μη ξεχνάτε ότι αυτός ο τόπος δεν πουλιέται, η ψιλή κυριότητα ανήκει στο Ελληνικό Έθνος περιλαμβανομένων και των Ελλήνων  της Διασποράς, που την έχει κατοχυρώσει με χιλιάδες χρόνια χρησικτησίας, με ιδρώτα και αίμα.  
Δεν είναι σύμπτωση ότι αυτοί που ήσαν υπέρ του Σχεδίου ΑΝΑΝ είναι αυτοί που σήμερα ξεπουλάνε την Ελλάδα.
Υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξέλθουμε από το οικονομικό αδιέξοδο. Δεν το θελήσατε, δεν προσπαθήσατε γιατί οι διαφανείς διαδικασίες και συμφωνίες δεν φέρουν μίζες. Οι επικεφαλής σας χρηματίζονται και τους έχουν υποσχεθεί πολλά. Εμείς πιστεύουμε ότι ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
Η ηγεσίες σας τα πιάνουν από πολλές πλευρές. Γι αυτό και τα μέτρα εξαθλίωσης που εφαρμόζονται πάνω στο Λαό είναι χειρότερα από αυτά που ζητά η ΤΡΟΙΚΑ. Ακριβώς επειδή τους έχουν στο χέρι γι αυτό τους κάνουν ότι θέλουν.
Μπορώ να σας αναφέρω ονόματα της Βουλής, των ΜΜΕ, των Συνδικαλιστικών Οργάνων που έχουν χαρακτηρισθεί σαν προδότες. από επιτροπή επιφανών Ελλήνων εντός και εκτός της Ελλάδος.
Όλοι συναγωνίζεσθε να αποδείξετε, στο μεγάλο αδελφό, το σπουδαίο και προδοτικό έργο σας στην αποδόμηση της Ελλάδος.
Ο ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Μπεγλίτης, Παπουτσής, και εξήντα πέντε άλλοι, περιλαμβανόμενων των ΜΜΕ και του συνδικαλισμού κατηγορούνται για το έγκλημα της Εθνικής Προδοσίας.
Όπως γράφει εκλεκτός συμπατριώτης, ο Σαμαράς μετατράπηκε από «αντιμνημονιακό λυκόσκυλο» σε «μνημονιακή σκυλίτσα της αγκαλιάς», θα ήταν εντελώς ακίνδυνη για την ΕΕ μια κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ. Αν γίνουν όμως σύντομα εκλογές, τότε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ με το ζόρι θα φτάσουν συνολικά το 29% των ψήφων, ενώ σήμερα μπορούν να ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το 80% του ελληνικού λαού. Γιατί οι Γερμανοί και η ΕΕ να προτιμήσουν ένα κατά πολύ ασθενέστερο του σημερινού κυβερνητικό σχήμα; Ο,τι κι αν λέει τώρα πια ο Σαμαράς, ποιος του δίνει σημασία;
Πληροφορίες φέρουν ότι ξενόφερτοι αστυνομικοί κατεβαίνουν στην Αθήνα.
Οι Έλληνες του εξωτερικού θερμώς παρακαλούνται να εξηγήσουν στις κοινωνίες των χωρών που ζουν ότι εμπλοκή ξένων στα εσωτερικά των χωρών θα εκληφθεί σαν εισβολή εχθρού με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Όγκος του Ελληνικού Λαού δύο χρόνια υποφέρει δημοκρατικά, δεχόμενος όλα μέτρα που τους επέβαλαν άδικα η ΕΕ, το ΔΝΤ και οι ξενοκίνητες Ελληνικές Κυβερνήσεις. Χίλιες επτακόσιες αυτοκτονίες θα καταλογισθούν στους υπευθύνους. Καλό είναι να μην εμπλακούν μισθοφόροι αστυνομικοί στα εσωτερικά της Ελλάδος. Ας μείνουν μακριά από τους Έλληνες προδότες που εκμαυλίσθηκαν από το Γερμανικό σύστημα, το οποίο τώρα τους εκβιάζει.
Δεν μας φοβίζουν των Γερμανών τα βόλια.
Μην ψηφίσετε την δανειακή σύμβαση, ο Βαραββάς την τελευταία στιγμή συγχωρήθηκε. Όσοι το ψηφίσετε μη γυρίσετε στις πόλεις σας. Δεν εγγυώμεθα για την απογείωση των Ε/Π

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: