Featured Posts

22/7/11

Τον φοβούνται και νεκρό...



Ορισμένες ειδήσεις δεν χρειάζονται ιδιαίτερο σχολιασμό. Μιλούν από μόνες τους. Το ταλμουδικό μίσος και ο τρόμος μπροστά στην προοπτική της βεβαίας αφυπνίσεως των Ευρωπαϊκών λαών, οδηγεί τους δοτούς, εβραιόδουλους εξουσιαστές της συγχρόνου ανελεύθερης Γερμανίας σε σπασμωδικές ενέργειες που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να επισπεύσουν την μοιραία πτώση του αισχρού και ανελεύθερου, συνειδητώς αντι-γερμανικού, μεταπολεμικού πολιτικού καθεστώτος της Ο.Δ.Γ.

Διαβάστε την παρακάτω είδηση (την μεταφέρουμε όπως δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Έθνος») που δείχνει πως οι Εβραίοι και οι πολιτικές τους μαριονέτες τρέμουν τους ηγέτες της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ακόμη και νεκρούς:

Εκταφή λειψάνου συνεργάτη του Χίτλερ

Στην εκταφή του λείψανου του Ρούντολφ Χες, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Αδόλφου Χίτλερ, προχώρησαν σήμερα οι γερμανικές Αρχές. Παράλληλα κατέστρεψαν τον τάφο του σε κοιμητήριο της Βαυαρίας, λίγες εβδομάδες πριν την επέτειο του θανάτου του, ώστε να αποτραπεί η μετατροπή του σε προσκύνημα των νεοναζί. Η εκταφή έγινε με απόλυτη μυστικότητα ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόλαντ Σέφελ, αντιδήμαρχος της πόλης Βουνζίντελ. “Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να πάψει να υπάρχει πάνω από την πόλη το καφέ φάντασμα”, πρόσθεσε αναφερόμενος στο χρώμα των ναζί και των νεοναζί.

Η ενορία της πόλης Βουνζίντελ, η ποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο για τον οικογενειακό τάφο όπου είχε κηδευτεί ο Χες ώστε να εμποδίσει τις συγκεντρώσεις νεοναζί που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην επέτειο της αυτοκτονίας του, στις 17 Αυγούστου 1987. Πάντως οι κληρονόμοι του Χες αποφάσισαν τα λείψανά του να αποτεφρωθούν και οι στάχτες να ριχτούν στη θάλασσα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: