Featured Posts

21/7/11

Η Εξέλιξη του Εθνικισμού. Ιδεολογικό Άρθρο.


Στο πέρασμα του χρόνου,μέσα από τις καταστάσεις και τα έτη που πέρασαν για την Πατρίδα μας, είδαμε κάποιους να Μάχονται για τις Ιδέες και τα Πιστεύω του Ελληνικού Εθνικισμού.

Από τον Περικλή Γιαννόπουλο,τον Ίων Δραγούμη,τον Ιωάννη Μεταξά και για να μη μακρολογώ,φτάνοντας στην Ε.Δ.Ε.( Εθνική Δημοκρατική Ένωση) του Πέτρο Γαρουφαλλιά και πλέον στις μέρες μας, έπειτα από τόσα χρόνια Αγώνα,φτάνουμε στη Χρυσή Αυγή,το μοναδικό πλέον ενεργό Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα,της Πατρίδας μας.

 Είδαμε την εξέλιξη της έκφρασης των Ιδεών μας, σε όλα τα "πεδία", από τη μουσική των skinheads της Αγγλίας με το Oi!,μέχρι και την "καθιέρωση" των ξυρισμένων κεφαλιών στις Τάξεις μας,κάπου εκεί στο 1980κάτι...  
Οι Ιδέες ίδιες από τότε ως σήμερα,ο τρόπος έκφρασης διαφορετικός πλέον.
Και αυτό δεν είναι κακό απαραιτήτως!
Ίσα-ίσα που καιρός ήτανε να σταματήσει να υφίσταται, αυτόν τον ξεπεσμό των ξενόφερτων στιλιστικών φαεινών "ιδεών" της Αγγλίας και της Γερμανίας...του Μεσοπολέμου!...

Είδαμε τους skinhead να γίνονται "άνθρωποι" και να βγάζουν τις σβάστικες από πάνω τους λες και ο Χίτλερ χαίρεται για αυτούς....και να βάζουν κανονικά ρούχα.Βέβαια το μαλλί έμεινε ξυρισμένο, λόγο χάριν του Στρατιωτικού Προτύπου, δίνοντας έτσι μια τάση ας πω, κάποιας ένδοξης Πειθαρχίας στους "Ανωτέρους" τους.
Έφυγαν τα SS και ήρθαν οι Κέλτικοι Σταυροί και τώρα φεύγουν και αυτοί με τη σειρά τους(ευτυχώς...)και ήρθαν στην Πατρίδα μας εδώ και 20 χρόνια σχεδόν οι Μαίανδροι της Χρυσής Αυγής.
Τολμώ να πω και να κρίνω πάλι με το γραπτό μου λόγο, ότι επιτέλους είδαμε και κάτι ελληνικό στις Ιδέες μας, αφού καλούμαστε όλοι μας Εθνικιστές.
Διότι ο Μαίανδρος είναι ελληνικό Σύμβολο και μετά από χρόνια αντιπροσωπεύει ως Σύμβολο τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Οι Ιδέες του Εθνικισμού, έχουν "εκτροχιαστεί" από το 1979 και πορεύονται σε Νέες Ράγες στις μέρες μας και αυτό είναι λογικό γιατί οι καιροί αλλάζουν.
Για παράδειγμα ,δεν μπορούμε να μιλάμε για Απελευθέρωση της Πόλης, από την στιγμή που σήμερα το Παγκράτι και τα Εξάρχεια είναι υπό Κατοχή από αλλοδαπούς, όπως και ολόκληρη πλέον η Πατρίδα μας ,από τις "φίλιες" Δυνάμεις...και το Δ.Ν.Τ.

  • Μπορούμε σήμερα όμως να μιλάμε, για τον Εθνικισμό που θα βασιστεί στον Πατριωτισμό και θα Αγωνιστεί για την Ανακατάληψη της Πατρίδας μας από τις Εθνικές Ιδέες.
  • Μπορούμε σήμερα να μιλάμε και να οδηγούμε με όσα μέσα διαθέτουμε,που για τις μέρες μας ,διαθέτουμε πάρα πολλά μέσα σε σχέση με 30 και 90χρόνια πριν και να "αναπλάσουμε" τη Γενιά του Δ.Ν.Τ. και να την οδηγήσουμε στον Πατριωτισμό και στον Εθνικισμό εν συνεχεία με την πάροδο των ετών,δείχνοντας στη Νεολαία τους σημερινούς Εφιάλτες και το ένδοξο μας Παρελθόν..


Με βήματα αργά και σταθερά, χτίζοντας μια Νέα Γενιά Ελλήνων, που θα οδηγήσουν το Αύριο στο Σήμερα !

Ο Ελληνικός Εθνικισμός, μάχεται 
και μάχεται μονάχα στο πεδίο των Ιδεών.
Εκεί είναι η δική μας Αιωνία Μάχη 
και εκεί είναι τα δύσκολα
 και εκεί καλούμαστε να θριαμβεύσουμε.

Αλλάζω νοοτροπία- Αλλάζω Δρόμο - Πετυχαίνω τον Σκοπό.
Ζήτω η Νίκη !

Για περισσότερες εγκυκλοπαιδικές κι όχι μόνον λεπτομέρειες της πορείας του ελληνικού εθνικισμού, επισκέψου τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://dikamaspaidia.blogspot.com/2009/02/blog-post_3979.html


Ευάγγελος Dexter 

Δεν υπάρχουν σχόλια: