Featured Posts

13/6/11

Συγκεντρώσεις, Ευρώ, Δραχμή, “επαναδιαπραγμάτευση” και εθνική πολιτική


«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.» – Διονύσιος Σολωμός
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Δυο λόγια για τις συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος. Δεν αμφισβητούμε και θα ήταν παράλογο στις συγκέντρωση αυτές να μην υπήρχαν και πολλοί καλοί Έλληνες, γεμάτοι πατριωτισμό. Αυτό, όμως, σε εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν λέει τίποτε, αφού ως γνωστόν, ο δρόμος προς την κόλαση είναι πάντα στρωμένος με καλές προθέσεις… Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ολοκάθαρα τον ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν σε όλη αυτή την ιστορία τα κανάλια των εργολάβων, αυτών των ίδιων, που καταχρέωσαν την χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία.
Ή μήπως θέλετε να δείξουμε και εμείς εμπιστοσύνη στον ευφυή εκείνον Ιουδαίο, που έφτιαξε το facebook, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο παγκοσμίως μέσω φακελώματος; Ναι υπάρχουν και καλοί Έλληνες, αλλά υπάρχουν και πολλά σκουπίδια και αρκετοί που δεν ξέρουν που πάνε και που βρίσκονται. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέση σε τέτοιες «ιμάμ μπαϊλντί» συγκεντρώσεις, όπου υπάρχουν από σημαίες με την ημισέληνο και άνθρωποι που τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και δίπλα τους κάποιοι άλλοι να τον γιουχάρουν. Είναι προφανές ότι κάποιοι ζουν τον «μύθο» τους! Μη ξεχνάτε και το σύνθημα των Olympic games του 2004, οι οποίοι έπαιξαν και αυτοί σημαντικό ρόλο στο σημερινό κατάντημα: «Ζήσε τον μύθο σου». Αυτός ο ίδιος λαός λοιπόν, ήταν που άναβε κεριά στον Καραμανλή ΤΟ 1974 και γιόρταζε την δημοκρατία όταν οι Τούρκοι προέλαυναν και έσφαζαν στην Κύπρο, αυτός ο ίδιος λαός είναι που χειροκροτούσε το «Τσοβόλα δώστα όλα», το οποίο μας οδήγησε ως εδώ και μετά την ψευτοκάθαρση του Μητσοτάκη, την ψευτοεπανίδρυση του κράτος από τον Καραμανλή τον νεώτερο, την ψευτο-ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη και άλλα πολλά…
Συνειδητή επιλογή μας, λοιπόν, να καταστούμε σε κάποιους αντιδημοφιλείς, γιατί αυτό που προπαντός μας ενδιαφέρει είναι το Έθνος και η Αλήθεια και όχι η ψηφοθηρία. Τι να πει άλλωστε κανείς για κάποιους «εθνικιστές», οι οποίοι μας κατηγορούν σαν απόντες και οι οποίοι είναι γνωστό ότι έχουν άμεση σχέση με το κόμμα του Καρατζαφέρη, το οποίο ψήφισε με περισσή προθυμία το μνημόνιο και ιδιαίτερα με τον βουλευτή του εκείνον, που είπε στην βουλή πως για την πατρίδα πρέπει… να ξεπουλήσουμε την Πατρίδα!

Συγκεντρώσεις, Μακεδονικό και ταυτότητες
Μη λησμονείτε εξ άλλου ότι στα τελευταία 20 χρόνια είχαμε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις για δύο μεγάλης εθνικής σημασίας θέματα, στις οποίες συγκεντρώσεις και το λέγω κατηγορηματικά υπήρχαν πολλοί περισσότεροι και πολύ καλύτεροι Έλληνες και στις συγκεντρώσεις αυτές δεν υπήρχαν ούτε κατσαρόλες, ούτε μαύροι να κτυπάνε ταμ-ταμ, ούτε λαθρομετανάστες… Αναφέρομαι στις μεγάλες κινητοποιήσεις για Μακεδονικό και σιωνιστικές ταυτότητες, οι οποίες συγκεντρώσεις, όμως, δυστυχώς δεν οδήγησαν πουθενά! Γιατί; Απαντώ με ένα απόσπασμα κειμένου του Κινήματός μας:
“Η τακτική, για να είναι επαναστατική, πρέπει να υπηρετεί επαναστατική στρατηγική. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, διαμορφώνεται ο μεγάλος κίνδυνος να αλλοιωθεί η στρατηγική, να μετατραπεί σε απλή διακήρυξη, σε λεκτικό κέλυφος κούφιο από εννοιολογικό περιεχόμενο και πρακτική ουσία…” – Θεωρητικά ζητήματα για την στρατηγική και την τακτική του Λαϊκού – Εθνικιστικού Κινήματος

Όλα τα έχουν φροντίσει οι εξουσιαστές μας… Ακόμη και τις αντιδράσεις, τις υποτίθεται αυθόρμητες και λαϊκές, να τις κατευθύνουν και να τις ελέγχουν! Μη ξεχνάτε τις περίφημες «πορτοκαλί επαναστάσεις» και τις γνωστές μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), οι οποίες υπάρχουν και χρηματοδοτούνται πλουσιοπάροχα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Και ερωτώ: Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα και ποια η διάδοχη κατάσταση; Απάντηση είμαι βέβαιος ότι δεν θα λάβω εκτός από σοφίσματα, αφορισμούς και αναθέματα… Δεν παρεξηγώ αυτούς, που παρασυρμένοι από το πνεύμα των ημερών και από τα φερέφωνα των αφεντικών των καναλιών, που είναι οι μεγάλοι ένοχοι μαζί με τους συνεταίρους τους πολιτικούς για την σημερινή κατάσταση, ακούνε κάπως δυσάρεστα όλα αυτά. Όμως, μόνο με την πλήρη επίγνωση των πραγμάτων, την εκτίμηση καταστάσεως κατά την στρατιωτική ορολογία είναι δυνατόν να έχεις ένα καλό σχέδιο μάχης. Όλοι αυτοί νομίζουν ότι κρατώντας μία Ελληνική Σημαία και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο, ενώ δίπλα τους κάποιοι τους γιουχάρουν έκαναν το… πατριωτικό τους καθήκον! Υπάρχουν όμως και κάποιοι, οι οποίοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και μάλιστα με το αζημίωτο και σκοπό έχουν να διαβάλουν σαν δήθεν ανεξάρτητοι το αληθινό εθνικιστικό κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλους αυτούς θα τους αποκαλύψουμε για να αντιληφθεί ο κόσμος το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν. Στην Ελλάδα όμως είσαι ό,τι δηλώσεις… και έτσι οι κομματάρχες του πολιτικού μορφώματος, που έλεγε ότι πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ, τώρα παριστάνουν τους επαναστάτες… κατά του ΔΝΤ! Όσοι έχουν μυαλό ας καταλάβουν, για τους υπόλοιπους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, αφού η βλακεία είναι εχθρός αναντιμετώπιστος!

Ευρώ, δραχμή και εθνική πολιτική
Σε ό,τι αφορά το μνημόνιο και σε αυτούς που το στήριξαν, το μνημόνιο που στο άρθρο 14, παράγραφος 5, εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, θα απαντήσω με τα λόγια ενός αρχαίου σοφού:
«Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.» (Να ξεφεύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό δανειστή, ο οποίος δε ζητάει γη και ύδωρ όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην ελευθερία σου και προσημειώνει τα πολιτικά σου και περιουσιακά σου δικαιώματα). ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΗΘΙΚΑ

Όσοι δε παριστάνουν τους «εχθρούς» του μνημονίου, δεν ακούσαμε τίποτε ούτε στην περίφημη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να λένε έστω και μία λέξη για αυτό το άρθρο… Μιλούν για κακή εφαρμογή του μνημονίου, για επαναδιαπραγμάτευση των επιτοκίων και άλλα πολλά, τα οποία δεν καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος. Περίπλοκα και ακαταλαβίστικα μιλάνε οι απατεώνες… Όμως, το ζητούμενο για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι τα επιτόκια, ούτε οι οικονομικές λεπτομέρειες, είναι η Εθνική κυριαρχία και αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι πρέπει να απαιτηθεί ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Υπάρχουν και κάποιοι, άλλοι κακοπροαίρετοι και άλλοι καλοπροαίρετοι, οι οποίοι μέσα στην σημερινή περίσταση ομιλούν για επιστροφή στην δραχμή. Όμως, για 30 ολόκληρα χρόνια η Ελλάδα προσάρμοσε πλήρως την οικονομία της στις επιταγές της περίφημης Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξερίζωσε καλλιέργειες, χάλασε κτηνοτροφικές μονάδες, έκλεισε εργοστάσια, κατέστρεψε τις βιοτεχνίες της, διέλυσε κυριολεκτικά την εθνική της οικονομία, όπως αυτή ήταν διαμορφωμένη! Ποιο θα είναι το αντίκρισμα σε πραγματική οικονομία της δραχμής εάν επιστρέψουμε τώρα; Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο προς τους διεθνείς τοκογλύφους σε Ευρώπη και ΗΠΑ; Επιστροφή στην δραχμή ναι, αλλά με οικονομία και κράτος Εθνικό, με αυτάρκεια και βιομηχανία και προπαντός με εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας και κυρίως των πετρελαίων και του φυσικού αερίου, που υπάρχουν πλούσια στην Πατρίδα μας και οι ξενόδουλοι πολιτικοί είτε από δειλία, είτε από προδοσία δεν τολμούν εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια να τα εκμεταλλευτούν.
Όλα αυτά περί επαναδιαπραγματεύσεων μεταρρυθμίσεων κλπ. είναι λόγια του αέρα είτε εκ του πονηρού, είτε από αφέλεια, εάν θέλετε πέστε το και βλακεία. Εάν δεν κτυπηθεί στην ρίζα του το κακό δεν γίνεται τίποτε. Ποιο είναι αυτό το κακό; Σας απαντώ με ένα στίχο του ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ:

«Το κακό είναι τοκογλυφία, το ερπετό Νεσσέκ, Νεσσέκ πού τ’ όνομα του είναι γνωστό σαν “ο κηλιδωτής”, Πέρα από τη ράτσα κι’ ενάντια στη ράτσα, ο κηλιδωτής.»

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: