Featured Posts

7/10/09

Ένα αποκαλυπτικό για το σήμερα κείμενο γραμμένο 100 χρόνια πριν :




''Σιχαίνομαι τη φρονιμάδα σου. Αν μπορούσα να καταστρέψω μονος μου το κρατος το Ελληνικό θα το έκανα αμεσως. Τι χρησιμεύει ενα κράτος Ελληνικό που αντί κάθε άλλη εξωτερική πολιτική διορίζει προξένους στην Ανατολή και πρεσβεις στη Δυση και τους ξεπροβαδίζει με την μονάκριβη ευχή και οδηγία ''προσέχετε να μην γεννάτε ζητήματα'', Αν το κράτος δεν νοιώθει τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει, δεν αξίζει να ζει. Έχουμε δυνάμεις αμέρητες και στην Μακεδονία και στην Θράκη και σε όλη την Ανατολή. Και αν το κράτος δεν τις ξερει, δεν θα πει πως πρέπει να μην τις ξέρω και εγώ. Και αν το κράτος τις αφήνει κρυμμένες ή σκόρπιες και δεν θέλει να τις περιμαζέψει, δεν είναι λόγος να μην τις περιμαζέψω εγώ, ή τουλάχιστον να προσπαθήσω.
Ναι εσύ θα σώσεις το ρωμέικο, ω φρόνιμε. Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σε αυτόν έλαχε να σώσει το έθνος του, έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει. Και αλήθεια να ήταν πως ούτε έναν Ελληνα δεν βρίσκεις στην Μακεδονία, πρεπει να ειναι Ελληνική η Μακεδονία. Άλλα κράτη αρπάζουν πολιτείες και χώρες και εμείς, και εκείνα που είναι δικά μας, και εκείνα δεν κρατούμε. Σκιαζόμαστε μην μας πουν οι Ευρωπαίοι πως δεν είναι δικά μας. Με ντροπή μας μεγάλη και δειλά-δειλά ξεστομίζουμε πως έχουμε κάποια επιρροή στην Μακεδονία , γιατί τι θα πει η κοινή γνώμη αν μας ακούσει; Αφού οι βούλγαροι την έχουν στο μάτι την Μακεδονία και φωνάζουν και την θέλουν δική τους, ταιριάζει να μην την θέλουμε εμείς; Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση η για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι' αυτό ίσα-ίσα πονώ.
Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή.

Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ . ''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

3 σχόλια:

ΛΕΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. είπε...

Πρώτο κομμάτι:

Με την υποχρέωση και δικαίωμα των ενεργών πολιτών που για όσο καιρό δεν ακούγονται οι φωνές τους, οι Πολιτείες και Κυβερνήσεις διαβρώνονται.
Ο Ανθρώπινος Πολιτισμός είναι εκ Θεού αυτορυθμιζόμενο σύστημα.
Τίποτα δεν παραγράφεται από την Συμπαντική Μνήμη.


Για τους ψηφιακούς φίλους – αναγνώστες Facebook http://www.facebook.com/note.php?note_id=149542704724&ref=mf, oι προσθέσεις φαίνονται καλύτερα στο http://gg2nd-press.blogspot.com με το ίδιο τίτλο, διότι εκεί θα βρίσκεται τις αντιστοιχίες χρώμα-ημερομηνία.

Καλή φώτιση στα μέλη της νέας εκλεγμένης> οριζόμενης Ελληνικής Κυβέρνησης.

Θα είναι καλά να ληφθεί υπόψιν η κληρονομιά και οι ελλείψεις σε χιλιετίες, αιώνες, δεκαετίες έως μέχρι την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009.
Για την ώρα θα προσθέτω:
Εφόσον στον ΟΗΕ, ΕΕ και στην Ελλάδα θυμηθείτε τί σας λείπει για να διευθετήσετε-διαχειριστείτε με συμβατότητα ιεραρχικά, τότε:
1. Βάλετε ξανά το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης,
a. Μετατρέψτε το Υπουργείο αυτό, σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον ΟΗΕ, σε ένα υπέρ Υπουργείο, με Εθνικό και Διεθνή ρόλο, και την Θεσσαλονίκη σε Βρυξέλες της http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/07/blog-post_14.html :
i. Ευρώπης,
ii. Κόσμου,
2. Συγχωνεύστε την έκαστη Εθνική δραστηριότητα των Υπουργείων Διπλωματίας – Εξωτερικών και Άμυνας, φέρνοντας και μια φορά βασικά προς διμερείς λύσεις,
a. Με αυτό τον τρόπο:
i. Θα σταματάνε βάση (πολυδιάστατων) συνθηκών και μεταδοτικότητας, οι έκαστες αντεθνικές, αντισυνταγματικές, αντί κοινοτικές, τις διοικητικές επιρροές των ηγεσιών, μεγαλομετόχων, στρατιωτικών παραγόντων, των Χώρων κατασκευαστικών όπλων μαζικών καταστροφών:
Stop arming. http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/06/stop-arming-human-civilization-is-from.html
1. Συμβατικών,
2. Χημικών,
3. Πυρηνικών.
ii. Που το βασίζω αυτή την τοποθέτηση;
1. Κοινωνικές ποινικές ευθύνες, σε αναμονή της προληπτικής δικαιοσύνης,
a. Αρνητικότατη δράση του ΝΑΤΟ και κοινωνικές ποινικές ευθύνες,
i. Οι καταστάσεις Αφγανιστάν, Πακιστάν, Λίβανο, Παλαιστίνη, και δεκάδες Χώρες και εκατοντάδες θερμές ζώνες.
b. Επερχόμενη Χρηματοπιστωτικό 2,
i. Εφόσον οι Χώρες «φίλοι» των ΗΠΑ θέλουν να απενεργοποιούν από τις συναλλαγές το πετρέλαιο/δολάριο,
ii. Αδυναμία του επιτελείου Μπαράκ στο Κογκρέσο σε πολλά θέματα,
2. Καταρρεύσεις διοικητικές - διαχειριστικές,
a. Με την καταστροφή της πρώην Ομοσπονδίας της Γιουγκοσλαβίας,
i. Ο πνευματικός - πολιτικός – διοικητικός και στρατιωτικός κόσμος πήρε ένα μεγάλο μάθημα,
1. Καταδικασμός των πρώτων ασθενών ηγετικών κρίκων,
2. Οδυνηρές καταλήξεις και ηγετών που αδράνησαν στην διάλυση της Ομοσπονδίας,
b. Ο οξύς ανταγωνισμός θα φέρει την αναμετάδοση αλληλοκατηγορών σε βάθος χρόνου εντός το δημόσιο και μεταξύ δημόσιο-ιδιωτικό σε τομείς οικονομικό-φοροαπαλλαγές, ανάπτυξη-ανταγωνισμός, ασφαλιστικό, υγεία, παιδεία-θρησκεύματος, αγροτική, μεταφορά-τηλεπικοινωνία, τοπική και εσωτερική σπατάλη, δικαιοσύνη, τάξη, προστασία της φύσης από το οργανωμένο και επίπονη καταστροφή φύσης, κατασκευαστικό, τουρισμός-πολιτισμός, θα φέρει κύματα αλληλοκατηγοριών και αποκαλύψεων και στις εσκεμμένες και (ανεξέλεγκτες εσωτερικές, κινδύνους για πραξικόπημα,) κρίσεις διμερές, αμυντικές δαπάνες, εις όνομα της , πολέμους κτλ, τα οποία θα προωθούν μεταξύ πολλών:
i. Η νέα γενιά εισαγγελέων, (αδιάφθοροι αστροφυσ’ικά),
1. Διαρροές σε δημόσιες αμυντικές δαπάνες,
a. Λάθη που έγιναν και τροφοδοτούσανε πολέμους,
i. Για να μπορούν να καλυφθούν και οι διαρροές-σπέκουλα και σε δημόσιες αμυντικές δαπάνες,
2. Ενίσχυση των δημοσιών αναγκών με την αναδρόμηση των αμυντικών δαπανών στην πραγματική ζωή,
ii. Αιτίες που εξηγούνται πιο εύκολα μέσω εξωγενών συντελεστών,
c. Διάφορες αδυναμίες υπαρξιακές και ασφαλείας,
i. Ανεργία,
ii. Αδυναμίες στις αγορές,
1. Αύξηση τιμών,
2. Ευπρεπές επίπεδο ζωής,
d. Τα ΜΜΕ ταυτόχρονα:
i. Κερδίζουν την αυτονομία, και οδεύουν σε:
1. Αναλυτική – διαδραστική, διαχωροχρονική ενημέρωση,
ii. Χάνουν τα άνισα - υπεραξιακές προνόμια,
1. Με Ευσέβεια βρίσκουν σταδιακά ισορροπίες μεταξύ:
a. Οφέλη,

ΛΕΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. είπε...

Δεύτερο κομμάτι:

b. Κοινωφέλεια,
3. Ονομαζόμενα Φυσικές καταστροφές,
a. Η ασθένεια των ενεργών πολιτών για να αποδέχονται να μελετάνε την Ευσεβή, αντιληπτική διαχωροχρονική, ετεροπροσδιοριστική ρόλο των αισθημάτων, συμπεριφοράς – μέριμνας των ανθρώπων για:
i. Συνανθρώπους,
ii. Πλανήτη,
b. Οι καταστάσεις που εξελίσσονται στην Ινδονήσια, Αυστραλία, έχουν άπυρες συνδετήρες σε όλους τους Ηπείρους,
i. Πείτε μου φίλοι, ποια Χώρα και πολυεθνική που παράγει/πουλάει άμεσα και έμμεσα ή αγοράζει όπλα που σπέρνουν θάνατο θα σεβαστεί στις συμφωνίες, εφόσον απλώνεται προς την ΔΥΣΗ αυτό που έχει αρχίζει στις απόμακρες Ινδονησία και Αυστραλία;
1. Γράφω με Ευσέβεια και συνειδητά, γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη είναι επάνω σε ρήγματα, και όχι μόνο.
3. Για να αντιλαμβάνονται όλες αυτές οι ανάγκες, και να μπορεί να υπάρχει η καλύτερη προσέγγιση στην πραγματική – αδιάψευστη συμβατότητα, θα είναι καλά εντός των πρώτων ημερών να στηριχθείτε στο Ελληνικό Τετράπτυχο, με όλα τα ιεραρχικά επίπεδα http://gg2nd-press.blogspot.com/2008/06/blog-post_22.html.
4. Μη υποτιμάτε τον Σωκράτη> Πλάτων, Τίμαιος18.b.8, δηλαδή τις ανάγκες για εξάσκηση http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/07/blog-post_5650.html σε:
a. Γυμναστική http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/07/blog-post_30.html.
i. Η διατήρηση:
1. Των αποστάσεων μεταξύ σπονδύλων,
a. Επαρκές αρθριτικό υγρό,
2. Στήριξη του σώματος σε αρμονία μεταξύ:
a. Μυϊκής δομής,
b. Οστικού σκελετού,
3. Λειτουργία των ενδοκρινικών αδένων,
a. Σε συνδυασμό μυριάδων συντελεστών – χρυσών αριθμών,
b. Μουσική.
i. Το μόνο που μπορώ να εκφράσω για την μουσική είναι:
1. Οι ηχητικοί κώδικες, (παράλληλα με λεξάριθμους) με αντιστοιχία ευεργετούν την:
a. Αρμονική - συναρμολόγηση μαθηματική μαζί με τις νότες και την:
i. Αντίληψη,
ii. Αισθήματα,
iii. Ανανεωτικών, συντονιστικών μεταξύ έννοιες, αρχές, κανόνες που συνολικά δίνουν αγωγιμότητα με χαμηλούς ρύπους στην επικοινωνία, μεταβολισμό, ανανέωση, διασκέδαση κτλ.
2. Δυο από τους τελευταίους μουσικούς κώδικες. Με κάθε επιφύλαξη δανείζομαι το κείμενο αυτό, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον γραφέα: http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6352
a. Οι μελετητές της βυζαντινής μουσικής μετασχημάτισαν τα γράμματα αυτά σε εύηχες συλλαβές, έτσι το Α έγινε πΑ, το Β έγινε Βου, το Γ έγινε Γα, το Δ έγινε Δι, το Ε έγινε κΕ, το Ζ έγινε Ζω και το Η έγινε Νη, με βάση την πιο κάτω ακροστιχίδα
b. Ο Ιταλός μοναχός Guido d’ Arezzo (990-1050) θεωρείται ο ονοματοθέτης των φθόγγων της ευρωπαϊκής μουσικής• γύρω στα 1020, άρχισε να διδάσκει τα ονόματά τους, βασισμένος σε ένα παλιό λατινικό Ύμνο αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη το Βαπτιστή, αφού παρατήρησε πως η πρώτη συλλαβή κάθε στίχου ανέβαινε κατά διάστημα μιας 2ας, συσχετίζοντάς το με τις νότες C (ντο), D (ρε), E (μι), F (φα), G (σολ), A (λα), B (σι). Σήμερα, οι αλφαβητικές ονομασίες παραμένουν σε όλο τον κόσμο, αλλά στη Γερμανία το σι γράφεται ως Η, ενώ το σι ύφεση υπέχει τη θέση Β. Πιο κάτω δίνεται ο Ύμνος (στα λατινικά), μαζί με τη μετάφρασή του…
5. Ο Θεός Δημιουργός πάντα άφησε και αφήνει να γίνονται και στραβά πράγματα και πάντα τα συνοδεύει με την Θεία Πρόνοια, αρκεί να το αντιλαμβανόμαστε.

Προσεύχομαι ο Θεός Δημιουργός να φωτίζει όλους τους κατοίκους, Ελλάδα και κόσμο, για να μπορεί ο καθένας να βάλει σε ισορροπία τα Θεία Χαρίσματα και τις ατέλειες – αδυναμίες του, για να μπορούμε με Ευσέβεια να μεριμνάμε ταυτόχρονα και για αλλήλους και τον πλανήτη, για να ετεροπροσδιορίζουμε διαχωροχρονικά, συνειδητά την ειρήνη, σταθερότητα και ευημερία!

Με σεβασμό,
Ίβαν Γιόκιτς
Code© 071009+, 081009+.
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html
http://www.facebook.com/note.php?note_id=149542704724
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/06/blog-post_14.html
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/10/blog-post_02.html

ΛΕΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. είπε...

Τρίτο κομμάτι:

ΥΓ:
1. Αγαπητοί μου φίλοι εκλεγμένοι και οριζόμενοι, για περίπου τέσσερα – πέντε χρόνια συνεισφέρω με βοήθεια την πίστη στον Θεό, αλλά ανεξάρτητα από τις αξιολογήσεις, ξανά υπάρχουν καθυστερήσεις σε πολλά από τα μείζονα θέματα Εθνικά και Διεθνούς σημασίας.
2. Για αυτό το λόγο σας προτείνω να μεριμνάτε ανάλογα με τις δυνατότητες σας, (όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα,) για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων της Ελληνικής Πολιτείας προς εμένα, δηλαδή για την αποκατάσταση με Προεδρικό Διάταγμα της αποκατάστασής μου, στο Πλαίσιο των Παραβιάσεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εις βάρος μου τον Ιούνιο-Ιούλιο 2002, και τη συνεχή σφαιρική απομόνωση, όπου άμεσα και έμμεσα συμμετέχουν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις έως σήμερα, Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009. Με αυτή την ορθή διευθέτηση, θα μπορεί να υπάρξει υποδομή για τις άλλες προτάσεις.
a. Περισσότερες πληροφορίες στο ιδιαίτερο γραφείο του:
i. Αξιότιμου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας,
ii. Του πρώην:
1. Πρόεδρου της Ελληνικής Βουλής,
2. Πρωθυπουργό,
3. Υπουργό:
a. Εξωτερικών,
b. Εσωτερικών,
c. Οικονομίας,
d. Μακεδονίας και Θράκης κτλ.
3. Να επανεξεταστεί έγκαιρα η απόφαση για την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης,
a. Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, όπως και η Θεσσαλονίκη-Μακεδονία-Ελλάδα, έχουν στρατηγική σημασία, αλληλοσυνδεόμενα ιεραρχικά λόγω Ολύμπου με πολλά άλλα διαχωροχρονικά νευραλγικά σημεία Ελληνικά, όπως και άλλα στον κόσμο, αλλά ακόμη αντιμετωπίζονται επιφανειακά ως απλά μνημεία,
b. Φίλοι μου, είναι μεγάλη ανευθυνότητα η πράξη της κατάργησης του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης,
i. Όποτε αποφασίσετε να ξανά λειτουργήσει το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, και θέλετε υποστήριξη και από εμένα, τότε παρακαλώ να μου κάνετε πρόσληψη ως σύμβουλο, στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.
ii. Ο κόσμος συχνά νιώθει κουρασμένος και από τις ανάλογες καλές πτυχές του δημοσίου βίου, δηλαδή από τους συχνά απεμπλουτισμένους από το πνεύμα:
1. Σοφούς,
2. Στοχαστές,
3. Δογματικούς ρήτορες,
4. Γενικές ιδέες και ανεφάρμοστες κτλ.
iii. Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύλογο εφόσον ασχοληθώ μόνο με:
1. Προβολή των αντιληπτικών οδών που βοηθάνε με Ευσέβεια στην επίλυση προβληματισμών, δηλαδή αν είναι δυνατόν:
a. Αντί να δίνω μαζί με τις αναλύσεις της επικαιρότητας και προτάσεις λύσεις,
b. Να προσπαθώ να προβάλω τις οδούς:
i. Πώς να σκέπτεται καλύτερα ένας δημόσιος λειτουργός, για να διακρίνει και να βρίσκει μόνος τους διαχωροχρονικούς, ετεροπροσδιοριστικούς συντελεστές (που στην ουσία σχηματίζουν μεταξύ άλλων και τις λύσεις) στους καθημερινούς προσωπικούς και κοινούς προβληματισμούς.
c. Μέσω το ιδίου γραφείου, στα πλαίσιο της καλής συνεργασίας με διάφορες Χώρες του Κόσμου, θα μπορεί να υπάρχει ευεργετική επαφή:
i. Να οργανωθούν διάφορα ημερήσια και πολυήμερα συνέδρια,
ii. Μέσω τηλεδιασκέψεων.
4. Με την Γαλλική προεδρία στην Ε.Ε., Ιούνιο – Δεκέμβριο 2008, μαζί με αρκετές οδηγίες, προτάσεις – λύσεις, έγραφα από την αρχή στον αγαπητό φίλο μου Νικολά Σαρκοζί ~ λίγο-πολύ έτσι (μέχρι να βρω το κείμενο): έξη μήνες περνάνε γρήγορα. Προσπάθησε να μεριμνάς γρήγορα.
a. Και όπως ήρθαν, και πέρασαν γρήγορα, με διαχωχρονικές, ετεροπροσδιοριστικές επιπτώσεις,
b. Τα ίδια γράφω και εσένα αγαπητέ μου φίλε Γιώργο, και όλων των νέων και πολλών χρονών και δεκαετιών στο σύνολο μετέχοντες, στην έκαστη Ελληνική Κυβέρνηση και Ελληνική Πολιτεία να θυμηθείτε ότι ευφορία, αίσθημα ευεξίας και ανοχή περνάνε γρήγορα.
c. Ενώ οι υποχρεώσεις είναι μεγάλα, και είναι στοιχειωδώς απαραίτητα η Ευσεβής συμβατότητα, συμφωνία και διαφωνία μέσω ευγενής άμιλλας μεταξύ μέλλον της Κυβέρνησης και Πολιτείας και ανάλογα στον κόσμο.