Featured Posts

27/5/11

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" !

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ:ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!





Και στα δύο πανό που εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα είναι γραμμένο το σύνθημα που υποτίθεται είπαν οι Ισπανοί για εμάς:Δηλαδή "κάντε ησυχία,για να μην ξυπνήσουν".

Είναι φανερό πως οι...αυθόρμητοι διοργανωτές θέλουν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Μεσογείου (καταρχήν),έτσι ώστε να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή,να καταρρεύσουν οι Κυβερνήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ!

Το ερώτημα είναι,κατά πόσο θα "τσιμπήσουν" Ιταλοί και Γάλλοι:Προς το παρόν,περιδιαβαίνοντας σε ιστοσελίδες και σελίδες τους στον "Μεγάλο Αδελφό" (Facebook),παρατηρήσαμε καθολική αδιαφορία για την "επανάσταση".

Ελπίζουμε πάντως,να...διαθέτουν σε αυτές τις χώρες ΣΚΑΙ,Κανάκηδες και λοιπούς "εξεγερτές":Αν όχι,να μας πουν να τους στείλουμε εμείς!
Και για να μην ξεχνιόμαστε (απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών):

"Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.



Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.



Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις".
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ";;;
Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; Πού τα βρήκες τόσα φράγκα και ακίνητα;;;

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ, εσύ δεν υπέγραψες την λήξη του εμπάργκου το 1995 και τα σκόπια να λέγονται σήμερα Μακεδονία;;;
(http://www.hyper.gr/makthes/950914/50914_00.html)

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ, εσύ δεν έχεις δηλώσει ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαλβανοί; κι ότι εσύ είσαι Αλβανικής καταγωγής ρε ξεφτιλισμένε;;;

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ, εσύ δεν υπέγραψες με τον Τούρκο ΓΙΛΜΑΖ το 1988 να μην επεκταθούν ΠΟΤΕ τα χωρικά ύδατα σε 12 μίλια, να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητα στο Αιγαίο να κάνουν ασκήσεις να ψαρεύουν και να μην καθοριστεί ΠΟΤΕ η Ελληνική ΑΟΖ;;; Ακύρωσες έτσι, πανηγυρικά, την κυριότητα όλου του Αιγαίου; Ακύρωσες την συνθήκη της Λωζάνης 1923;;;

Πολλά ζωντόβολα ανθρωποειδή που μπαίνουν εδώ μέσα και σχολιάζουν, δεν έχουν ιδέα από ιστορία, γιατί φρόντίζει η Διαμαντοπούλου (κυρία Μπίλντερμπεργκ) να τα αφελληνίζει όπως και την τεμπελιά, την βαρεμάρα που σας τρώει όλους εδώ μέσα, να μην ενδιαφέρεστε να μάθετε γι' αυτούς τους άθλιους προδότες που τους κάνουν Προέδρους της Δημοκρατίας!

Εμείς όμως, ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, προδότη των Ελλήνων,
ΞΕΡΟΥΜΕ και δεν ΞΕΧΝΑΜΕ !!!

Καπαρός Παντελής είπε...

Σεβόμενος τον θεσμό του ανώτατου άρχοντα της χώρας, δεν μπορώ να δεχτώ τον όρο "προδότης" για το άτομο του κ Παπούλια, αλλά πρέπει να γνωρίζει και αυτός και όλο το ανθελληνικό συνάφι,ότι σε όλους τους λαούς,σε όλα τα έθνη και σε όλες τις εποχές, η τιμωρία για τους προδότες, είναι πάντα η ίδια!!!