Featured Posts

29/5/11

Ο Έλληνας ξυπνάει…


Χρειάστηκαν πολλές δολοφονίες ανυπεράσπιστων συμπατριωτών σου. Χρειάστηκε να βιάσουν πολλά παιδιά, να κομματιάσουν πολλές ψυχές και να εισβάλλουν στο πεδίο σου για να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει.
Η αλήθεια είναι πως καλά καλά δεν είσαι σίγουρος για το τι πας να κάνεις. Ή μήπως είσαι; Όλα μοιάζουν σαν να ξεπηδούν από όνειρο ή από ταινία φαντασίας. Οι άνθρωποι πήραν το νόμο στα χέρια τους. Έφτιαξαν κάστρα απόρθητα και τα υπερασπίστηκαν. Δικτύωσαν την καθημερινότητά τους και ένιωσαν την αλληλεγγύη στο κορμί του συναγωνιστή που μάτωσε δίπλα τους. Είδαν τους αγώνες τους να δικαιώνονται μετά από αμέτρητες θυσίες και αγωνία.
Ο κόσμος δεν είναι πια εμποτισμένος με αυτή την απάθεια, που μέχρι πρότινος τον κατείχε. Δεν τον χαρακτηρίζει η δειλία και η μιζέρια. Ως απάντηση στη δίκαιη οργή του , οι μαριονέτες εξήγγειλαν μέτρα, θέσπισαν διαδικασίες κάθαρσης του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να εκτονωθεί και να ξεφουσκώσει το ζήτημα, με τη λογική ότι αν τους μεταφέρουν μακριά από το σημείο τριβής, ίσως και να υπάρξει ύφεση του φαινομένου. Δεν γνωρίζουν όμως κάτι πολύ βασικό: ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Τώρα ανοίγουν μπροστά μας δύο δρόμοι: είτε θα πετύχει το σχέδιο τους και οι άνθρωποι των επαρχιακών πόλεων θα αποδεχτούν αυτή την «εισβολή», σενάριο τρόμου και ανεφάρμοστο πλήρως, είτε θα αντιδράσουν και αυτοί με τον τρόπο τους και τότε θα υπάρξουν τετελεσμένα γεγονότα. Άραγε αυτό προωθείται τεχνηέντως; Και αναρωτιέμαι, διότι άπαντες γνωρίζουν καλά ότι στην επαρχία τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ισχύουν άγραφοι νόμοι που δείχνουν ότι η ελληνική λεβεντιά δεν έχει εξαλειφθεί και η «δημοκρατικοποίηση» δεν έχει απήχηση. Ο υπερήφανος Έλλην ποτέ δεν γύρισε το μάγουλό του όταν τον χαστούκισαν (ακούς Στέλιο;). Έκοβε από τη ρίζα το χέρι που τον ακουμπούσε.
Αναρωτιέμαι πραγματικά, τι μέλλει γενέσθαι με το επινόημα της αντεθνικής και επικίνδυνης πολιτικής όλου του δημοκρατικού φάσματος, να εκτοπίσει εκτός αστικών πόλεων τους λαθροαρουραίους. Ένα πράγμα είναι βέβαιο και όπως δείχνουν οι περιστάσεις αναπόφευκτο: οι Έλληνες θα πρέπει για ακόμη μια φορά να αντιδράσουν με μια δυναμική τεραστίων διαστάσεων. Στην αντίδρασή τους αυτή, η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα και θα βοηθήσει σε κάθε προσπάθεια αντίστασης στη νεοταξική παγκοσμιοποιητική λαίλαπα. Ας κρατήσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας καθαρά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: