Featured Posts

29/5/11

Σκοτεινοί μηχανισμοί σχεδιάζουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ για να σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής!


 

«Δίπλα στους σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς αρωγός στην βρώμικη αυτή ιστορία ευρίσκονται εν αγνοία της ηγεσίας του, που διαφωνεί με τέτοιες επικίνδυνες μεθόδους, παράγοντες ενός κόμματος, το οποίο έχει να χάσει πολλά από την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.»
Όπου κι αν πάει και όπου κι αν βρεθεί ο οποιοσδήποτε από εμάς ακούει από απλούς ανθρώπους του λαού να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή. Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να μας σταματήσουν. Έχουν αποτύχει σε όλους! Η λασπολογία τους ξεφτίζει μπροστά στα προβλήματα που έχει ο Λαός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι απόλυτα συνυπεύθυνα για την σημερινή του κατάσταση τα αφεντικά των ΜΜΕ, που μας κατηγορούν. Από την λασπολογία περνούν στην συνωμοσία της σιωπής. Μας κατηγορούν, αλλά δεν μας δίνουν την δυνατότητα να απαντήσουμε αυτοί οι μεγάλοι «δημοκράτες» των καναλιών…
Όσο για τους «δημοσκόπους» έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας και αναξιοπιστίας. Στα μέσα Μαΐου, στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ, είπαν ότι έχουμε 1,5% με ανοδικές τάσεις. Στις δημοσκοπήσεις της Κυριακής από τους «εκλογομάγειρες εφημεριδάδες» δούλους του κατεστημένου δεν υπάρχουμε καθόλου… Και όμως, μία εβδομάδα πριν σε μία δημοσκόπηση της εφημερίδος «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», παίρναμε 2%, το οποίο με αναγωγή γινότανε 4%! Όχι μόνον έθαψαν την δημοσκόπηση αυτή, αλλά έχει σημασία να τονισθεί ότι αφορούσε αυτή την κεντρική Μακεδονία και είναι γνωστό ότι στην περιφέρεια Αττικής το ποσοστό μας είναι σημαντικά υψηλότερο… Απόδειξη γι’ αυτό το 5,3% στο Δήμο Αθηναίων!
Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάρει τον δρόμο της και την συνωμοσία της σιωπής την σπάνε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε πόλεις και σε χωριά, ξεχωριστοί Άνδρες και ξεχωριστές Γυναίκες, σε καφενεία, δρόμους και πλατείες. Δίνοντας φυλλάδιά χέρι με χέρι, μιλώντας σε κάθε Έλληνα που αγωνιά για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν οδηγήσει την χώρα οι πολιτικοί και οι πάτρωνες τους πλουτοκράτες των ΜΜΕ.
Σχεδιάζουν προβοκάτσια
Σε σκοτεινές παρακάμαρες ήδη το γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει και σχεδιάζουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μας σταματήσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει τους μηχανισμούς αυτούς, στους οποίους δίπλα βρίσκεται ένα κόμμα, το οποίο χάνει την σημασία του με την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι πλέον άχρηστο για το σύστημα, αφού απέτυχε τον πρώτο του ρόλο.
Δηλαδή, να αποτελέσει ανάχωμα στην δημιουργία ενός Αληθινού απροσκύνητου εθνικιστικού Κινήματος. Μέσω του κόμματος αυτού έχουν στρατολογήσει, χρησιμοποιώντας άφθονο χρήμα, κάποιους δήθεν υπερεπαναστάτες(ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ…), αλλά και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου… Ας γνωρίζουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟ τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν, αλλά θα μετατραπεί κάθε τέτοια προσπάθεια σε «ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ»!


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: