Featured Posts

6/2/11

Βλάσφημη παράσταση με ερωτικές περιπτύξεις «Χριστού» και «Μαρίας Μαγδαληνής» παίζεται στο ίδρυμα Κακογιάννη

Το «Nο Body Else» είναι μια παράσταση της Κίρκης Καραλή, κόρης της γνωστής τηλε-περσόνας Σεμίνας Διγενή, που ανεβαίνει εδώ και ημέρες στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη.
Το «έργο» καταπιάνεται με έξι ιστορίες, στην μία εκ των οποίων εμφανίζεται ένας ηθοποιός γυμνός ο οποίος υποδύεται τον Χριστό και που στην συνέχεια αρχίζει τις ερωτικές περιπτύξεις με την ηθοποιό που υποδύεται την Μαρία την Μαγδαληνή.
Αρκετοί θεατές αποχώρησαν από το θέατρο, διαμαρτυρόμενοι για το βλάσφημο περιεχόμενο. Οι ηθοποιοί, παρά τις αντιδράσεις συνεχίζουν -σαν να μην συμβαίνει τίποτα – την παράσταση.
Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν η Ελένη Ευθυμίου, Χριστίνα Μπιρμπίλη-Καραλέκα, Χρήστος Τανταλάκης, Τάσος Τσουκάλης-Δημητριάδης, Αναστασία Χατζάρα, Μαρία Ψαρολόγου, «η σύνθεση της δραματουργίας προέκυψε από την ομάδα και τα αναγνώσματά της. Η σκηνική της μεταφορά προέκυψε κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων αποτελεί μέρος της».
Όπως αντιλαμβάνεστε, ο πόλεμος ενάντια στο Έθνος συνοδεύεται και από την βλασφημία της πίστης. Αν στην παράσταση -αντί του Χριστού – ερωτοτροπούσε ο Αλλάχ, θα είχε καεί η Αθήνα από εξαγριωμένους ισλαμιστές. Να μην αναφέρουμε τι θα γίνονταν στην περίπτωση που οι «καλλιτέχνες» καταπιάνονταν με τον ιουδαϊσμό! Ας είναι καλά οι -πάντα πρόθυμοι- χρηματοδότες που στηρίζουν τέτοιου είδους αίσχη τα οποία θα έπρεπε να προκαλέσουν – εκτός από τις αντιδράσεις του κόσμου – και την παρέμβαση εισαγγελέα.
 
http://eem-ellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: