Featured Posts

6/2/11

“Ξεριζώστε από τον νου και την καρδιά σας τα ψεύτικα, κάλπικα και σάπια κηρύγματα και νοήματα”


 
Όχι στους πολιτικά ξοφλημένους και τους ηλίθιους ακολούθους τους. Ας αποδυναμώσουμε με την αδιαφορία μας και την στέρηση κάθε συμμετοχής τους αποστάτες της πατρίδας. Μη με κανένα τρό¬πο βοηθάτε να συντηρούνται τα κουφάρια των πολιτικώς νεκρών. Όπου μπορούμε διαμορφώνουμε, όπου υπάρχει ανάγκη αναμορφώνουμε, όπου υπάρχει αχρηστία περιφρονούμε, όπου κρύβεται φαυλότητα τσακίζουμε.
Οι δήθεν θεωρητικές αντιλήψεις των ψευτοκηρύκων του λεγόμενου εθνικού χώρου συγκροτούν ένα βρωμερό κράμα από τόκους δανεισμένων ιδεών, πασπαλισμένους απλώς με μια εθνικιστική φρασεολογία. Στην πραγματικότητα αυτές οι αχυρένιες σαν σκιάχτρα άχρηστα θέσεις τους δεν έχουν σχέση με τον εθνικισμό και την σκληρή εποχή μας. Έτσι εξυπηρετούν ακούσια ή εκούσια (αλλά το ίδιο προδοτικά) τα σχέδια του κατεστημένου.
Δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί οι ιδεολογικοί, πολιτικοί και οργανωτικοί όροι που θα επιτρέψουν να ανθίσει η Ιδέα μας σ’ όλη της την μεγαλοπρεπή δύναμη στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό πρέπει διαρκής να είναι η μελέτη μας, επίμονη η συμμετοχή μας στις δραστηριότητες του αγώνα και άφθαστη η πειθαρχία και η συντροφικότητα μας. Όποιος δεν το κατανοεί είναι ένας που παίζει στο προσωπικό του θέατρο του παράλογου.
Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Πρέπει κάθε μορφής πνευματικό προϊόν των εχθρών μας να δέχεται την με κάθε μέσον που διαθέτουμε, σφοδρή, χολερική διαρκή επίθεση. Καθήκον του είναι μέσα στ’ άλλα και να καταρρακώνει, να εξευτελίζει τα πνευματικά στηρίγματα και τις πνευματικές χαρές του εχθρού. Με κριτική σαφή, ξεκάθαρη, στέρεα δεμένη με την χαλύβδινη ιδεολογία μας. Στην μόνη διανόηση που μπορούμε να στηριχτούμε στις μέρες του αγώνα είναι η διανόηση της εθνικής κοινωνικής επανάστασης και οι πηγές της. Μονάχα έτσι θα οδηγήσουμε την Εθνική επαναστατική ιδέα στο κοινωνικό και πνευματικό βάθος που τις αρμόζει. Πρέπει να μένουμε ενωμένοι κάτω από την σημαία μας, πιστοί στο σκοπό μας, αχόρταγοι μελετητές των σκέψεων των καθοδηγητών μας. Μονάχα σαρώνοντας αποφασιστικά και ριζικά κάθε εκφυλισμένο και επιζήμιο στοιχείο της εχθρικής ή εχθροκινητής σκέψης θα είμαστε δυνατοί να πολεμήσουμε σε πυκνές και αδιάσπαστες γραμμές τον πολυπρόσωπο εχθρό. Αυτή είναι η κλάση της πνευματικής μας επανάστασης, της ψυχικής επανάστασης που φωτίζει ο Λαϊκός Εθνικισμός. Ξεριζώστε από τον νου και την καρδιά σας τα ψεύτικα, κάλπικα και σάπια κηρύγματα και νοήματα. Μονάχα έτσι θα θάψουμε μια μέρα τα κοινωνικά τους παράγωγα και προϊόντα που σαπίζουν την πατρίδα και τον λαό.
Ανένδοτο και ατελείωτο αγώνα οφείλει ο κάθε Συναγωνιστής να διεξάγει ΟΧΙ μονάχα στους σάπιους αστούς καθωσπρεπιστές, επιτυχιομανείς και βολεψάκηδες, ΟΧΙ μονάχα ενάντια στους παραμυθάδες και φονιάδες της πατρίδας Μπολσεβίκους, μα επίσης και με την ίδια σφοδρότητα πρέπει να πολεμά σε κάθε τομέα κι όλους τους τιποτένιους αστούς και τους ψευτοεπαναστάτες που πιπιλάνε τις λέξεις Πατρίδα, Έθνος, Λαός και παραπλανούν τον Λαό, μιας και τα συμφέροντα τους δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους μα κινούνται από αρπακτική ιδιοτέλεια, πνευματική στειρότητα και θησαυριστική διάθεση. Είτε κοσμοπολίτες φιλελεύθεροι είτε διεθνιστές προοδευτικοί.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Η πολιτική είναι μια πολύπλευρη και πολυδύναμη έκφανση της συλλογικής ζωής ένα μείγμα από συναρπαστικά και ενοχλητικά στοιχεία, δεμένη με την διανοητική και αισθητική ευχαρίστηση των οπαδών του τάδε ή δείνα ιδεολογικού ρεύματος. Για εμάς, όμως, εξαιτίας του ότι στην εποχή μας είμαστε οι διωγμένοι, η καταπιεσμένη φωνή της αλήθειας, η τελευταία υγεία του λαού μας, είναι μοιραίος και ο περιορισμός της κοινωνίας στην πολιτική• μέσα από τα πιο πικρά στοιχεία της. Μπορούμε να κρατάμε παρ’ όλα αυτά την επαφή μας με τις ευχάριστες όψεις μας σε προσωπικό επίπεδο, μη χάνοντας χωρίς σκοπό δυνάμεις με φετιχιστικές, εντυπωσιακές και φανταχτερές δημοσιοποιήσεις στους γύρω μας που είναι άχρηστοι. Ο αγώνας μας έχει σκληρές αντικειμενικές καταστάσεις μα κρύβει χρώμα, θριαμβικούς ήχους και μεγαλοπρέπεια. Καθήκον μας είναι να συγκρατούμε τον ενθουσιασμό μας και να είμαστε σκληροί αυτοκριτές κάθε εντυπωσιασμού. Με σκληρότητα ψυχρότητα και επιμονή θα φτάσουμε στην μεγαλύτερη Χαρά του Μαχητή. Την Μία και Μόνη, την Χαρά της Απολαυστικής Νίκης. Να η ευτυχία μας.
Η ποιητική μας ευαισθησία δεν πρέπει να προσβάλλει την σκληρή λογική μας καθαρότητα και μαχητική ακρίβεια. Οι μορφές του αγώνα μας δεν δέχονται χωρίς τροποποιήσεις τους πολιτικούς ερεθισμούς του εχθρικού περιβάλλοντος μα παράλληλα δεν ξεχνούν κανένα απ’ αυτούς. Η στρατηγική μας είναι ξεκάθαρη, η τακτική μας εύκαμπτη και προσαρμοσμένη στην πολιτική και ιστορική παγκοσμιότητα.
Μόνο η ενημερωμένη, πληροφορημένη, ετοιμοπόλεμη, αδίστακτη πρωτοπορία που συνίσταται όμως από αλληλοσέβαστες ολοκληρωμένες αξιοπρέπειες όλων των συντρόφων είναι το σπαθί που θα κόψει το γόρδιο δεσμό του λαού και της Πατρίδας. 

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: