Featured Posts

16/2/11

Τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου τον θυμάται κανείς;

Το παρακάτω κείμενο των συντρόφων, βρίσκεται στον άξονα της επιβεβαίωσης της αναγκαιότητας για πολιτική ενότητα στο ζήτημα της Β. Ηπείρου. Οι πολιτικοί σχηματισμοί και οι ιδεολογικές τάσεις, είναι απαράδεκτο να συγκρούονται και να πολεμούν με μίσος η μια την άλλη, όταν η βόρειος ήπειρος, αποτελεί ζωντανότατο κομμάτι του Ελληνισμού. Ανούσιες διαμάχες και προκλητικές ύβρεις και συκοφαντίες είναι η πραγματικότητα, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά οχήματα που πολεμούν υπέρ των βορειοηπειρωτών. Ως αυτόνομοι εθνικιστές, δεν θεωρούμε αυτήν την κατεύθυνση ορθή, τουναντίον η πολιτική τριβή και συζήτηση θα επιτύχει μια πραγματική σχεδίαση ορθής πολιτικής με στόχο την ανάδειξη της βορειοηπειρωτικής ΄΄ατζέντας΄΄ σε μείζον πολιτικό ζήτημα. Απορρίπτουμε κάθε μονοπωλιακή προσέγγιση του ζητήματος και καλούμε ειδικά τους νεολαίους, σε συμπαράταξη πέρα από της ιδεολογικές διαφορές. Η απάρνηση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών αποτελεί για εμάς το πρώτο βήμα. Η έμπρακτη υποστήριξη το αμέσως επόμενο. Ακολουθεί , από μέρος των ίδιων των αδελφών μας βορειοηπειρωτών, η απαγκίστρωση από τους αρτηριοσκληρωτικούς πολιτικούς με τις κωλοτούμπες, και η υιοθέτηση μιας επί της ουσίας συνεργασίας όλων, επί του θέματος. Το οφείλουμε στον Α. Γκούμα.


Τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου τον θυμάται κανείς;



Σαφέστατα και η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα είναι ΟΧΙ. Ουδείς εκ των κοπριτών του πολιτικού συρφετού της υπόδουλης Ελλάδος, εμνημόνευσε επί της ουσίας τους αγώνες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και ακολούθως να ηγωνίσθη για τα δικαιώματα των Ελλήνων αδελφών μας μήτε προς την κατεύθυνση της αληθούς αποτίοντας τιμή στους αγώνες τους, μήτε και πραγματοποίησε ενέργειες οι οποίες να ετίμουν τους αγώνας των. Αντιθέτως ,ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου εγνώρισε την εγκατάλειψη, το ξεπούλημα και την αχαριστία από μέρους της επίσημης σιωνιστοκρατούμενης νεοελληνικής πολιτείας του σύγχρονου ελλαδικού κρατικού μορφώματος.


Εξαιρουμένων ορισμένων εκλεκτών ανωνύμων Ελλήνων στην ψυχή και την συνείδηση, οι οποίοι πάντοτε ηγωνίσθησαν ανιδιοτελώς για τα δίκαια του Ελληνισμού, οι οποίοι και αποτελούν πάντοτε την μαγιά των νέων αγώνων για την πατρίδα και το Έθνος.



Η 17η Φεβρουαρίου 1914, ημερομηνία ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, αποτελεί ορόσημο στη ματωμένη ιστορική πορεία της πολύπαθης αυτής Ελληνικής Γης.97 συναπτά έτη από εκείνη την ιστορική ημερομηνία για τον απανταχού Ελληνισμό και το μόνο το οποίο μπορούμε με σιγουριά να καταμαρτυρήσουμε είναι πως οι χειρότεροι πολιτικοί εκμεταλλευτές και μειοδότες είναι όσοι λησμονούν την συνέχιση του αγώνος και απεναντίας επιχειρούν διά της καπηλείας των αγώνων και ως εκ τούτου ασεβώντας έναντι των νεκρών του Ελληνισμού να επιχειρούν να κερδίσουν ολίγες ψήφους δημοκρατικής διακονίας. Και αυτοί οι κερδοσκόποι ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Εντός, εκτός και επί τα αυτά του Κοινοβουλίου.

Σήμερα, είμαστε υποχρεωμένοι να στρέψουμε φραστικά και πρακτικά τα πυρά μας εναντίον όλων εκείνων των γραβατομένων και μη εκμεταλλευτών του σεβάσμιου εθνικού απελευθερωτικού αγώνος των Ελλήνων αδελφών μας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, οφείλουν να τηρήσουν στάση απαξίας προς όλους εκείνους τους φορείς ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων, δημοκρατικών διαπιστευτηρίων και επιταγών νομιμοφροσύνης. Αντιθέτως, οιοσδήποτε επιθυμεί να τιμήσει την εν λόγω επέτειο, εν αρχή συνίσταται το μποϊκοτάρισμα κάθε ψευδεπίγραφης «λατρευτικής» και δαφνοστεφανωμένης προσήλωσης ενώπιον της Βουλής. Η συνέπεια στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες περνάει μέσα από το ολοκληρωτικό γκρέμισμα της Βουλής και τον παραδειγματικό απαγχονισμό όλων των πολιτικών αλητών και της συντριβής των πολιτικών κομμάτων.


Όχι άλλα δάκρυα,όχι άλλα μνημόσυνα,όχι άλλη κλάψα,όχι ανέξοδοι σημαιοστολισμοί μετά εμβατηρίων. Όχι στην επισφαλή μνήμη! 
Εθνικισμός σημαίνει ζώσα πραγμάτωση των ιδεών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: