Featured Posts

25/4/10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"


ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ,ΠΟΥ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ .


Αφήστε τα ελληνόπουλα να παίξουν μπάλα . Όχι στο ρατσισμό εναντίον τον ελλήνων παικτών. Με τα τερτίπια σας, καταχρεώθηκαν όλες οι ομάδες για να φέρουν μισθοφόρους της λεγεώνας των ξένων .Και τι κατάφεραν? Τίποτα . μονό χρέη χρέη , χρέη. Να ενίσχυση οικονομικά η κυβέρνηση τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Έβγαλαν ένα Νίνη ένα Μητρογλου και τόσους άλλους, και να γίνουν και άλλες για όλα τα σπορ .Να πάψουν η εφημερίδες τα εξώφυλλα με τις χαμε τυπικές εκφράσεις και να προάγουν την ιδέα της ευγενούς αμμιλας , για να μη σκοτώνονται τα παιδία μας στους δρόμους και στα γήπεδα, για την μια ομάδα η την άλλη. Η ήττα είναι ευλογία θεού. Υπάρχει για να κάνουμε την αυτοκριτική μας .Να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλλίτεροι.

Γραφώ αυτό το μήνυμα με την ελπίδα ότι με ακούει κάποιος φορέας που θα φροντίσει να στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα να μαζέψουμε υπόγραφες και να τις στείλουμε στο υπουργό με ανωτέρω αιτήματα για όσους συμφωνούν.

Σε λίγους μήνες αρχίζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Νότιο Αφρική. Ας δήξουμε στα παιδία μας που μας έκαναν υπερήφανους πόσο τους αγαπάμε . Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Θα τους δόση φτερά και θα μας φέρουν την κούπα .Γιατί όπως είπε ο Γιώργος Καραγκούνης , καταλάβαμε ότι δεν είναι καλλίτεροι από μας ,και θα το δείξουμε το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική. Σηκωθείτε από τον καναπέ . Όχι μόνο για αυτό αλλά και για αλλά . Γατί ο καναπές είναι ο χειρότερος και ο πιο ύπουλος εχθρός Και δεν λέω να καταφύγουμε στην βία η την τρομοκρατία .Γιατί όποιος στο σκοτάδι περιπατεί λάσπες και σκατα πατεί. Το κακό όσο το χτυπάς το δυνάμωνεις .Όταν το περιφρονείς το λοιδορείς το καυτηριάζεις το μαραζώνεις Λέω να φωνάξουμε # φωνή λαού οργή θεού #να διαμαρτυρηθούμε να απαιτήσουμε. Μιλώ για αλληλεγγύη .Για αυτό μας πήραν το σώβρακο και την γραβάτα, και τώρα μας στέλνουν και τον λογαριασμό. . Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αν δεν αφυπνιστούμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας Γιατί θα καταντήσουμε στην ιδία μας την χώρα πολίτες δευτέρας κατηγορίας και θα φοβόμαστε να ομολογήσουμε ότι είμαστε έλληνες .

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους



Χάρης .Μ. Μουτζουριδης



ΥΓ Το μήνυμα αυτό θα κοινοποιηθεί προς όλα τα ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: