Featured Posts

18/4/10

Η Μουσική μας


Για τους περισσότερους η μουσική είναι απλώς ένα τρόπος διασκέδασης. Για εμάς όμως δεν είναι απλώς ένας τρόπος διασκέδασης. Είναι ένα μέσο διάδοσης των Ιδεών και των Αξιών μας, ένας τρόπος έκφρασης των διάφορων πτυχών της Εθνικιστικής μας Κοσμοθεωρίας και φυσικά τρόπος ζωής. Είναι ο ήχος της φυλετικής μας ψυχής και της εθνικοκοινωνικής αγανάκησης η οποία πηγάζει από τα πρόβληματα και τη κατάσταση που συναντάμε στη καθημερινοτητά μας και τη προδοτική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. Ακολουθεί μια καθαρά αντι-εμπορική νοοτροπία με πνεύμα υποκουλτούρας όπως άλλωστε φένεται και από τις διάφορες μουσικές οργανώσεις που υπάρχουν, από Oi!/RAC στο Black Metal και απο neo-Folk και Ambient σε Militant Industrial ήχους. Η μουσική όπως, και κάθε έργο τέχνης θα μείνει στο χρόνο, θα περάσει από γενιές σε γενιές, θα εκφράζει τόσο αιώνιες Αξίες και Ιδέες όσο και τη κατάσταση της κάθε εποχής. Κάτι τέτοιο φυσικά έχει ταιράστια σημασία για τον Αγώνα του Κινήματος κυρίως όσον αφορά τον τομέα της νεολαίας η οποία βρίσκεται σε απόλυτη πνευματική σήψη, τρόπου διασκέδασης και σκέψης αγνοώντας πως το κάθε τι συνδέεται με τη Κοσμοθεωρία αλλά έχει και αντίκτυπο στη κοινωνία μιας κι εμείς απαρτίζουμε κομμάτια αυτής της κοινωνίας. Όπως ο κάθε πόλεμος έχει πολλά και διάφορα μέτωπα, έτσι ο Πόλεμος της Ιδέας έχει κι αυτός πολλά μέτωπα, και η μουσική είναι ένα από αυτά.
Στο παρελθόν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των διαφόρων μουσικών “κοινοτήτων” λόγου της διαφοροποιημένης νοοτροπίας στον τρόπο έκφρασης της ίδιας ιδέας. Τα κόμπλεξ αυτά έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό στις περισσότερες χώρες και μουσικές σκηνές και λόγω αυτού βέπουμε μεγαλύτερη εξάπλωση της Ιδέας και περισσότερες συνεργασίες απο διαφορετικά μουσικά ρεύματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να φτάσει το Μήνυμα μας πιο κοντά στη νεολαία που περισσότερο από κάθε άλλη εποχή το χρειάζεται στις μέρες μας!
Η μουσική μας πηγάζει από τον ψυχισμό μας διοχετεύοντας την Αρχαία Δύναμη στη σημερινή πραγματκότητα. Η μουσική μας είναι μια Iδεολογία που ακούγεται!”


http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: