Featured Posts

9/4/10

ΕΜΕΙΣ… ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ!



Δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ ισχυρίζονται ότι μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με το κίνημά μας, δεν τολμούν να ενταχθούν στις τάξεις μας, δεν έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν τις θέσεις μας, αμφιβάλουν και δυσανασχετούν και την δειλία τους την αποκαλούν πολιτική λογική και θεωρία.
Είμαστε, λένε, “καμένα χαρτιά” γιατί έχουμε συκοφαντηθεί τόσο πολύ, έχουμε δεχθεί τόσους ποταμούς λάσπης, ώστε είναι αδύνατον να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου μέρους του λαού μετά από αυτές τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί και την πλύση εγκεφάλου, που έχει υποστεί και ο λαός μας, όπως και όλοι οι λαοί της ανθρωπότητος τα τελευταία χρόνια. Είμαστε “καμένα χαρτιά” λέγουν και δεν συλλογίζονται το εξής απλό: ότι εάν δεν ήτο άξιο λόγου το κίνημά μας κανείς δεν θα ησχολείτο με αυτό!
Δεν σκέπτονται αυτό που πολύ απλά λέει ο λαός, ότι τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν και όχι αυτά που έχουν μόνο φύλλα. Από την άλλη πλευρά, πιστεύουν πως είναι δυνατόν εμείς σαν κίνημα, που υπερασπίζεται την Αλήθεια, ότι θα μπορούσε ποτέ να “μασάει” τα λόγια του και να μην λέει τα πράγματα όπως ξεκάθαρα έχουν
Ακόμη, εμείς τα “καμένα χαρτιά” είμαστε αυτοί που βρισκόμαστε στην πρωτοπορία των εθνικών αγώνων, όταν όλοι αυτοί οι θεωρητικολογούντες “κτίζουν” αυτοκρατορίες στα λόγια μέσα στις θλιβερές γιάφκες τους. Είμαστε αυτοί που δίνουμε την μάχη του πεζοδρομίου, που ματώνουμε κρατώντας μια Ελληνική Σημαία στο χέρι. Ο κίνδυνος βρίσκεται στους ανιδιοτελείς επαναστάτες, όπως τονίζουν τα πρωτόκολλα των “Σοφών της Σιών” και αυτοί είμαστε εμείς.
Εμείς, τα “καμένα χαρτιά”, όπως ισχυρίζονται κάποιοι που θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν τις ίδιες ιδέες με εμάς, είμαστε επιπλέον οι μόνοι ρεαλιστές, οι μόνοι που βλέπουμε ότι αυτή η Πατρίδα, ότι η Φυλή μας και ο Πολιτισμός μας βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή και ότι οι μόνοι που μπορούν να αναστρέψουν αυτήν την πορεία είναι κάποιοι παράλογοι, κάποιοι «τρελοί», κάποια «καμένα χαρτιά»! Ο καθένας από εμάς έχει δώσει έναν όρκο στον εαυτό του και σε μια Σημαία, ότι “ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ!” Στο κάτω κάτω της γραφής η προσωπική τύχη του καθενός δεν είναι αυτό που μετρά, αφού δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πέρα από τις αλυσίδες μας!

http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: