Featured Posts

16/5/12

Αγώνας μέχρι την τελική νίκη



Οι Χρυσαυγίτες κρατούν ψηλά τις σημαίες για ακόμα μια νικηφόρα μάχη. Η αέναη βούλησή μας να πολεμήσουμε για την Πίστη, τα Ιδανικά, τις Αξίες και την αξιοπρέπειά μας είναι καταγεγραμμένη στον γενετικό μας κώδικα. Δεν μπορούμε να κωφεύσουμε στα προστάγματα των προγόνων μας και στα διδάγματα της ένδοξης ιστορίας μας. Είμαστε γεννημένοι να πολεμάμε για την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια και την ελευθερία μας και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν μάθει να επαναπαύονται στις δάφνες των θριάμβων. Ο απώτερος σκοπός είναι ξεκάθαρος: Αγώνας μέχρι την τελική νίκη. Είναι υποχρέωσή μας στους προγόνους αλλά και στις επόμενες γενιές να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες και θα το πετύχουμε!

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις απέδειξαν πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και ότι ο δρόμος μέχρι την τελική νίκη είναι μακρύς κι ανηφορικός. Η απόφασή μας όμως να τον διαβούμε με κάθε κόστος είναι ειλημμένη. Γνωρίζαμε καλά πως το νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν προσωρινό, καθώς το σύστημα και τα φερέφωνά του εξαπέλυσαν αμέσως νέα λυσσαλέα επίθεση λασπολόγησης και φίμωσης του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος και των μελών του. Σχεδόν χαρακτηρίστηκαν παράνομοι κι εγκληματίες όσοι μας ψήφισαν.

Η απομόνωση κι ο εξοβελισμός μας ακόμα κι από τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, με τον αποκλεισμό του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο απέδειξαν ότι παραμένουμε εκτός συστήματος. Εναντίον όλων! Συνεχίζουν να περιφρονούν τον ελληνικό λαό. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα περισσότεροι Έλληνες να αφυπνιστούν και να τους περιφρονήσουν.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια των αστικών απο - κομμάτων κι ο εμπαιγμός οδήγησαν τον τόπο σε νέες εκλογές. Είναι ξεκάθαρο πια σε όλους ότι ενδιαφέρονται μόνο για την πολιτική τους επιβίωση, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση και την ταπείνωση του λαού.


Μπροστά σε αυτήν την νέα πρόκληση αυτόματα έρχονται στο μυαλό και στο στόμα τα λόγια του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά: "Λοιπόν, έχουμε πόλεμο"!

Έχουμε δώσει έναν όρκο τιμής πως δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να αφελληνιστεί και δεν θα υποκύψουμε στα σχέδιά τους. Για ακόμα μια φορά ξεμπροστιάστηκαν στα μάτια του λαού που έχει πια συνειδητοποιήσει πως δεν έχει τίποτα να περιμένει από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Χρυσαυγίτες σηκώστε ψηλά τις σημαίες, σκορπίστε παντού το μήνυμα της επανάστασης και της επανάκτησης της πατρίδας μας. Κι αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα για τους Έλληνες. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: