Featured Posts

1/6/14

Ο Τελικός Σκοπός του Αγώνα μας. Η Παγκοσμιοποίηση και η Φύση.Μαθαίνοντας τα βασικά στην πορεία της ζωής μας, κάπου ακούσαμε όλοι μας , ότι το "διαφορετικό" δεν είναι τελικά και τόσο δα κακό.
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά εξάλλου για αυτό, από τις τηλεοράσεις μας, τα ραδιόφωνα, το διαδίκτυο και γενικότερα από το σύνολο των Μ.Μ.Ε.
Είναι δε γνωστό σε όλους πλέον, ότι η Παγκοσμιοποίηση που μας επιβάλλουν κάθε μέρα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή μας,τον τρόπο διαβίωσης μας και οτιδήποτε σχετικό με τον Άνθρωπο, με μοναδικό τους σκοπό την επιβολή μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Βιώνουμε δηλαδή ,έναν καθημερινό "σιωπηλό" πόλεμο, που έχει όπως όλοι,δύο πλευρές.
Τους Εθνικιστές ανά χώρα και τους απανταχού υποστηριχτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Όμως αυτό δεν είναι κάτι νέο, αλλά οι τρόποι και οι "τόποι" όπου χτυπάνε πλέον έχουν αλλάξει.
 Στις αρχές λοιπόν, αυτού του πολέμου, η Νέα Τάξη, έκανε την εμφάνιση της μέσα από τις Τράπεζες με αποκορύφωμα το Δ.Ν.Τ.
Εν συνεχεία , απλώθηκε στην Οικουμένη ,μέσα από τα "παπαγαλάκια" των Μ.Μ.Ε. ,τα οποία προσκυνώντας για τα λεφτά τους , άρχισαν την πλύση εγκεφάλου σε όλους μας , κάθε μέρα και περισότερο , περνώντας τη Γραμμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων , ανά θέμα,κατηγορία,"πιστεύων" κ.ο.κ.
Έπειτα , επεκτάθηκε στο Διαδίκτυο , με σωρό πληρωμένων site και blog,με φυσικό σκοπό την "εμπέδωση" της Γραμμής τους, στο ευρή κοινό , όπου στο σύνολο του Διαδικτύου είναι Νέοι.
Καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί...
Στις μέρες μας , η Παγκοσμιοποίηση , έχει εξαμωλήσει τη χειρότερη της μορφή επίθεσης όπου βιώνουμε , με "οπλαρχηγό" την Ομοφιλοφυλία.
Αυτό γίνεται αντιληπτό βέβαια παντού στην Κοινωνία μας , στους δρόμους και τα σχολεία μας, στις δουλειές μας , στις διακοπές μας , ΠΑΝΤΟΥ.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 10 , βαριά 15 χρόνια , οι Ομοφιλόφυλοι, ήταν παρά ένας μικρός και ασήμαντος βραχνάς στην Κοινωνία μας , τώρα έχει εξαπλωθεί σαν μάστιγα.
Βέβαια , αυτό , έχει πολλές απαντήσεις, γιατί συμβαίνει και όπως ξέρει ο κάθε σκεπτώμενος άνθρωπος, οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, όπως στα χημικά που τρώμε, στα πυρηνικά ατυχήματα, στην καθημερινή προβολή του "διαφορετικού" και σε άλλα πολλά.
Αυτό βέβαια, που δεν έχει σκεφτεί κάποιος, είναι , ότι αυτό το όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχει και ένα Τελικό Σκοπό.
Τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού , τον πλήρη έλεγχο του με υπολογισμένες πλέον γεννήσεις,όταν και όπου χρειάζεται,σε όποια χώρα θέλουν αυτοί κ.ο.κ.
Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου έναν κόσμο , όπου θα κυκλοφορούν παντού μόνο ζευγάρια του ίδιου Φύλου, άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες .
Δες πόσο τρομακτικό θα ήταν σε μια τέτοια "κοινωνία", να βγεις και να πεις ότι είσαι Ετερόφυλος,δηλαδή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.
Η Παγκοσμιοποίηση , δεν έχει αγαπητέ αναγνώστη, μοναδικό της σκοπό την Οικονομική υποτέλεια των Λαών του πλανήτη.
Αυτός μπορεί να είναι ο φανερός τους Στόχος, αλλά ο Τελικός , είναι ο πλήρες έλεγχος του πληθυσμού της.
Τα φίδια που δε σέβονται τη Φύση και τη διεστραβλώνουν ,την απαξιώνουνε,την πολεμάνε και την καταστρέφουνε , σέρνονται ανάμεσα μας , κάνοντας με τη σειρά τους, το δικό τους "ιερό έργο" και μάλιστα κατά πληψειοφία εν πλήρη αγνοία!
Ο Εθνικισμός ,σαν Ιδεολογία , ξεκινάει και δέχεται τους Νόμους της Φύσης, όπως αυτοί έχουν οριστεί από την ίδια τη Ζωή και τη Φύση μας , στην οποία ζούμε όλοι μας.
Δεν είναι δυνατόν , να μπορέσουμε ποτέ σαν Εθνικιστές να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να παρατηρούμε την καταστροφή της Φύσης μας , από τους απανταχού προσκυνημένους του κώλου(κυριολεκτικά.) και από τους υπέρμαχους της Παγκοσμιοποίησης και να μην αντιδράσουμε στην καταστροφή και τη διεστράβλωση-μετάλλαξη της Φύσης.
Όπως το δέντρο ήταν,είναι και θα είναι δέντρο,έτσι η Γυναίκα,ήταν, είναι και θα είναι Γυναίκα.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Άνδρα κ.ο.κ.
Εμείς έχουμε διαλέξει πλευρά σε αυτόν τον "ακύρηχτο" πόλεμο και έχουμε μαζί μας τη Μάνα Γη και τη Φύση.
Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος,γιατί έχουμε μαζί μας τη Λογική, το Δίκαιο και τη Φύση.
Το πρόβλημα είναι ,ότι στα επόμενα χρόνια , αν συνεχίσουμε έτσι , θα υπάρχουν λιγότεροι Άνδρες, πράγμα που επιδιώκει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και μέχρι στιγμής το καταφέρνει.
Εσύ θα μείνεις απαθής και αμέτοχος σε αυτόν τον Αγώνα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: