Featured Posts

5/4/12

Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής



«Ὦ Σόλων, Σόλων, Ἕλληνες ἀεί παῖδές ἐστε, γέρων δέ Ἕλλην οὐκ ἔστιν. Νέοι ἐστέ τάς ψυχάς πάντες. Οὐδεμίαν γάρ ἐν αὐταῖς ἔχετε δι’ ἀρχαίαν ἀκοήν παλαιάν δόξαν οὐδέ μάθημα χρόνῳ πολιόν οὐδέν», λέει ο Αιγύπτιος ιερέας στον «Τίμαιο» του Πλάτωνα, δηλαδή, «Σόλωνα, Σόλωνα, εσείς οι Έλληνες μένετε πάντα παιδιά και δεν υπάρχει κανένας γέροντας Έλληνας. Νέοι είστε στις ψυχές σας όλοι. Γιατί δεν έχετε πεποιθήσεις ριζωμένες σε κληρονομικές δοξασίες ούτε γνώσεις γερασμένες».
«Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής», έτσι μας έλεγαν πάντα. Εξακολουθούν να μας λένε παιδιά. Και για μια φορά στη ζωή τους δε λένε ψέματα. Διαχρονικά η Χρυσή Αυγή συγκέντρωνε τη νιότη της Ελλάδας, ό,τι πιο ζωντανό, υγειές και ρωμαλέο. Παιδιά έτοιμα να πιστέψουν σε ιδανικά και ιδέες όταν οι άλλοι βούλιαζαν πρόωρα γερασμένοι στην ιλύ του συμβιβασμού, πρόωρα γερασμένοι από ξενόφερτα πρέπει που μαράζωναν τις καρδιές τους.
Έφηβοι παλαιοί και νέοι μαζευόμαστε εδώ και δεκαετίες γύρω από την υπόσχεση μιας νέας, χρυσής αυγής για την Πατρίδα μας. Κάποιοι έπαψαν να κοιτούν στο φως, κι έφυγε απ’ τα μάτια τους η νιότη. Άλλοι κουράστηκαν, άλλοι βολεύτηκαν, άλλους παρέσυρε το ρεύμα της ζωής. Ήρθαν άλλα παιδιά κι ενώθηκαν με τα παλιά, νέοι και παλιοί, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά που κουβαλούν χέρι με χέρι μια υπόσχεση, ναι, εμείς θα πάμε την Ελλάδα μπροστά, εκεί που της αξίζει.
Μαθητές, εργάτες, επιστήμονες, δάσκαλοι, ένστολοι, ρασοφόροι, νοικοκυρές, άνεργοι, ένα δείγμα υγειές του λαού μας που αρνείται να πέσει στην παγίδα των Σειρήνων της εξουσίας, του κοινωνικού και πολιτικού καθωσπρεπισμού.
Γιατί εμείς δεν ψάξαμε κόμματα που θα έδιναν άλλωθι στις αδυναμίες μας, που θα μας έκαναν να πιστέψουμε πως τάχα γίνεται να είσαι και εθνικιστής και αγκαλιά με το σύστημα των καπηλευτών της λαϊκής ψήφου, και επαναστάτης απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και αγαπημένος του συστήματος. Γι’ αυτό η σιωπή , γι’ αυτό κι η λάσπη.
Υβριστές, μπολσεβίκοι και μικροαστικές μαϊμούδες, κι εσείς νεκροζώντανοι συμπορευτές τους, αρνητές ιδανικών που κάποτε περαστικά πιστέψατε, μα γρήγορα μαράθηκε ο σπόρος στις πέτρινες καρδιές σας,τα παιδιά κάθε ηλικίας της Χρυσής Αυγής είμαστε αυτό που δεν τολμήσατε. Είμαστε οι σκέψεις που πνίξατε, οι βουτιές σε κρύα γαλανά νερά που δεν κάνατε, οι κορυφές που σε γεμίζουν οξυγόνο και δεν πατήσατε από φόβο μήπως σας κρίνουν ποιοι; Οι αδιάφοροι, οι αναμασητές της προπαγάνδας, οι προδότες του Έθνους και τώρα οι τοκογλύφοι και οι διαμοιραστές του αίματος και του μόχθου του Λαού μας.
Όμως τα περιθώρια της άγνοιας τελείωσαν. Τώρα ξέρεις πως υπάρχει το σύμπλεγμα των πασοκονεοδημοκρατολαοσικών, οι Σαμαροπαπανδρεοβενιζελοκαρατζαφεροκαμμένοι του συστήματος από τη μια, και η Χρυσή Αυγή από την άλλη.
Αν η καρδιά σου σκιρτά όταν βλέπεις τη σημαία μας, αν νιώθεις περήφανος που θεία προνοία γεννήθηκες Έλληνας, αν βλέπεις στα μάτια σου ένα ελληνόπουλο έτοιμο να διδάξει τον κόσμο πώς αξίζει να ζει κανείς, τότε υπάρχει μια θέση αγώνα φυλαγμένη μόνο για σένα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Έλληνες, αεί παίδες εστέ, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Η ΟΧΙΑ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: