Featured Posts

5/4/12

Το αυγό του φιδιού φοβάται ο Βενιζέλος ... Τρόμος και φόβος





"Δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού" ...Τώρα ;
Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεται με τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους των (Γραμμάτων και της Τέχνης,) στο Μουσείο Μπενάκη...
(Τόσα χρόνια αυτό έκανες κύριε Βενιζέλο τώρα φοβάσαι;)
"Οι έρευνες της κοινής γνώμης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί, αυτοί που θέλουν να «τιμωρήσουν» τα κόμματα είναι εξίσου πολλοί και κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθούν τελικά οι τάσεις του εκλογικού σώματος
δεδομένου ότι το 50% αυτού δηλώνει ότι θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα και επιπλέον το 50% αυτών δηλώνουν ότι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Βενιζέλος, αφού υπογράμμισε ότι "το παραμικρό γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα", απευθύνθηκε στους διανοούμενους, προτείνοντας τους να συμμετάσχουν στην εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου συγκρότησης και να βρουν ένα τρόπο να εκδηλώσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
"Δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού"
Για την ακροδεξιά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν πρέπει να "εκκολαφθεί το αυτό του φιδιού" και διατύπωσε το ερώτημα "αν είναι αριστερός πολιτικός λόγος εκείνος που δεν οδηγεί σε εφαρμόσιμη πολιτική εξόδου από την κρίση". 
http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: