Featured Posts

11/4/12

ΣΧΟΛΕΙΟ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ-ΚΑΣΤΡΟ



H συνεχής και ασταμάτητη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποκαλύπτει, συν τοις άλλοις, και τον απέραντο πανικό που έχει κυριεύσει το πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο. Μεταξύ εκείνων που αποτελούν μέρος αυτού του κατεστημένου, περίοπτη θέση κατέχει το κόμμα-απάτη του ΛΑΟΣ. Ειδικά οι αντιδράσεις του προέδρου του, Γιώργου Καρατζαφέρη, το τελευταίο χρονικό διάστημα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συνδυάζουν τέλεια την φαιδροποίηση με την ψευδολογία, την «παπαρολογία» με την αισθητική των ταινιών τρόμου. «Επικίνδυνοι», «σβαστικοφόροι», «πρώτα Γερμανοί», «λυκάνθρωποι», «εωσφοριστές», είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται από τον, γραφικό πλέον, πρόεδρο του τηλεπτώματος προς Εμάς.
Ο Καρατζαφέρης αποτελεί μια μοναδική περίπτωση πολιτικάντη, με «αξιοζήλευτες ικανότητες». «Κωλοτούμπες» που θα ζήλευε και η Νάντια Κομανέτσι, «τρίπλες» αναλόγων ικανοτήτων μ’ αυτών του Μέσι, ιδεολογική συνέπεια του τύπου «όλους εμάς ενώνει ο παράς», πολιτική ανηθικότητα άνευ προηγουμένου. Ο «βαψομαλλιάς» Καρατζαφέρης, ο οποίος το 1998 μοίραζε υφυπουργεία στους «πρωταγωνιστές του αγώνα», όπως χαρακτηριστικά έλεγε τότε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ το 2002 στις νομαρχιακές εκλογές, οι οποίες τον έβγαλαν από το περιθώριο, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να συμπεριλάβει στον συνδυασμό του αξιοσέβαστο αριθμό Χρυσαυγιτών. Τις «ιδιότητες» εκείνες, τις οποίες μας αποδίδει σήμερα, δεν τις γνώριζε τότε; Φυσικά και τις γνώριζε, αλλά -όπως πάντα- γελοιοποιείται, κάνοντας την ψευτιά «επιστήμη»…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι εξελίξεις των δύο τελευταίων ετών απεκάλυψαν το πρόσωπο αρκετών πολιτικών απατεώνων. Όλοι αυτοί οι «πουθενάδες», μέχρι τότε, είχαν συνηθίσει να παίζουν ένα ανώδυνο πολιτικάντικο παιχνίδι, φλυαρώντας με κενές φράσεις τύπου «ρήξη και ανατροπή», «πατριωτικός παρεμβατισμός» και άλλες παρόμοιες βερμπαλιστικές μπούρδες, χωρίς κανένα ουσιαστικό και ενεργητικό περιεχόμενο. Λεηλατούσαν, λεκτικά και μόνον, τις ριζοσπαστικές πρακτικές, κάνοντας ψηφοθηρία στις διαθέσεις αρκετών αγνών Εθνικιστών και Πατριωτών, εκμεταλλευόμενοι την, μέχρι τότε, μη δυναμική πολιτική παρουσία ενός Αυθεντικού (και Ανθεκτικού) Εθνικού και Λαϊκού Κινήματος.
Έδειξαν, όμως, το αληθινό τους καθεστωτικό πρόσωπο, όταν τα πράγματα για το σύστημα σκούρυναν, με την αναγκαιότητα, για την βιωσιμότητά του, υπερψήφισης του Μνημονίου. Οι διαδικασίες, οι οποίες ακολούθησαν, αναμφίβολα τους εξευτέλισαν πλήρως. Είχαν μάθει στις στείρες αντιπολιτευτικές κορόνες, όπου οι τυχόν «εξάρσεις» γίνονται πάντα με το μέτρο του συστήματος και γι’ αυτό είναι απόλυτα ελεγχόμενες. Σ’ αυτούς, λοιπόν, τους απατεώνες, τους κήρυκες της υποταγής και του ραγιαδισμού στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους αρμόζει, εκτός από την μέγιστη ηθική περιφρόνηση, ο πιο ανελέητος Ιδεολογικός και Πολιτικός πόλεμος.
Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, επανεμφανίστηκαν κάποια «απολιθώματα», τα οποία παρίσταναν κάποτε, ανεπιτυχώς, τους θεωρητικούς του Εθνικισμού. Ο λόγος της επανεμφάνισής τους, της «νεκρανάστασης», προφανώς έχει να κάνει με το σχέδιο του κωλοτούμπα και των υποτακτικών του να εμφανίσουν κάποιους, οι οποίοι δεν είχαν, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, εμφανή παρουσία στα δρώμενα του ΛΑΟΣ, με σχέδιο να ξεγελάσουν (και πάλι) τον κόσμο, με την λογική πως ο τάδε ή ο δείνα “ιδεολόγος” στέκεται στο πλευρό του κόμματος, δείχνοντας -δήθεν- το αληθινό επαναστατικό του πρόσωπο. Κάτι τέτοιοι «ιδεολόγοι» βοήθησαν, στο παρελθόν, αυτό το πολιτικό έκτρωμα και απ’ ότι φαίνεται το επιχειρούν ξανά, έχοντας έτσι την δική τους αρνητική συνεισφορά στην προσπάθεια συντήρησης αυτού του κομματικού συνονθυλεύματος. Γιατί αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να καλλιεργήσουν στον Λαό την ψευδαίσθηση ότι όλα μπορούν ν’ αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωσή του, δηλαδή, σε καθεστωτικούς φορείς.
Η πορεία της ζωής, όμως, έδειξε πως δεν μπορεί να ξεπηδήσει Γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα, με ουσιαστικούς αγώνες και αληθινή αντίσταση στο σύστημα, μέσα από τις γραμμές κομμάτων με καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία. Κάτι τέτοιο αποτελεί απλώς εθιμοτυπία κοινοβο(υ)λευτικού τύπου, και οδήγησε, στο παρελθόν, στην απογοήτευση, στην ανυπαρξία και την πολιτική αποστράτευση, αρκετούς συμπατριώτες μας. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφθούμε που μας οδήγησε, μέχρι τώρα, η λογική της «ανάθεσης», εκ μέρους αρκετών Ελλήνων, στον κωλοτούμπα και την θλιβερή παρέα, που τον συνοδεύει. Μακριά από τους επιτήδειους «εθνοπατέρες» και τους άμεσους και έμμεσους (και έμμισθους) υπηρέτες τους, παίρνουμε τις τύχες μας, τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, στα δικά μας χέρια, αναπτύσσοντας Κίνημα Εθνικό, Λαϊκό, Επαναστατικό, μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στηλιτεύοντας αμείλικτα τον κάλπικο πατριωτισμό των διαφόρων απόβλητων και μπάζων της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας», καταγγέλουμε τα οποιαδήποτε φαινόμενα αριβισμού και καριερισμού, το ξεπούλημα και την πλήρη ενσωμάτωση στο σύστημα.
Σ’ αντίθεση με τους υποκριτές, τα λαμόγια, τους παλιανθρώπους και τους αδύναμους χαρακτήρες, οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, Υπερασπίζουν με συνέπεια και αυταπάρνηση τις Ιδέες τους, το δικαίωμα στην Αξιοπρέπεια. Γιατί για Εμάς, το να είσαι Εθνικιστής και Επαναστάτης, σημαίνει να είσαι συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης, να «ρουφάς» δημιουργικά την Ζωή, να της δίνεις Ουσία και Αξία μέσα από την Σκέψη και την Δράση, ζώντας διαφορετικά από τους πλαδαρούς αστούς και τα, πάσης φύσεως, θλιβερά παράγωγά τους. Η έννοια του Έλληνα σήμερα, με την συνειδησιακή της ερμηνεία, ταυτίζεται πλήρως μ’ αυτήν του Χρυσαυγίτη, ο οποίος είναι ενταγμένος, ουσιαστικά και όχι τυπικά, υπεύθυνα και όχι χαλαρά, στην ανώτερη μορφή οργάνωσης, που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αποτελεί, ταυτόχρονα -και με μοναδικό τρόπο-, Σχολείο, Στρατόπεδο, Κάστρο. ΣΧΟΛΕΙΟ, γιατί διδάσκει Ιδέες, Αρχές, Ήθος και Αξίες, Στάση και Τρόπο Ζωής. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, καθώς εκπαιδεύει «Πολιτικούς Στρατιώτες» για την Απελευθέρωση της Χώρας. ΚΑΣΤΡΟ, επειδή κρατά όλες τις προαναφερθείσες ιδιότητες αμόλυντες από την σήψη και την παρακμή της σύγχρονης αρρωστημένης κοινωνίας. Σαν ένα κοφτερό Ατσάλι, το οποίο ξεδιπλώνει το Μυστικό του και τσακίζει τις αλυσίδες της σκλαβιάς, σαν τον Πολεμικό Παιάνα που ηχεί και σφυρηλατεί με νόημα την ύπαρξή μας, συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για Πατρίδα, Τιμή, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, για την Ελλάδα του Αύριο. Η είσοδός μας στην Βουλή αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να φτάσουμε στην ΝΙΚΗ! Γιατί Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μόνο όταν Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: