Featured Posts

14/2/11

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.


ΤΗΣΚΡΗΤΗΣ Τ’ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΨΕΙΣ
ΑΙΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
ΚΟΚΑΛΑ ΘΑ ΞΕΘΑΨΕΙΣ.

   Έβγαλε από το θηκάρι τη “μασσαίρα” της, η εκ παρθενογένεσης μεγάλη πολιτικός, αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, και ρίχτηκε ωσάν άλλος Δασκαλογιάννης, να σφάξει τους επίορκους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εδώ μιά διευκρίνιση: ο Δασκαλογιάννης έσφαζε Τούρκους κατακτητές που διαγούμιζαν την πατρίδα του την Κρήτη, ενώ η κυρία Μπακογιάννη, θέλει να σφάξει τους δικαστές του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ, οι οποίοι, έκριναν τον νόμο 3838/2010 περί Ιθαγενείας, ως αντισυνταγματικό.
Δεν θα δεχθεί είπε, προκειμένου περί χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, το Jus sanguinis, όπως από τα παλαιά χρόνια θεσπίστηκε, με τον λατινικό όρο του. Δηλαδή, με τη δήλωσή της αυτή, η κυρία Μπακογιάννη, αντιποιεί την ιδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας. Συμπλέει απολύτως με τους παλιούς της συντρόφους της Αριστεράς, οι οποίοι, προσφάτως, συνέταξαν μελέτη για να αποδείξουν ότι, η απόφαση του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ υπήρξε εσφαλμένη. Ζητεί, δηλαδή, και η ίδια, να δοθεί η Ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες από εκείνους οι οποίοι λάθρα εισήλθαν στη χώρα μας και λάθρα βιώνουν.


Τίνος τα συμφέροντα υποστηρίζει η κυρία Μπακογιάννη;


Φυσικά όχι εκείνα του Ελληνικού λαού. Το σαθρό κατεστημένο της Ελλάδος, στο οποίο μετέχει και η ίδια, είναι πάντοτε εχθρός των συμφερόντων της χώρας και του λαού. Το απέδειξε ως υπουργός των Εξωτερικών. Το απέδειξε σε κάθε περίπτωση. Γιατί θέλει να δοθεί χωρίς κανένα έλεγχο, η Ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα εξαθλιωμένα μπουλούκια που παρανόμως εισήλθαν στη χώρα μας; Για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια ο Μπόμπολας, ο Μαρούλης, ο Πετζετάκης, ο Εμφιετζόγλου και λοιποί εκμεταλλευτές του Δημοσίου;


Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα αποικία των μαύρων. Η κυρία Μπακογιάννη και οι κ.κ, Τσίπρας και Αλαβάνος, όπως και άλλοι “πονόψυχοι” που απεργάζονται την καταστροφή της χώρας μας, αν δεν τους χωράει η πατρίδα μας, έχει αρκετό χώρο η Αφρική να μεταναστεύσουν και να εγκατασταθούν εκεί. Θα μας κάνουν μεγάλη χάρη να μας αδειάσουν τον τόπο. Ο τόπος ετούτος που ποτίστηκε από ποτάμια αίματος των Ελλήνων σε ιερούς αγώνες για να μείνει αμόλυντος, δεν θα γίνει χαβούζα για να χωρέσει όλα τα αποβράσματα της Αφρικής και της Ασίας.


Πληροφορούμε τους εφιάλτες ότι θα αντιδράσουμε. Δεν θα δεχθούμε τόσο εύκολα όσο νομίζουν οι κακή τη μοίρα πολιτικάντηδες, την καταστροφή της πατρίδας μας. Γνωρίζουμε τι έχουν σχεδιάσει σ’ όλα τα ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, οι συνδαιτυμόνες της οικογένειας Μπούς και τα μέλη της εθνοκτόνου Λέσχης Μπίλτερμπεργκ. Γνωρίζουμε τις συνωμοσίες τους για τον πλήρη εκτουρκισμό της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν. Γνωρίζουμε και άλλες ανθελληνικές ενέργειες. Σιγά-σιγά βγάζουν οι ίδιοι τις μάσκες. Αποκαλύπτουν το φρικτό τους πρόσωπο. Ένα πρόσωπο όπως εκείνο που περιγράφει ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης για τον Θανάση Βάγια. Ένα πρόσωπο ως εκείνο που αποκάλυπταν οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των SS, όταν έβγαζαν την κουκούλα, ύστερα από την κατάδοση Ελλήνων αγωνιστών στον Γερμανό τύραννο.


Παίζουν με τη φωτιά. Παίζουν με τη δημοκρατία και την ελευθερία. Η διατάραξη του πολιτεύματος, που έχει φθάσει ήδη στο χείλος του γκρεμού, θα έχει φρικιαστικά αποτελέσματα. Αυτός ο λαός έχει υποφέρει πολλά δεινά από κάθε είδους κατακτητές. Τώρα προστίθενται και οι πολιτικοί που τον οδήγησαν εκεί. Να μην κοιμούνται ήσυχοι.


Τα πρώτα κεφάλια που θα περάσουν στη θηλιά της κρεμάλας θα είναι των απάτριδων πολιτικών. Με τις πράξεις τους, συντομεύουν τον χρόνο.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

http://eglimatikotita.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατήρησα ότι αναρτήσατε, εξ αντιγραφής από το eglimatikotita blogspot , το άρθρο αυτό.
Καθόσον το άρθρο αυτό είναι δικό μου και είμαι υπεύθυνος γι αυτά που γράφω, για να αντικατασταθεί ακόμα και μία λέξη του, θα πρέπει να υπάρχει η έγκρισή μου.
Επειδή λοιπόν αλλάξατε τον τίτλο και περικόψατε στοιχεία, και με τη σύμφωνη γνώμη του eglimatikotita, παρακαλώ να το αφαιρέσετε.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε ψαχνεις να βρεις κατι για να την πεις στα παιδια ?
δεν βλεπεις τι δουλεια κανουν κ κολλας σε ανουσια πραγματα?
εξαλλου εισαι στο διαδυκτιο.
wake up....γιατι αλλοι παιρνουν αρθρα απο αλλου κ δε βαζουν καν "πηγη".

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ

apopsis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Επειδή είδα ότι ξεφεύγει η εδώ κατάσταση με την απάντηση σου φίλε apopsis σου που έσβησες...
θεώρησα προσωπικά, ότι δεν έκανα κάτι το κακό.
Αλλά από την στιγμή που σε εννοχλεί τόσο , ο τίλος του άρθρου θα αλλαχθεί ευθής αμέσως.
Ευάγγελος Dexter

Unknown είπε...

Παρακαλώ στείλτε μας τον τίτλο του άρθρου σας διότι δεν το βρίσκουμε.
Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σας στέλνω τα στοιχεία της ανάρτησης, προκειμένου να διορθώσετε :
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6398.html

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Unknown είπε...

Done !

Και συγνώμη για το μπάχαλ Συναγωνιστές.
Πάντως χαιρόμαστε που είστε και εσείς εδώ μαζί μας :)