Featured Posts

6/4/12

Μας λένε το απόλυτο κακό: Γι’ αυτούς είμαστε!


Με την προπαγάνδα που γίνεται σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εναντίον της Χρυσής Αυγής νομίζουν, κάποιοι, ότι μπορούν να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται. Μας παρουσιάζουν σαν το απόλυτο κακό που μπορεί να προκύψει στις επόμενες εκλογές και κάνουν μεγάλες προσπάθειες να πείσουν τον κόσμο να μην μας ψηφίσει.
Έχουν καταλάβει φαίνεται ότι με την είσοδο μας στο κοινοβούλιο πολλά πράγματα θα αλλάξουν στον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος. Έχουν καταλάβει πως θα πούμε σκληρές αλήθειες και θα αποκαλύψουμε τους βρόμικους και αντεθνικούς τους ρόλους. Έχουν καταλάβει ότι δεν θα είμαστε άλλο ένα κόμμα που εισήλθε στον “ναό της δημοκρατίας” για να πάρει τις βουλευτικές αποζημιώσεις και κομματικές επιδοτήσεις.
Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα Ασυμβίβαστο, Εθνικιστικό και Επαναστατικό. Δίνουμε τον Αγώνα εδώ και πολλά χρόνια για να κάνουμε την Ελλάδα μας έτσι όπως ονειρευόμαστε και της αξίζει. Ελεύθερη, Ισχυρή και Ανεξάρτητη. Έχουν δίκιο λοιπόν  να φοβούνται και να τρέμουν την άνοδο μας όλα τα ένοχα και προδοτικά ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος. Βλέπουν, άλλωστε, ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι οι Έλληνες που αγνοώντας τις κραυγές αγωνίας τους, μας πλησιάζουν και έρχονται στο πλευρό μας για να δώσουν και αυτοί μαζί μας τον Ιερό Αγώνα.
Ο Λαός επιτέλους ξύπνησε και βλέπει τους υπεύθυνους της κατρακύλας της Πατρίδας. Βλέπει ποιος κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες, βλέπει ποιος έκλεψε, ποιος έκανε τα σκάνδαλα, ποιος πρόδωσε τα Ιδανικά όλου του Έθνους. Ο Λαός επιτέλους βλέπει και κρίνει. Υποχρέωση δική μας είναι να συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε συνειδήσεις και να εντάσσουμε τους Έλληνες στην δική μας Ιδεολογία. Την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού. Όταν καταφέρουμε και έχουμε στο πλευρό μας εκατοντάδες χιλιάδες συνειδητοποιημένων Ελλήνων Εθνικιστών και με αιχμή του δόρατος την Χρυσή Αυγή θα είμαστε και οι τελικοί νικητές. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τους καθημερινούς σκληρούς Αγώνες χωρίς συμβιβασμούς και με όπλο την πίστη μας. Ζήτω η Νίκη
Α.Σ 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: