Featured Posts

11/3/12

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Κοίτα ποιος μιλάει… Την… συνήθη (δις της εβδομάδος…) συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, έδωσε το πρωί της Παρασκευής ο πότε μνημονιακός και πότε… αντιμνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης.
Στην (αναπόφευκτη πλέον…) ερώτηση του δημοσιογράφου για την Χρυσή Αυγή, ο πονηρός πολιτικάντης είπε τα εξής: “Η απελπισία ανεβάζει τους ακραίους. Δεν ξέρω πόσο ψηλά είναι η Χρυσή Αυγή, ή αν υπάρχει σκοπιμότητα που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς μέρες. Πιστεύω όμως, ότι ο κόσμος, όντως στην απελπισία, καθοδηγείται προς τα εκεί, εξαιτίας της ασυνέπειας, της ανωριμότητας και τα ανομήματα των κομμάτων εξουσίας.
Είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Και πιστεύω ότι την Κυριακή, ο κόσμος δεν θα φτάσει μέχρι εκεί, μια που στην ουσία, θα ψηφίσει τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό με γνώμονα τη σοβαρότητα, την ευφυΐα, την αποτελεσματικότητα, τις γνωριμίες, τη γνώση της Ευρώπης.”
Καταλάβατε τώρα; Δεν υπάρχει καμία άνοδος της Χρυσής Αυγής! Πρόκειται για σκοπιμότητα (!!!) και ο απελπισμένος κόσμος καθοδηγείται (!!!) προς τα κει! Από ποιους; Προφανώς από τους «νταβατζήδες»! 
Είναι καλά γιατρέ μου;
Τολμάει να μιλάει για «σκοπιμότητα» και για «καθοδήγηση» ο πολιτικάντης εκείνος που -τουλάχιστον από το 2005 και δώθε- τον έχουν πάρει στους ώμους τους και τον κουβαλάνε όλοι οι «νταβατζήδες»; Ναι, όλοι! Αυτό, ομολογουμένως είναι ένα φαινόμενο πρωτοφανέρωτο στην ελληνική πολιτική ζωή! Ο μόνος που δεν επηρεάζεται διόλου από τις σχέσεις ανάμεσα στους «νταβατζήδες» και τα αντικρουόμενα συμφέροντά τους, είναι ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του! Παραδείγματος χάριν, είναι σκοτωμένος ο ένας «νταβατζής» με τον άλλο; Δεν έχει καμία σημασία, μπορεί στα υπόλοιπα να σκοτώνονται αλλά και οι δύο συνεχίζουν να προβάλλουν μανιωδώς τον Καρατζαφέρη!. Τολμάει και μιλάει για «σκοπιμότητα» ο πολιτικάντης εκείνος που προστατεύτηκε όσο κανείς από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων; Τα ξέχασε τα οχτάρια και τα εννιάρια που του έδιναν; Το ξέχασε ότι τον είχαν ανακηρύξει… δημοφιλέστερο πολιτικό; Και δε ντρέπεται να τα λέει αυτά σήμερα που εξακολουθούν να του δίνουν ποσοστά πάνω από 3%, ενώ τα ποσοστά του έχουν πέσει κάτω κι από 2% (δείτε όλες τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις, πουθενά δεν ξεπερνάει το 1,5%!).
Αλλά, τα ίδια με αυτό το μπαγιάτικο (πλέον…) τηλεοπτικό υποπροϊόν, λένε και οι Συριζαίοι (από την «Αυγή») και οι νεοδημοκράτες (από το antinews). Τυχαίο; Δε νομίζω!
Θα το χωνέψουν, ότι από την επομένη των εκλογών η Χρυσή Αυγή θα είναι μέσα στη βουλή με ποσοστά έκπληξη και κάθε μέρα που θα περνάει όλο και πιο πολύ θα κερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού; Αυτό δεν το ξέρουμε. Πάντως, λίγο… ξυδάκι θα τους βοηθήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: “Ο ΛΑΟΣ, πήρε σε όλα τα κανάλια μερίδιο υψηλότερο από αυτό που του αναλογούσε”

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: