Featured Posts

11/3/12

Ο Καμμένος και ο μακαρίτης δήμαρχος των gay…


 
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Όταν είσαι επαγγελματίας πολιτικάντης μπορείς ταυτόχρονα να επικαλείσαι την Παναγία, αλλά να εξυμνείς και τον δήμαρχο της Τήλου, που πάντρευε άνδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες… Ο Καρατζαφέρης έλεγε κάποτε “Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς” και εννοούσε από… ακραίους εθνικισταράδες μέχρι την Έφη Σαρρή και αλλοδαπούς (Κολομπανί κλπ).
Σήμερα που ξέφτισε ο Καρατζαφέρης και το ρόλο του τσοπάνη για το κεντροδεξιό μαντρί ανέλαβε το alter-ego του, Καμμένος, ο κύκλος του πατριωτικού παρεμβατισμού διευρύνθηκε. Έτσι ο νέος εθνοσωτήρας δε διστάζει από τη μία να επικαλείται την Παναγία και τη μνήμη των Ελλήνων που εκτελέστηκαν στο Δίστομο και από την άλλη να δηλώνει οπαδός του απελθόντος δημάρχου Τήλου.
Για την ιστορία να πούμε ότι ο δήμαρχος Τήλου είναι ο πρώτος κρατικός λειτουργός που τέλεσε
ομοφυλοφυλικούς γάμους και εξυμνήθηκε γι’ αυτό από όλα τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της παρακμής. Η διπλανή φωτογραφία έχει παρθεί από την προσωπική σελίδα του Panos Kammenos στο facebook. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης δεν επιτρέπει δημιουργία ανάλογης διαφημιστικής σελίδας στην Χρυσή Αυγή. Οι αμερικανοσιωνιστές, που ελέγχουν αυτόν τον ιστότοπο, γνωρίζουν άριστα ποιους πολεμούν και ποιους προωθούν με κάθε μέσο.
Πάντως από τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση (όσα δεν έχουν κοπεί ακόμα) φαίνεται πως οι διαδικτυακοί φίλοι του Καμμένου δεν είναι πρόβατα και έχουν αρχίσει να τη μυρίζονται τη δουλειά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://www.akouseto.gr/tag/gay-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%BF

Δεν υπάρχουν σχόλια: