Featured Posts

10/3/12

ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΪΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία υπήρξε γι’ αυτούς που απεργάζονται την καταστροφή του Ελληνισμού, η οικονομική κρίση. Μέσα από μία ακατάσχετη καταστροφολογία και σκορπώντας τον τρόμο έθεσαν στο περιθώριο κάθε κρίσιμο εθνικό θέμα, παραπληροφορώντας τον λαό ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν γι’ αυτή την Πατρίδα από το περίφημο εξωτερικό χρέος, από την χρεωκοπία, που όλο έρχεται και δεν έρχεται και όλα τα σχετικά! Επί δύο περίπου χρόνια, αυτοί οι οποίοι έχουν αναλάβει τη συστηματική πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού Λαού και αναφέρομαι στα δελτία των 8, αφιερώνουν κατά σύστημα το πρώτο ημίωρο σε γεμάτες ασάφειες οικονομικές αναλύσεις, τις οποίες είναι προφανέστατο ότι δεν καταλαβαίνει ο λαός.
Επιπλέον, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, κατά την οποία ο Ελληνισμός θα είχε οπωσδήποτε την ανάγκη ενός αξιοπίστου συμμάχου, αυτοί καλλιεργούν ένα νεφελώδες κλίμα για ανύπαρκτους «φίλους», οι οποίοι δήθεν θα μας σώσουν. Πλήρης ο αποπροσανατολισμός του Λαού!
Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!
Πάρα ταύτα, δεν λείπουν κάποιοι σημαντικοί Έλληνες διανοούμενοι, όπως ο Παναγιώτης Κονδύλης παλαιότερα και ο Βασίλειος Μαρκεζίνης στις ημέρες μας, οι οποίοι έχουν πει και γράψει στο παρελθόν και λένε και σήμερα σημαντικά πράγματα. Όμως, το δόγμα του νεοελληνικού προτεκτοράτου παραμένει σταθερό. Είμαστε με την μεγάλη ναυτική δύναμη…
Τι κι αν αυτή έχει επιλέξει να είναι με τους εχθρούς μας! Καμμία σημασία δεν έχει για τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα. Η γεωπολιτική τους επιλογή είναι σταθερή και είναι αυτή της υποταγής!

Όσο για την περίφημη Ευρώπη των «μπακάληδων» και των τοκογλύφων, έχει αποδειχθεί ταπεινός ουραγός της ιμπεριαλιστικής αμερικανικής πολιτικής στην ευρύτερη περιοχή μας, μίας πολιτικής, η οποία είναι ένα κράμα των συμφερόντων των σιωνιστών και των πουριτανών αγγλοσαξόνων πετρελαιάδων και τραπεζιτών, οι οποίοι κατευθύνουν την πολιτική της Ουάσιγκτον. Όλα για την ασφάλεια του Ισραήλ και το πετρέλαιο! Η Ευρώπη, η οποία ασφυκτιά κυριολεκτικά από πηγές ενεργείας, επέλεξε μάλιστα πρόσφατα να πάρει μέτρα και κατά του Ιράν, μέτρα τα οποία πλήττουν καίρια τα συμφέροντά της και ενδεχομένως είναι το προοίμιο μίας κρίσεως, η οποία θα καταστρέψει οικονομικά την Ευρώπη.
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
 Από τους αρχαίους χρόνους η μάχη γινότανε «επί των οδών και δια τας οδούς». Ο Ελληνισμός εάν κατέστη στο παρελθόν παγκόσμια δύναμη είναι γιατί κέρδισε την μάχη «επί των οδών» είτε καταλαμβάνοντας την Τροία, είτε ναυμαχώντας με τους Φοίνικες και στη συνέχεια στα χρόνια της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας, κυριαρχώντας σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Από τον δρόμο του μεταξιού, που ήλεγχε η Αυτοκρατορία της Πόλεως των Κωνσταντίνων φθάσαμε σήμερα στο δρόμο του πετρελαίου, ο οποίος ελέγχεται σήμερα από τους αμερικανούς και κάθε προσπάθεια της Ρωσσίας για έναν «άλλον δρόμο» συναντά σοβαρά εμπόδια. Στην προσπάθεια δε της Μόσχας να δημιουργήσει έναν δρόμο του πετρελαίου, μέσω της Ελλάδος και χωρίς την παρέμβαση των ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ κρατών (Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Τουρκία), η Ελλάς ενάντια στο ίδιο το εθνικό της συμφέρον στέκεται σταθερά εμπόδιο και όταν λέω «Ελλάς» εννοώ το ψευτορωμαίικο των ημερών μας.
Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος θα έφερνε κατ’ ευθείαν τον Ρωσσικό εθνικό πλούτο στην Ελλάδα και μέσω αυτής στην Ευρώπη, αγωγό στον οποίο τελικά με δική μας ευθύνη αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε και προτιμήσαμε την ενεργειακή μας εξάρτηση από την Τουρκία, την ίδια στιγμή που αυτή μας ζητά το μισό Αιγαίο και στρέφει βλέμμα επίβουλο προς την Θράκη μας. Ακόμη περισσότερο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρουπόλεως, ο οποίος θα έφερνε το ρωσσικό πετρέλαιο κατ’ ευθείαν στο Αιγαίο, παρακάμπτοντας τα στενά. Γράφαμε επί του θέματος πριν χρόνους δύο:
«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Φ. 694 – ΜΑΪΟΣ 2010: «ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΕΛΟΣ! Για μια ακόμη φορά τα σχέδια Τούρκων και αμερικανο-σιωνιστών εις βάρος των Εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού πέρασαν! Όπως ανακοινώθηκε: «Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πηγαίνει… στα αζήτητα… Η Χρυσή Αυγή είχε ένθερμα υποστηρίξει την κατασκευή του αγωγού Πύργου (Μπούργκας)-Αλεξανδρουπόλεως. Θεωρούσε και έτσι ήταν ότι γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο αγωγός αυτός εξασφάλιζε την χώρα μας από την δεδομένη και δημόσια εκφρασμένη τουρκική επιθετικότητα στην Θράκη.
Ακόμη όμως και όταν κάποιοι θριαμβολογούσαν είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τα εμπόδια, τα οποία θα ετίθεντο στην πορεία  του έργου.  Είναι γνωστό ότι δημόσια τόσο το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, όσο και η Τουρκία είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΙΔΙΟ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!»
Η «ΑΛΛΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η Α.Ο.Ζ.
Δυστυχώς όμως ο δρόμος του πετρελαίου, του οποίου ο έλεγχος σήμερα αποτελεί διακύβευμα μέγα για την παγκόσμια κυριαρχία, δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την ενέργεια. Είναι ταυτόχρονα και ο δρόμος προς τη Δύση λαθρομεταναστών και ναρκωτικών. Στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων οι κυβερνώντες επέλεξαν να είναι μόνον λαθρομεταναστών και ναρκωτικών…
Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της οικονομικής κρίσεως οι «φωτεινοί εγκέφαλοι», οι οποίοι μας κυβερνούν, επέλεξαν μεταξύ άλλων, προκειμένου να είναι συνεπείς καλοπληρωτές των τοκογλύφων του Σίτυ, της New York και των Βρυξελλών, να αποδυναμώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας! Ταυτόχρονα επειδή ως γνωστόν ευρισκόμεθα εις μίαν μακράν προεκλογική περίοδο, δεν λείπουν και αυτοί, οι οποίοι ξιφουλκούν περί μίας δήθεν «άλλης» εθνικής πολιτικής, η οποία θα κατοχυρώνει τα Ελληνικά συμφέροντα. Έτσι προσφιλές θέμα της ρητορικής τους κατέστη η ΑΟΖ, δηλαδή η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της χώρας και λένε ότι εάν αυτοί κυβερνήσουν θα προχωρήσουν στην εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου, ο οποίος πρόσφατα δήθεν ανεκαλύφθη ότι είναι μέγας και αφορά μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αυτό βεβαίως ήταν γνωστό εδώ και 40 τουλάχιστον χρόνια, αλλά η μεταπολιτευτική «δημοκρατία» δεν τόλμησε ποτέ να προχωρήσει προς την εκμετάλλευσή του, υπακούοντας στις εντολές του ξένου αφέντη και στην τουρκική απειλή.
 Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, οι κομματάρχες και οι πολιτευτές της Ν.Δ., οι οποίοι ομιλούν για την ΑΟΖ. Στην πραγματικότητα όμως, αυτή η «άλλη» πολιτική, την οποία εξαγγέλλουν είναι ένα μεγάλο τίποτε και για του λόγου το αληθές το παρακάτω:
«24 IANΟΥΑΡΙΟΥ 2011 – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και η συνεκμετάλλευση κυριάρχησαν στη συζήτηση για την εξωτερική πολιτική στη Βουλή… Ο πρόεδρος της ΝΔ,  Αντώνης Σαμαράς πρότεινε η χώρα να προχωρήσει  άμεσα στη θέσπιση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και μετά να την οριοθετήσει με όσες χώρες έχουν επικάλυψη με εμάς και επιθυμούν να το κάνουν…»
Εάν γνωρίζετε ανάγνωση και γραφή ο ίδιος ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς με δημόσια δήλωση στο κοινοβούλιο είπε ότι απλά «θα θεσπίσει» την ΑΟΖ. Μόνο που την ΑΟΖ την έχει θεσπίσει το διεθνές δίκαιο εδώ και δεκαετίες! Δεν είπε ούτε ότι θα ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΑΟΖ, ούτε ότι θα ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΟΖ και έθεσε σαν προϋπόθεση να… συμφωνήσει η Τουρκία! Μόνο που η Τουρκία όπως όλοι γνωρίζουμε δεν συμφωνεί.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Το παραπάνω σαν ένα παράδειγμα ότι ζούμε σε ένα κράτος χωρίς ίχνος εθνικής πολιτικής, χωρίς κανένα σχέδιο γεωπολιτικό για την Πατρίδα μας! Μια πολιτική μικρή, μία πολιτική σύμφωνη και απόλυτα υποτεταγμένη με το παγκόσμιο status quo, η οποία και ασφαλώς δεν οδηγεί σε λύση εθνική! Δεν είναι άλλη από την πολιτική της «μικράς και εντίμου Ελλάδος», μία πολιτική ολέθρια. Η πολιτική του ψευτορωμαίικου.
Μέσα σε αυτή τη Πατρίδα, λοιπόν, ζούνε δύο ξεχωριστές χώρες. Το ψευτορωμαίικο των ξενόδουλων και των βολεμένων και η ΕΛΛΑΔΑ. Η Αληθινή Ελλάδα του καθήκοντος της Πατρίδας και της Ιστορίας! Η Αληθινή Ελλάδα, της οποίας κατατρώγει τις σάρκες όλο και περισσότερο το ψευτορωμαίικο, το ψευτορωμαίικο που πρέπει να λείψει μια για πάντα! Γιατί μόνο τότε θα μπορέσει να υπάρξει και να αναπνεύσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ σε αυτόν τον ποτισμένο με Αίμα και Ιστορία τόπο!
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: