Featured Posts

10/3/12

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ” ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ:


 ”Πετρελαιοφόρον ιζηματογενές στρώμα ενετοπίσθη εις βάθος 8.000 ποδών…”
«Βήμα» 9 Ιανουαρίου 1974: «Πετρελαιοφόρον ιζηματογενές στρώμα ενετοπίσθη εις βάθος 8.000 ποδών (2.650 μέτρων) κατά την γενομένην εις Πρίνον της Θάσου υποβρύχιον γεώτρησιν. Οριστικήν απάντησιν περί του όγκου του πετρελαιοφόρου στρώματος, της εις αυτό εγκλωβισμένης ποσότητος πετρελαίου, της ποιότητος κλπ. θα δοθή κατόπιν ενδελεχους αναλύσεως των ενδείξεων δι’ ηλεκτρονικών μηχανημάτων της εταιρείας «Οσεάνικ» η οποία πραγματοποιεί την γεώτρησιν.Εν τούτοις αι ενδείξεις χαρακτηρίζονται ενθαρρυντικαί».
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 38 χρόνια “δημοκρατίας” και όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η εκμετάλλευση των μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου του Αιγαίου…
———-
«…Αυτό που θέλουν να επιβάλλουν οι εξουσιαστές της ανθρωπότητος σήμερα είναι την εγκαθίδρυση της περίφημης “παγκοσμιοποίησης”, που θα σημάνει το τέλος των εθνικών κρατών και μία οπισθοδρόμηση του πολιτισμού τρομακτική, που θα καταστήσει τον άνθρωπο ένα καταναλωτικό ζώο χωρίς καμμία εθνική ταυτότητα. Προς αυτή τη δυναμική, που σήμερα υπάρχει και κινείται κυρίως μέσα από διαδικασίες οικονομικές, αλλά και στρατιωτικές, αποφασιστικά στέκουν αντίθετες αρκετές δυνάμεις παραδοσιακές, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν μεταξύ τους καμμία σχέση. …υπάρχουν και οι ιδέες που σθεναρά αντιστέκονται στην παγκόσμια σκλαβιά, που θέλουν να επιβάλουν οι άρχοντες του παγκόσμιου χρηματιστηριακού κεφαλαίου.»
  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – Α.Τ. 99 – 2002

Δεν υπάρχουν σχόλια: