Featured Posts

21/2/12

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΤΟ EUROGROUP



- Σώθηκαν οι τράπεζες, υποδουλώθηκε η Ελλάς
– Μόνιμοι ευρωπαίοι επίτροποι εξουσιάζουν πλέον τη χώρα
– Σε «ειδικό λογαριασμό» κλείστηκε η περιουσία του ελληνικού λαού
Αποφασίστηκε τελικά η νέα «διάσωση» της Ελλάδος και η χρηματοδότησή της με 130 δις. ευρώ, το 81% των οποίων δεν θα τα πάρει ποτέ η χώρα μας, αλλά θα μετακινηθούν εικονικά από λογαριασμό σε λογαριασμό και θα καταλήξουν στο τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων.
Γι’ αυτά τα 130 δις (που δεν θα εισπράξει ποτέ ο ελληνικός λαός) μας επέβαλαν την παρουσία μονίμων ευρωπαίων επιτρόπων στα εθνικά(;) κέντρα λήψης αποφάσεων! Και φυσικά οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τον ειδικό λογαριασμό, όπου θα κλειδώνονται αυτόματα όλα τα κέρδη από την αφαίμαξη του λαού μας και την άντληση του εθνικού μας πλούτου!
Ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν επιβεβαίωσε με δήλωσή του την μετατροπή της χώρας μας σε ένα άθλιο προτεκτοράτο με ξένους επικυρίαρχους: «Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας βασίζεται σε έναν αυστηρό όρο: προβλέπει την ενίσχυση της επιτήρησης της Ελλάδας και την επιβολή διαρκούς παρουσίας της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί τόπου, με στόχο την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα ώστε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία του Κράτους»
Για την παραπάνω συμφωνία ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ πανηγυρίζουν από χθες τα κόμματα της ξενόδουλης εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Παρά τις θλιβερές διαβεβαιώσεις τους (και τις υπογραφές τους) για επιβολή της συμφωνίας στο λαό και μετά τις εκλογές, το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι ρευστό. Η Χρυσή Αυγή, η μοναδική ελληνική φωνή που μάχεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία, βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή του Αγώνα ενάντια στην ξένη κατοχή. Καλούμε όλους τους Έλληνες να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια. Είναι καθήκον και ιερή υποχρέωση όλων να απαλλάξουμε τη χώρα από τα δεσμά των τοκογλύφων!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: