Featured Posts

9/2/12

Η Χρυσή Αυγή «κόβει» τους υπουργούς του ΛΑΟΣ




mixaloliakos-xrysi-augi-660
«Τα ποσοστά είναι αντίστροφα από αυτά που παρουσιάστηκαν στην τελευταία δημοσκόπηση. Η Χρυσή Αυγή φτάνει το 5% και ο ΛΑΟΣ μόλις και μετά βίας μπαίνει στη Βουλή».
Με τη φράση αυτή στελέχη του στενού περιβάλλοντος του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, δείχνουν το καθεστώς πανικού που επικρατεί στο κτίριο της κεντρικής διοίκησης του κόμματος στην οδό Καλλιρόης. «Ο μόνος τρόπος να ανανήψουμε είναι να φύγουμε άμεσα από την κυβέρνηση και να ακολουθήσουμε αντιμνημονιακή τακτική για να μπορέσουμε να κερδίσουμε όσο από το χαμένο έδαφος είναι δυνατόν, μέχρι τις εκλογές είτε γίνουν τον Απρίλιο είτε αργότερα» συμπλήρωσαν τα ίδια στελέχη στο diktionews.gr.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νευρικότητα αυτή οφείλεται σε δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του ο κ. Καρατζαφέρης και οι οποίες έγιναν για λογαριασμό του κόμματός του και μόνον, όπου παρουσιάζεται αυτή η κάθετη – καταστροφική πτώση.
Στον ΛΑΟΣ πάντως υπάρχουν και κάποια στελέχη – τα οποία δεν ανήκουν στο περιβάλλον Καρατζαφέρη – που κάνουν λόγο για την ανάγκη «να μείνουμε και να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος» κάτι όμως που δεν γίνεται αποδεκτό μέσα στο κλίμα πανικού που επικρατεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ως πιο κοντά στην πραγματικότητα, δύο ενδεχόμενα.
Το πρώτο – και πιο τραβηγμένο – είναι να μην προσέλθει ο κ. Καρατζαφέρης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και να προβεί σε δήλωση με την οποία θα αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Το δεύτερο ενδεχόμενο – «μοιάζει το πιο λογικό» κατά τα στελέχη του ΛΑΟΣ – είναι να μεταβεί ο κ. Καρατζαφέρης στο Μέγαρο Μαξίμου και να ανακοινώσει ο ίδιος στους κ.κ. Παπαδήμο, Παπανδρέου και Σαμαρά την απόσυρση των υπουργών του.
Όπως και νάχει πάντως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού οι κινήσεις του τις αμέσως επόμενες ώρες ίσως καθορίσουν το πολιτικό μέλλον του ίδιου και του κόμματός του.



http://diktionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: