Featured Posts

21/2/12

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες !

http://news247.gr/health/afieromata/article1604884.ece/ALTERNATES/w620/anonymous040212.jpg"Κλείδωσαν" τα νέα μέτρα του Μνημονίου και της Τρόικας, των Σιωνιστών και των Τραπεζών, των τοκογλύφων και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


Μέχρι το ....2045 θα πληρώνουμε αυτό το Μνημόνιο και σίγουρα όλο και κάτι θα προκύπτει συχνά-πυκνά μέχρι τότε και θα μας πάει κι όλο πιο πίσω το δάνειο μαμούθ που λάβαμε από τους "συμμάχους".
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και όλες οι ακόλουθες "δημοσκοπήσεις" που έκαναν την εμφάνιση τους ειδικά τις τελευταίες ημέρες, προσπαθώντας όλες τους να μας "αποδείξουν" ότι το παλαιολιθικό τους Σύστημα, ακόμα τάχα αντέχει...... βλέπε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .

  Το μόνον σίγουρο είναι η στροφή της κοινωνίας μας στη ΦΤΩΧΕΙΑ και στην ΠΕΙΝΑ, στην ΞΕΦΤΙΛΑ και στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Δεν μπορείς να βλέπεις παππούδες να παίρνουν 200ευρώ σύνταξη έπειτα από 35 και 40 χρόνια δουλεύοντας, ούτε μπορείς να κοιτάξεις τη Νεολαία μας που εργάζεται κατά το ήμιση....και οι άλλοι μισοί είναι όλοι έτοιμοι για να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.
Ένα νέο "παιδομάζωμα" εν εξέλιξη....βλέποντας τα νέα μας μυαλά να εγκαταλείπουν την Πατρίδα μας , προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις τους , σε αυτούς που τους αναγκάζουν να εγκαταλείψουν τώρα την Πατρίδα μας, λόγω της «βοήθειας τους».
 http://xryshaygh.files.wordpress.com/2009/09/23sept1.jpg
Σκοπός των Ιδεών μας, είναι η Ανάδειξη και η Αναστύλωση του Πολιτισμού μας .
Η προβολή και η Συνέχιση της Ιστορίας του Έθνους μας .
Σκοπός των Εθνικιστών, είναι η ενδυνάμωση της Πατρίδας μας και η δημιουργία ενός ελληνικού Κράτους.
Ως Έλληνες Εθνικιστές, εκφραζόμαστε μέσα από το Λαϊκό Σύνδεσμο, τη Χρυσή Αυγή.
Αγωνιζόμαστε όλοι μας για μια Ελλάδα Νέα, Ελεύθερη και Δυνατή.
Για μια Ελλάδα Ισχυρή Εθνικιστική !
Αν δεν αντέχεις άλλο να βλέπεις κατάματα το ζοφερό μέλλον που ΑΛΛΟΙ φτιάχνουνε για ΣΕΝΑ, μα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, τότε δεν έχεις άλλη λύση , από το να πορευτείς μαζί μας, μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές.
Δεν μπορείς παρά να αρχίσεις την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ με μοναδικό σκοπό να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας. Μια Πατρίδα που κατασπάραξαν τόσα χρόνια Εβραίοι και μασόνοι, προδότες και ρουφιάνοι, άχρηστοι και δοσήλογοι.
Γιατί για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, κανείς Έλληνας δεν περισσεύει σε αυτήν τη Μάχη.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ! 
ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ,
 ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ, 
ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ !
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

 Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: