Featured Posts

6/11/11

Προπονήσου σκληρά!


Προπονήσου σκληρά, σαν να μην υπάρχει για εσένα τίποτα άλλο στην ζωή. Δώσε στον πόνο μια θέση μέσα στην καθημερινότητα με στόχο να σφυρηλατήσεις το σώμα και να ακονίσεις το πνεύμα. Γίνε μυικά και πνευματικά δυνατός, μόνο έτσι θα μπορέσεις να προσφέρεις στους γύρω σου, στις ερωτικές σου σχέσεις, την οικογένεια, τον συνάνθρωπο σου και τους συναγωνιστές σου.

Κάνε τον αθλητισμό μια καθημερινή μάχη στην οποία θα είσαι νικητής. Γίνε καλύτερος μέσα από τον πόνο της φυσικής αγωγής και της εξάσκησης και δώσε στον οργανισμό σου τις ποιοτικότερες τροφές, μείνε μακριά από ότι μπορεί να μολύνει το κορμί και τον οργανισμό σου. Δώσε στο σώμα σου την δυνατότητα να φτάσει στα άκρα, μόνο έτσι θα έχεις πετύχει την βελτίωση σου και μόνο έτσι θα καταλάβεις το όπλο που σου έδωσε η φύση. Όχι, ο αθλητισμός δεν είναι εμπόρευμα, έχεις δύο σημαντικούς λόγους για να γυμναστείς σκληρά. Η υγεία σώματος και πνεύματος και η δόξα.

Κάθε μέρα που κάνεις προπόνηση θα γίνεσαι δυνατότερος, σκληρότερος και ισχυρότερος, μην αφήσεις τα προϊόντα και την νοοτροπία της εμπορευματοποίησης να σε κερδίσουν!
 
http://nsterroredge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: