Featured Posts

6/11/11

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!


 Βαγγέλη Βενιζέλο (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ),





Θέλουμε να σου γνωστοποιήσουμε βασικές αρχές που αγνοείς και διέπουν το στρατιωτικό επάγγελμα.
Πέρα από τις φτηνές δικαιολογίες και τα σοφίσματα που αραδιάζεις στη Βουλή περί ασφαλιστικών εισφορών, οι ένστολοι αποστρατεύονται μετά από αίτηση και όχι παραίτηση, στα νομικά πλαίσια και το σύνταγμα, τα οποία, αν και καθηγητής του είδους φαίνεται ότι αγνοείς.
Το είδος των στρατιωτικών που γνώρισες στα επιτελεία και στο κόμμα να ξέρεις ότι δεν είναι το "αυθεντικό".
Αυτοί οι κατά πάσα πιθανότητα γλοιώδεις αξιωματικοί είναι κατά πολύ μακράν από αυτούς που υπηρετούν σε μάχιμες μονάδες. Επειδή είσαι άσχετος με τα στρατιωτικά θέματα, οι μάχιμες μονάδες (Δεν είναι σαν τους καναπέδες της Βουλής, όπου με 8 χρόνια παίρνεις πλήρη και πολύ υψηλή σύνταξη) είναι τα πολεμικά αεροσκάφη....(όπου εάν πέταγες εσύ....ακατέργαστε όγκε, σε 10 λεπτά θα ήσουν τετραπληγικός από εγκεφαλικό) είναι τα υποβρύχια ..που δεν γέρνουν.....(και όπου εάν χωρούσες να μπεις θα πάθαινες κατάθλιψη, δειλέ χοντρομπαλά, μια και κατατάσσεσαι στη κατηγορία Ι-5)...είναι τα τανκς.....στη παραμεθόριο (που εσύ τα έβλεπες για "μπουλντόζες", όπως τα σαγόνια σου, όπου και πάλι εάν χωρούσες να μπεις σε αυτά, θα πάθαινες υστερία και δύσπνοια...μπούλη).....είναι οι ειδικές δυνάμεις...όπου οι άνθρωποι πρέπει να ζουν σαν κτήνη, σαν πολεμικές μηχανές χωρίς αισθήματα, έτοιμοι μέρα και νύχτα να κάνουν τα δύσκολα και ακατόρθωτα για την πατρίδα...(αυτή που εσύ μαζί με τον κρετίνο ΓΑΠ ή κοινώς Τζέφρυ, σωστότερον "Φέθρυ" από το "Μίκυ Μάους", απόγονο της ξενόφερτης, (ως άλλων Μαυροκορδάτων) και καταραμένης οικογενείας Παπανδρέου) που ξεπουλάς κάθε μέρα για τα Μεγάλα αφεντικά σου, παγκόσμιε "Εντολοδόχε".
Για να καταλάβεις πόσο έξυπνοι είσαστε, εσύ και αυτός, ο ένας είναι οικονομολόγος από πανεπιστήμιο της πατρίδας του, της Αμερικής, και εσύ καθηγητής, τρομάρα σου, και μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια καταποντίσατε την Ελλάδα στην άβυσσο, (έστω και από το χείλος του γκρεμού που την είχαν φέρει οι προηγούμενοι "φωστήρες", αχαΐρευτε).
Και να σταματήσετε τα δραματικά διαγγέλματα προς τον λαό, γιατί χειρότερα από ότι είναι τα πράγματα δεν γίνονται, μόνο και μόνο που υπάρχετε, εσείς, διαχρονικά, από τα ίδια τζάκια της εποχής της Τουρκοκρατίας, οι πολιτικοί. Πρέπει να φύγετε από την χώρα ή να πεθάνετε οικογενειακώς.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ή είδες στο σινεμά έστω, γιατί διαφορετικά λόγω του κομπλεξισμού του πολιτικού κόσμου γενικώς, δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις τι εκπαίδευση ή καλύτερα τι "παίδευση" χρειάζεται ένας αλεξιπτωτιστής, ένας βατραχάνθρωπος, ένας πιλότος ή ένας αστυνομικός στα ΜΑΤ(και όχι οι κωλοσφουγγάριοι που έχεις δίπλα σου);
Για όλα τα παραπάνω, χοντρέ, η πατρίδα φειδωλά,(μην ξεχνάμε το κόμπλεξ) καθιέρωσε τα 5 επιπλέον συντάξιμα χρόνια και όχι βέβαια όλο το σύνολο της στρατιωτικής υπηρεσίας, ως ανταποδοτικό όφελος ή και κίνητρο αν θέλεις, οκνηρέ, για κάποιους να ακολουθήσουν αυτά τα επαγγέλματα. Εξάλλου αυτή η πρακτική εφαρμόζεται, με παραλλαγές, σε όλα τα κράτη του κόσμου.
Δεν μας είπες σε τι ηλικία παίρνουν σύνταξη στα άλλα κράτη οι αντίστοιχοι;
Εξάλλου, άσωτε, μιλάμε για ανθρώπους που υπηρέτησαν πάνω από τριάντα χρόνια, με 24ωρες βάρδιες, πολυήμερες ασκήσεις, πολύμηνες ναυτικές αποστολές, ατελείωτες ημέρες πετροπόλεμου με τους αναρχικούς, χωρίς ανάλογες χρηματικές (υπερωρίες) ή κοινωνικές απολαβές (προνόμια βουλευτών).
Όχι, κοιλιόδουλε, δεν είμαστε σαν αυτές που διόρισες εσύ (την κάθε κυρά Κιούρκα Αδαμαντία, με προσόντα λυκείου και μισθό διευθυντού)..ασύστολε!!!!!!!
Έχουμε προσφέρει στα 30 χρόνια τόσα όσα ούτε ολόκληρη η βουλή μαζί με τους κηφήνες υπαλλήλους της δεν έχει προσφέρει από συστάσεως.Γιατί πάντα αποτελούσε τη "μαύρη τρύπα" του κράτους, το μεγαλύτερο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος!!!!!
Εάν από τα παραπάνω δεν κατάλαβες ότι είμαστε απόστρατοι, κάτω των 55 ετών, κακό του (χοντρού) κεφαλιού σου. Μάθε το!!
Και να ξέρεις Βαγγελάκο ότι υπουργός και βουλευτής δεν θα είσαι για πολύ ακόμα. Δεν θα έχεις γύρω σου ενστόλους (δηλαδή εμάς) να σε φυλάνε..( αυτούς που περιφρονείς και αδικείς). Μας αδικείς διπλά, γιατί μας υποτιμάς και έναντι αυτών που αποστρατεύτηκαν ως ανεπαρκείς να συνεχίσουν στην ιεραρχία, (αλλά αυτοί είναι καλά παιδιά, δεν παραιτήθηκαν, έμειναν να γλείφουν τους πολιτικούς μέχρι να τους "φάει" το αντίπαλο κόμμα!!
Εμείς θα περιμένουμε! Έχουμε διδαχθεί την υπομονή.....Εμείς θα επιμένουμε! Έχουμε διδαχθεί την επιμονή!
Θα μας βρεις πίσω σου και εμπρός σου. Όσα χρόνια και αν περάσουν ...σε όποια χώρα και αν βρεθείς, εμείς θα σε βρούμε.....!
Και μην βιαστείς να μας απορρίψεις ως κοινούς εκβιαστές. Όχι!
Δεν σε απειλούμε, απλώς σου θυμίζουμε ότι οι καιροί αλλάζουν, και τώρα άλλαξαν. Κοίτα οι άλλοι έχουνε κινήσει, έχει η πλάση κοκκινίσει......
Δεν υπάρχει ασυλία για σένα, μοσχοαναθρεμμένε, τα αδικήματά σου είναι διαρκή.
Δεν παραγράφονται!!!
Και επειδή , φαιδρέ, εσύ το είπες στη Βουλή....ναι θα βρούμε άλλους τρόπους για να βγάλουμε χρήματα. Αλλά τότε θα μας κόψεις τη σύνταξη τελείως. Το τι δουλειά θα κάνουμε από τώρα και στο εξής σε διαβεβαιώ ότι δεν θα ήθελες να το μάθεις ούτε και στο χειρότερό σου εφιάλτη, όταν θα ξαπλώνεις σαν χοιρινό στη λάσπη,.....θα το μάθετε όμως για τα καλά ..... οικογενειακώς.

Ένας Άγνωστος Στρατιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: