Featured Posts

15/11/11

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ... Η ΕΦΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!





ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΙ ΕΦΕΝΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!


Αντικατοχικές εκδηλώσεις καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές, φοιτητές, κόμματα και οργανώσεις παρά των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην Κύπρο.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση με πορεία προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας όπου επιδόθηκε σχετικό ψήφισμα στην οποία έλαβαν μέρος γύρω στα 500 άτομα.
Στη Λεμεσό λόγω του καιρού η εκδήλωση ακυρώθηκε αλλά τελικά γύρω στα 80 άτομα μέλη της ΕΦΕΝ πραγματοποίησαν πορεία.

 Στην Πάφο η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Α’ λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’ . Γύρω στους 200 μαθητές πήραν μέρος στην εκδήλωση, που περιελάμβανε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η πορεία της Λάρνακας ακυρώθηκε λόγω του καιρού.

Αντικατοχικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και απόψε από πολιτικά κόμματα, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν στην Ελλάδα και την μεγάλη Βρετανία.

Οι μαθητές και οι φοιτητές με πανό και σημαίες καταδίκασαν με τον πιο έντονο τρόπο την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν

. koukouvagia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: