Featured Posts

6/8/11

Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλουν να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε.




Η εικόνα είναι σε σμίκρυνση. Κάντε κλικ εδώ για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος.

Έτσι εννοούσαν την "πράσινη ανάπτυξη" για την Ελλάδα. Ούτε λεφτά, ούτε δουλειά και όλα θα είναι ωραία...

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, αποποινικοποιείται για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών όσον αφορά τους χρήστες τους ίδιους και γίνονται πταίσματα η κατοχή ναρκωτικών αλλά και η καλλιέργεια ινδικής κάνναβης. Τα υπόλοιπα περί σκληρότερης δίωξης των εμπόρων είναι λόγια του αέρα, αφού όλοι γνωρίζουμε πως υπολειτουργεί το δικαστικό σύστημα αλλά και η δίωξη. Όλα αυτά σημαίνουν με απλά λόγια, ότι η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία αυτή τη στιγμή, που είναι γεμάτα χορταρικά κάθε είδους, αφήνεται να συνεχιστεί με μεγαλύτερη χαλαρότητα.

Από την άλλη, εκεί που έκρινε ότι πρέπει να εξαπολύσει σκληρές διώξεις η κυβέρνηση είναι εναντίον των blogs, δηλαδή εναντίον όλων των χρηστών του διαδικτύου και της ελεύθερης έκφρασης. Ο εχθρός είναι τα blogs! Και είναι τα blogs επειδή, τους ενοχλεί και τους φοβίζει πολύ ένα μέσο έκφρασης των Ελλήνων πολιτών που δεν μπορούν να ελέγξουν. Με απόφαση αυτού του χουντικού καθεστώτος (που σημειωτέον καλύπτει όλη την βρωμιά και την αλητεία των μεγάλων ΜΜΕ που το στηρίζουν) το επόμενο διάστημα θα γίνει ταυτοποίηση των blogs και γενικότερα των ιστοσελίδων με πρόσχημα την "εγκληματικότητα". Πρόσχημα και τίποτε άλλο. Πέραν του γεγονότος ότι η διαδικτυακή εγκληματικότητα σε όλο τον κόσμο εξιχνιάζεται μέσω των υφιστάμενων τεχνικών μέσων χωρίς να απαιτούνται άλλα στοιχεία, η ταυτοποίηση είναι και τεχνικά ανέφικτη λόγω της διεθνούς δομής του διαδικτύου. Με άλλα λόγια εδώ θα μιλάμε για ένα νομοσχέδιο απίθανο με το οποίο θα γελά όλη η υφήλιος, που στόχο όμως έχει να φοβίσουν και και να κυνηγήσουν όσους σκέπτονται και μιλούν ελεύθερα ενάντια στην εξουσία τους και στο πολιτικό τους σύστημα.

Η Ελλάδα εν μέσω καύσωνα έχει αρχίσει να θυμίζει πολύ έντονα Κούβα. Σε όλα... Θέλουν έναν λαό μπασταρδεμένο, φοβισμένο, μαστουρωμένο και υποτεταγμένο.


...να μην σκέφτεσαι και να μην μιλάς
____________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: