Featured Posts

9/8/11

Βοή από τη χωματερή της ιστορίας: το παραλήρημα ενός ασπάλακα



Αναγνώστες και αναγνώστριες του ιστολογίου μας. Διαβάστε σχόλιο – παραλήρημα ανοησίας ενός ασπάλακα, απευθείας από τη χωματερή της ιστορίας, με αφορμή τη δημοσίευση του σχετικού Δελτίου Τύπου που απεστάλη από την πλευρά μας προς την τοπική εφημερίδα «Η ΕΒΔΟΜΗ», αναφορικά με την εκδήλωση που διεξήγαγε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Καβάλα  με ομιλητή τον συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Το παρακάτω σχόλιο, ενδεικτικό δείγμα επιταχυνόμενης ιδιωτείας (…που ουδείς –εν προκειμένω- δύναται να ανακόψει), φιλοξενείται στην ψηφιακή έκδοση της παραπάνω εφημερίδας και βέβαια δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού, για λόγους που ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί. Παρόλα ταύτα, οφείλουμε να παρατηρήσουμε στους φορείς της σχετικής προπαγάνδας εναντίον μας ότι τέτοιου είδους σχόλια και δημοσιεύματα ενδυναμώνουν την εικόνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα γενικώς, διότι απλούστατα είναι απολύτως διασκεδαστικά κι ωφέλιμα.

Με τις υγείες σας!


Ιδού το επίμαχο σχόλιο (παρατηρείστε, επίσης, την… άψογη γλώσσα του συντάκτη, που κατ΄ επέκταση αποτελεί και καθρέφτη της ψυχικής και διανοητικής του κατάστασης)

Βλέπετε το σχόλιο του χρήστη κρομανιον για το άρθρο:
Για θέματα εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής μίλησε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος

βλέπουμε σιγά σιγά , όλα τα ασπόνδυλα παίρνουν θάρρος και βγαίνουν από την τρύπα τους. πoιοι ήταν άραγε οι υποστηριχτές τους εδώ στην Καβάλα? το παράδειγμα της Νορβηγίας παίρνει σάρκα και οστά στην Καβάλα όλο και πιο πολύ. μετά από την επίθεση συνεργασίας των φασιστών της πατριωτικής κίνησης με τους μπάτσους σε πιτσιρικάδες γκραφιταδες, όπου τα φασισταριά έβγαλαν πτυσσόμενο γκλοπ και μαχαίρι και οι μπάτσοι έκαναν τα στραβά μάτια, έχουμε ένα νέο συμβάν που πραγματοποιήθηκε εντελώς στα μυστικά για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι. μια φασιστοσυνάθρηση με τον αρχι-βαρεμένο και νοσταλγό του μίσους μιχαλολιάκο να κάνει την παρουσία του εδώ παρέα με τους μπράβους του, γιατί μόνο με αυτούς κυκλοφορεί, σε ένα περιβάλλον που είναι αντίθετο ιδεολογικά και ιστορικά σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία υπάρχει.. ποιοι θα είναι όμως οι πραγματικοί υπαίτιοι σε όλα αυτά που θα συμβούν στην καβάλα αφήνοντος τους ανιστόρητος, μαχαιροβγάλτες  ναζί και τους ομοϊδεάτες τους να ακμάσουν σκορπίζοντας μίσος, ρατσισμό και διχόνοια? η κοινωνία της καβάλας πρέπει να επέμβει, να απομονώσει και να καταδικάσει κάθε τέτοιου είδους συνάθροιση και σύναξη. Πως μπορεί ένας πολίτης που ζει και εργάζεται στον ελλαδικό χώρο να αφήνει τους νοσταλγούς του Χίτλερ (που δεν είχε και την καλύτερη παρουσία στην Ελλάδα  την κατοχή) να συναθροίζονται στην πόλη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: