Featured Posts

9/8/11

Όλοι οι δείκτες καταποντίζονται εκτός από έναν…



Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά για δείκτες που όχι απλά είναι σε πτωτική πορεία αλλά, σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκονται σε επίπεδα 1929… Στη δύστυχη πατρίδα μας η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο,η εγκληματικότητα το ίδιο,τα λουκέτα στις επιχειρήσεις έχουν γίνει η τελευταία λέξη της μόδας…,το χρηματιστήριο (αν και πολύ θα θέλαμε τον αφανισμό του…) βρίσκεται σε αρνητικά ρεκόρ δεκαετιών, μισθοί και συντάξεις είναι υπό διαρκή αφαίμαξη,η αισιοδοξία στους πολίτες της χώρας κινείται πολύ κάτω από το 0 και όμως μια ακτίδα φωτός ξεπροβάλλει! Χρυσίζει και πυρώνει συνειδήσεις!
Ο απλός κόσμος αρχίζει να αγκαλιάζει το κίνημα μας και να πυκνώνει τις αγωνιστικές του γραμμές. Αν και δεν έχουμε να του προσφέρουμε τίποτα άλλο εκτός από σκληρό αγώνα, νιώθει δίπλα μας ασφάλεια, ότι κάποιος νοιάζεται πραγματικά για αυτή την πατρίδα και τον λαό της χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Έτσι, απλά…ανιδιοτελώς! Αυτός λοιπόν, ο δείκτης ανόδου της Χρυσής Αυγής έχει τρομάξει εχθρούς και “φίλους”. Ξέρουν ότι δε μπορούν να καθοδηγήσουν αυτό το ποτάμι, γιατί σε αυτό το ποτάμι τις πέτρες που το καθοδηγούν τις βάζει η Ηγεσία του, που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη των μελών και φίλων του κινήματος, έχοντας αποδείξει την αξία της αυτά τα 31 χρόνια σκληρών αγώνων. Σε κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις τα νούμερα της Χρυσής Αυγής τρομοκρατούν το σύστημα που αγωνιωδώς ψάχνει τρόπους συκοφάντησης του κινήματος μας.
Συναγωνιστές, έρχονται πονηροί καιροί και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η λάσπη μπορεί να μετατραπεί σε προβοκάτσια…έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και οτιδήποτε περίεργο υποπέσει στην αντίληψή σας ενημερώστε κάποιον από την κεντρική ή περιφερειακή διοίκηση. Με πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα που έρχεται, τήρηση των οδηγιών της Ηγεσίας και σκληρό αγώνα, το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα βρεθούμε σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας να πανηγυρίζουμε την ιστορικότερη στιγμή του Εθνικιστικού Κινήματος ως εκείνη τη στιγμή πάντα…και να γελάμε χαιρέκακα με τη θλίψη όλων αυτών που θα παρελάσουν στα τηλεπαράθυρα για να μιλήσουν για εμάς χωρίς εμάς που για μια ακόμη φορά βέβαια θα είμαστε απόντες και μαγκιά μας!

 Π. Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: