Featured Posts

17/8/11

Για τον φόβο της “ακροδεξιάς”…



Είδες τι κάνει το 5,3% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Σε κλειστούς χώρους το ραμαζάνι φέτος!
 Όπως έγινε γνωστό, το “ελληνικό κράτος” πρόκειται να παραχωρήσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι των Αθηνών το ραμαζάνι στα τέλη Αυγούστου. Αυτό, γιατί όπως δήλωσε ο αρμόδιος Γενικός γραμματέας θρησκευμάτων, η εικόνα των μουσουλμάνων να προσεύχονται στις πλατείες αποτελεί “βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς”. Το πρόβλημά τους δηλαδή δεν είναι ότι έχουν μετατρέψει μία χώρα σε μία απέραντι μπανανία και μία πόλη Ελληνική σε ισλαμική, αλλά να μη ανέβει η ακροδεξιά! Εάν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δηλαδή, δεν θα είχε καμμία αντίρρηση το κράτος “μας”, να προσεύχονται όπου θέλουν οι μουσουλμάνοι! Μόνο που η δημόσια προσευχή σε πλατείες είναι δείγμα επιβολής του Ισλάμ! Αυτό συνέβη πέρσι και το λέει και ο ίδιος ο Γ.Γ. θρησκευμάτων στην δήλωσή του που δημοσιεύουμε παρακάτω, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι όταν ένας μουσουλμάνος προσεύχεται στις πλατείες σημαίνει ότι δεν σέβεται το κράτος! Το 2010 δηλαδή δεν σεβάστηκαν το κράτος… Και τι έκανε η “ελληνική” κυβέρνηση για αυτό; Έβαλε τα ΜΑΤ να επιτεθούν με χημικά στους Έλληνες που διαμαρτύροντο!
Μεγάλος ο φόβος τους, λοιπόν, για την ακροδεξιά και από αυτό το φόβο τους φέτος δεν θα έχουμε ραμαζάνι στην οδό Πανεπιστημίου! Είδατε τι κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; και που να γίνουν και εκλογές… Βλέπουμε τους πρασινοφρουρούς και τους Συριζαίους να κυκλοφορούν μετά από αυτές με κουκούλες της Κουκλουξ κλαν για να μη ανέβει η ακροδεξιά.
Διαβάστε τι έγραψε για το θέμα επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω γνωστή “προοδευτική” και αντιρατσιστική εφημερίδα:
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ”…Ταυτόχρονα όμως είναι και μια πρωτοβουλία που αφαιρεί κάθε άλλοθι από εκείνους που ενδεχομένως ήθελαν να οργανώσουν μια συνάντηση του Ισλάμ και της άκρας αριστεράς στις πλατείες της Αθήνας. Μια τέτοια συνάντηση είναι “βούτυρο στο ψωμί” της άκρας δεξιάς.
Οι συναρμόδιοι φορείς με επικεφαλής το υπουργείο Παιδείας θέλησαν να μη επαναληφθούν οι εικόνες με τις δημόσιες προσευχές χιλιάδων μουσουλμάνων σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας και μετά ευρεία σύσκεψη αποφασίστηκε η παραχώρηση στους μουσουλμάνους του ΟΑΚΑ, αλλά και του ΣΕΦ για την μεγάλη προσευχή του Ραμαζανίου, τέλη Αυγούστου.
«Παραχωρήσαμε δύο μεγάλους στεγασμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά για τον ίδιο σκοπό στο παρελθόν. Είναι μια βαθιά συμβολική κίνηση προς τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας που δείχνει ξεκάθαρα ότι σεβόμαστε το δικαίωμά τους να προσευχηθούν. Ταυτόχρονα όμως είναι και μια πρωτοβουλία που αφαιρεί κάθε άλλοθι από εκείνους που ενδεχομένως ήθελαν να οργανώσουν μια συνάντηση του Ισλάμ και της άκρας αριστεράς στις πλατείες της Αθήνας. Μια τέτοια συνάντηση είναι “βούτυρο στο ψωμί” της άκρας δεξιάς. Ολοι αυτοί θέλουν να πολώσουν την ελληνική κοινωνία και να φέρουν τη βία στα σπίτια μας. Οποιος αυτή τη στιγμή προτρέπει μουσουλμάνους να πάνε στις πλατείες για να προσευχηθούν, παίζει με τη φωτιά. Οποιος μουσουλμάνος πάει σε πλατείες, δεν σέβεται το κράτος και οι μουσουλμάνοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό», σημείωσε με νόημα στην «Καθημερινή» ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: