Featured Posts

5/8/11

Ένας Έλληνας Ηγέτης έρχεται....

Το ξέρω, ότι οι μέρες μας δεν είναι για παχυλά λόγια, εικασίες και ονειρώξεις.
 Είναι μέρες πράξεων και μόνων.
Όπως είχαμε προβλέψει για το 5% της Χρυσής Αυγής στις τότε επικείμενες δημοτικές εκλογές,(Το Αρχικό άρθρο : http://dikamaspaidia.blogspot.com/2010/06/5.html και η Αναδημοσίευση του : http://dikamaspaidia.blogspot.com/2010/11/blog-post_9753.html ) έτσι και τώρα κάνουμε την επόμενη πρόβλεψη μας, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τα αυτιά σου καθαρά....για να μην ακούς τις Ερινύες μετά....

Ο χειμώνας που έρχεται μπροστά μας θα είναι πολύ "βαρύς" πολιτικά.
Έρχονται ανοίγματα πολλών επαγγελμάτων, φόροι απίστευτου μεγέθους για το μέγεθος της Πατρίδας μας και ξεπούλημα για...όλα τα γούστα και τις τσέπες(των Εβραίων φυσικά...).
Η ανεργία και η φτώχεια θα κορυφωθεί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα "μοναδικά εγκλήματα μεγάλου βαθμού", δηλαδή, σε σκοτώνω για να ζήσω !
Εκεί θα έρθει το πλήρες χάος, άνθρωποι θα μοιάζουν με γάτες που θα τρώνε στα σκουπίδια ότι και αν βρούνε... βρώμα στην Κοινωνία μας τεράστια και δε θα οφείλεται στους σκουπιδιάρηδες μας λόγο κάποιας απεργίας γιατί θα θίγεται ο κόπος τους και ο μισθός τους....

Μέσα στο χαμό αυτό μαζί φυσικά και με το ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΌ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς μας, γιατί όλοι τους έχουν ΕΥΘΥΝΕΣ με τη στάση τους και την ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ και τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και τις ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, θα επέλθει μια "παύση....".
Όλοι θα είναι "μουδιασμένοι" και σιωπηλοί.....

.......και τότε θα ακούσεις γέροντες να ουρλιάζουν και να φωνάζουν "ΑΕΡΑ".
Θα δεις το γείτονα σου να τρελαίνεται και να βγαίνει στο μπαλκόνι με τη Σημαία μας και να την κουνάει χαρούμενος όσο ποτέ.
Θα νοιώσεις την κραυγή σου να ακούγεται μέχρι τον Έβρο και θα δεις τη φωνή σου να αντηχεί στα αυτιά όλων των Ελλήνων και θα σε καταλαβαίνουν και θα έρχονται μαζί σου,δίπλα σου,κοντά σου και θα γίνεις ΕΝΑ.
Τότε θα έρθει αυτός, ο Έλληνας Ηγέτης που θα ξεβρομίσει τον Ιερό τούτο Τόπο.
Υπομονή μέχρι το χειμώνα....και η Νίκη είναι δική μας πάλι !

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ! 
ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ! 
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ! 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: